Ben yaptırmadım canım. Doktorumda sadece teklif etmiş oldu. Herkes kesnlkle yaptır kafasında. Bende doğum yapmadğm için bi sıkıntı olur mu olmaz mı tecrübe etmedim. Ama en iyisi doktrunun görüşü. Mesela benm doktorum bi arkadaşıma çok ısrar etmiş. Bana hiç etmedi. Yani gerçkten bu işten anlayan doktorlar bence az çok tahminde bulunabiliyor. İşte kilodur,genlerdir yada bebeğin kilosu veya ilk bebek kiloluysa falan filan. Arkadaşm ona rağmen yaptırmadı. O kesin karşı çünkü:)Ilk gebeligim Şeker yuklemesi hakkinda herkes farkli seyler soyluyor açıkcası bende yaptirmak isdemiyorum. Şeker yuklemesi yaptirmayipta cocugu saglikli doganlar varmi
Aclik tokluk nsl yapiyolar ? Bu parmak ucuna vurulan igne ile miİkinci gebeliğim ikisinde de yaptırmadım. Birinci derece şeker hastamız Yok. İki taraftanda benim açlık tokluk ölçümlerim yapılıyor her muanede gidişimde
Yok canım kan alıyorlar açken veriyorsun bide yemekten 1-2 saat geçince veriyorsun. Dr sonuçlarına bakıyorAclik tokluk nsl yapiyolar ? Bu parmak ucuna vurulan igne ile mi
Bzmkiler ilgisiz o zman yaa. Bana bi ilk haftada tokken bakmslardi o kdrYok canım kan alıyorlar açken veriyorsun bide yemekten 1-2 saat geçince veriyorsun. Dr sonuçlarına bakıyor
Her gidişimde açlık mutlaka bakıyor tokluğu ben istiyorum yükleme yaptırmadım diye hatırlatıyorumBzmkiler ilgisiz o zman yaa. Bana bi ilk haftada tokken bakmslardi o kdr
Snn karnin baya sistir dimi? Yatincada top gibi havada duruyo mu :)Her gidişimde açlık mutlaka bakıyor tokluğu ben istiyorum yükleme yaptırmadım diye hatırlatıyorum
Valla yatınca kalkınca karnım kocaman füze gibi benden önce gidiyor nereye gitsemSnn karnin baya sistir dimi? Yatincada top gibi havada duruyo mu :)
Ay ne guzel yaa.. kiz peki hergun hareket hissediyosun dimi belirgin sekilde ? Bide karnin buyuk ya haliyle goremezsinde... temizlgni nsl gorup yapiyosun? Benm azck karnm cikti zor goruyorumValla yatınca kalkınca karnım kocaman füze gibi benden önce gidiyor nereye gitsem
Hareketleri ben erken hissetmeye başlamıştım zaten çok şükür hep net hissettim. Şimdilerde karnımın içinden bacağını ayağını çıkarıp gezdiriyor. Gün içinde sürekli hareket ediyor. Temizliğimi ayna ile yapıyorum malesef Baya zamandır alttarafı göremiyorum ayağa kalkınca ayaklarımı bile göremiyorum . Bastıracak bi boşluk yok içi dolu çünküAy ne guzel yaa.. kiz peki hergun hareket hissediyosun dimi belirgin sekilde ? Bide karnin buyuk ya haliyle goremezsinde... temizlgni nsl gorup yapiyosun? Benm azck karnm cikti zor goruyorumelimle karnimi bastiriyorum ama ilrrde bastrsamda bsy farketmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?