- 24 Haziran 2016
- 7.538
- 26.571
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Bende ilk oglum da yaptırdım cidden benım ıcınde cok kotu gecmıstı ama bugun kan ve idrar tahlili verdım acaba bunun yuklemesı ile alakası varmı onuda sormak o an kalabalıkta aklıma gelmedi simdıde dusunuyorum.Açlık tokluk ve gizli şekerime baktırdım. Hiçbi sıkıntı çıkmadı o yüzden yaptırmadım bende. Doktoruma istemediğimi söyledim.
İlk oğlumda yaptırmış ve inanılmaz rezil olmuştum o yüzden bu defa istemedim.
Normalde sekerim yok ama gebelik sekeri farklı sanırım.Gerçekten gerek var tartismasiz Allah korusun eğer gebelik şekerin yuksekse ve sen bunu kontrol altına almazsan vücutta şeker yükseldikçe bebegin suyu artar ki bu çok istenilen bi durum değildir Allah korusun şekeri yüksek çıkan bebeğin suyu fazla olup be begini kaybeden anneler var bu çok ama çok ciddi bi durum
hiçbi ilgisi yok. Kan değerlerinize ve enfeksiyon durumunuza bakmak için istenmiştir o tahliller. Rutin bana da yapılıyor.Bende ilk oglum da yaptırdım cidden benım ıcınde cok kotu gecmıstı ama bugun kan ve idrar tahlili verdım acaba bunun yuklemesı ile alakası varmı onuda sormak o an kalabalıkta aklıma gelmedi simdıde dusunuyorum.
Evet aslında oyle ama sımdı arada kaldım yapılmalımı yapılmamalı??hiçbi ilgisi yok. Kan değerlerinize ve enfeksiyon durumunuza bakmak için istenmiştir o tahliller. Rutin bana da yapılıyor.
YaptiŕmalisinNormalde sekerim yok ama gebelik sekeri farklı sanırım.
İlk oglum da yaptırmıstım uc bardak sekeri su yarım saat arayla ac karnına haliyle insan kotu oluyor. Ama bana ilginci gelen doktora soruyorum gerek varmı oda bana bırakıyor uclu testtede boyle oldu rısklımı diyorum sen bilirsin diyor bana ee ben nerden bilicem sanki doktor benım gıbıŞeker yüklemesi denilen şey şeker karıştırılmış su içmek. Yani iki dilim baklava yesek aynı şeker vücuda giriyor. Nasıl fenalaşıyorsunuz anlamıyorum. Kadın doğumcular yapılsın diyor. Kararı bize bırakması mantıksız.
Esimin annesind var malesefben ailede seker oldugu icin yaptirdim ve gebelik sekerim çikti ailenizde seker hikayesi varsa mutlaka yaptirin
Normalde sekerim yok ama gebelik sekeri farklı sanırım.
İste ilginc olan doktorun acıklama yapmadan kararı bana bırakmasıBen yaptırmadım ilk hamileliğimde, açlık tokluk şekerime bakıldı, bir sorun çıkmadı ayrıca ne bebekte ne bende abartı bir kilo durumu vardı, doktorum direkt gerek görmedi. Bebek için çok zararlı olduğunu söyleyen doktorlar var, bu yüzden ikincide de istemiyorum.
Yaptırıyım yanı bugun kanla idrarda verdım acaba o ne ıcınde kalabalıktan sormaktan gelmedi aklımaGebelil sekeri farkli birsey
Ben iki cocugumda da istemedim , doktorlarin anlatmasi ve israri sonucu yaptirdim
Ben oyumu yaptirmanizdan yana kullaniyorum
ozaman yaptirin derim ama bildigim bu sizin ailenizde olmasi gereken bir sey cunku ben dr a hem benim annemde hem esimin annesinde seker var dedigimde sizin ailenizde baska kimsese varmiydi dediEsimin annesind var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?