Şeker yuklemesi yaptirmayip bi sorun yaşayan var mi

Cllk24

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
172
58
13
32
Arkdslr şeker yüklemesi yaptirmak istemiyorm ama biyandanda aklımda kalıyo yaptirmayan var mı acaba

Ben yaptirdim.
Doktor ilk gebelik oldugu icin riske atmak istemedi.
Ikincide yaptirmasan da olur dedi.

Ben yaptirdim.
Doktor ilk gebelik oldugu icin riske atmak istemedi.
Ikincide yaptirmasan da olur dedi.
Banada bi kiz 1 yudum ic yeter dedi. Zararli bisey mi acaba diye dusundum bende. Sekerim sinir 109 muydu neydi 106 cikmsti sanirim dr cikolata yednmi dun demisti o yzdende yaptirsam bsy varsa cozumune baksinlar da diyorum bi yandan.

Banada bi kiz 1 yudum ic yeter dedi. Zararli bisey mi acaba diye dusundum bende. Sekerim sinir 109 muydu neydi 106 cikmsti sanirim dr cikolata yednmi dun demisti o yzdende yaptirsam bsy varsa cozumune baksinlar da diyorum bi yandan.

Kesinlikle yanlis bilgi.
1 yudum icmeniz dogru sonuc vermez. Tamamini icmelisiniz. 1 yudum bile eksik icseniz sonuc yanlis cikar.
75lik glukoz 2 dilim baklavaya esit. Yani oyle abartildigi gibi bir durum yok. Hic 2 dilim baklava yemediniz mi?
Bence riske atmaya degmez.

Kesinlikle yanlis bilgi.
1 yudum icmeniz dogru sonuc vermez. Tamamini icmelisiniz. 1 yudum bile eksik icseniz sonuc yanlis cikar.
75lik glukoz 2 dilim baklavaya esit. Yani oyle abartildigi gibi bir durum yok. Hic 2 dilim baklava yemediniz mi?
Bence riske atmaya degmez.
1 dilim baklava yiyemiyorum vallahi sevmiyorum ama sekerpare fln yerim :) haklisin zaten dr lar yaptirmamizi istiyosa bencede zararli degildir ailemde yaptirmami istiyor en azindan varsa bisey çıkar. Cok sagol cevabin icin

1 dilim baklava yiyemiyorum vallahi sevmiyorum ama sekerpare fln yerim :) haklisin zaten dr lar yaptirmamizi istiyosa bencede zararli degildir ailemde yaptirmami istiyor en azindan varsa bisey çıkar. Cok sagol cevabin icin

Ya baklava bir ornek. Sonucta sekerpare de serbetli tatli :)
O kadar sekeri nereden baksan gun icinde aliyoruz zaten.
Gebelik sekeri cok kotu bir sey. Bunu anlamanin da baska bir yolu yok. O yuzden ben ihmal edilmemesinden yanayim.

Benim doktorum da ben teklif etmeme ragmen yapmadı:110:açlık tokluk şekerin normal dedi kanda. Buna gerek yokmuş. Şaşırdım bende

Peki içtik ten sonra tansiyonun fln düşüyomus öyle bişey var mı içtiğin şeyin tadı çok kötü fln diyende var

Ben yaptırmadım doktorum gerekli bulmadı şekerlerim normal çıkınca açlık tokluk baktı ve kızım gayet sağlıklı doğdu hiç bi sıkıntımız yok çok şükür

ben yaptırmadı sene 2015 dr kızdı insan bi bayanın dediğine inanıyor falan fıstıkk çok şükür hiççte bi.sorunum olmadıo iyikide yaptırmamışım

Bende yaptırmak istemiyorum bi doktorla konuscm bakalm ınsallah bişey cikmaz

2 hamileliğimde de yaptırmadım gerek yokk bence hiç de bi sorun olmadı şükür. çevremdeki hamilelere de tavsiye etmiyorum hiç.

Peki içtik ten sonra tansiyonun fln düşüyomus öyle bişey var mı içtiğin şeyin tadı çok kötü fln diyende var

Yoo. Benim içtiğim çilekliydi. Gazos gibiydi aynı hatta gazozdan daha rahat içtim ben. Tansiyonum falan da düşmedi ki test sonucunda hipoglisemi teşhisi kondu bana.

İkinci gebeliğim ikisinde de yaptırmadım . Birinci dereceden şeker hastası YÖK eşiminde benimde tarafımda çok şükür her ay açlık tokluk baktırıyorum şükür onlarda da sorun yok. Bana sorarsan gerekte yok. Eğer bi meyve suyuyla aynı şey olsaydı verdikleri içecek git meyve suyu iç gel derdi. Annem şeker yüklemesi yaptırdıktan sonra elleri ayakları yanmaya başladı kadın yiyip içemedi resmen Doğuma kadar alev aldı vücudu hiç bir sorunda çıkmamıştı

Bizimde aile de şeker hastası yok ama zeynep kamilde hiç bakmadilr açlık tokluk şekerine fln öyle bişey bilmiyrm yani yaptırmak istemiyorum ama yarın bigün bunun yüzünden bi sorun olursa vicdan azabi çekerim yani Allah korusun

Bizimde aile de şeker hastası yok ama zeynep kamilde hiç bakmadilr açlık tokluk şekerine fln öyle bişey bilmiyrm yani yaptırmak istemiyorum ama yarın bigün bunun yüzünden bi sorun olursa vicdan azabi çekerim yani Allah korusun
Eğer arabaların varsa yaptır. İçinse şüphe kalmasın

ben yaptırdım arkadaşlar malesef gebelik şekeri çıktı sizlerde sorun olmaması herkeste olmayacağı anlamına gelmiyor ki kimseyi yanlış yönlendirmemek lazım

Ya zaten gebelik sekeri varsa normal aclik tokluk sekerinde de belli olur diye dusunuyorum

Back
X