Şeker yuklemesi

Hahahah bende bi ayna ayarliyim o zaman şimdiden

benim onceden seker yuklemesi yaptırmıstım hamile olmadan once normaldi doktora dedim gebelikteki farklı dedi heralde yukselme ihtimali olabiliyormus bende yaptırıcam ya yuksekse ve bilmiyorsam

Arkadaşlar eğer gebeliğinizin başından beri asla şeker tüketmediyseniz ekmek falan yemediyseniz yaptırmayın . Ama aksi şekilde besleniyorsanız bence yaptırın . Bende gebelik şekeri çıkmıştı. Ona göre beslenmemi düzenledik. Ayrıca siz bilmediğiniz halde şekeriniz varsa nolacak. Bebekte sıkıntılar olabiliyor kontrol altına alınmadıysa. Benim sıpam çok kilolu dogdu . Kontrol altuına alınmasına rağmen ufak tefek sıkıntılar yaşadık. Kimse bunu göze almak istemz. Verdikleri şey günlük tükettiğiniz şeker miktarında. Bence yaptırın.

Bende yaptırmayı dusunuyorum benım bebegımın kılosu ılerıden gıtmıyor haftasıyla uyumlu gıdıyor fakat benım aılemde seker hastası var ayrıca sekerlı cok olmasada tuketıyorum her ıhtımale karsı yaptıracagım ramazandan sonra..Tabıkı doktorla tekrar gorusecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…