- 4 Temmuz 2023
- 62
- 25
- 3
- 27
- Konu Sahibi sonperdetiyatro
-
Doktor kardeşim iki dilim baklava eş değer verdikleri glikoz dedi biz neler neler yiyoruz sonuçta ailende şeker geçmişi varsa mutlaka yapmalısın bebek için bir risk şeker sonuçtaHerkese selam haftaya 24 haftada olacağım muhtemelen bı şeker yüklemesi isteyecekler. Herkes ikiye bölünmüş durumda. Şeker yüklemesi tavsiye eden ya da yapma hiç gerek yok diyen var mı aranızda. Tehlikesi vs olan?
Annemde düşük şeker var sadece ailede hiç yok aslında onun dışında gerekiyorsa yaptırırım ama iki baklava ne ki oturup profiterol Ler yiyoruz hey gidiDoktor kardeşim iki dilim baklava eş değer verdikleri glikoz dedi biz neler neler yiyoruz sonuçta ailende şeker geçmişi varsa mutlaka yapmalısın bebek için bir risk şeker sonuçta
Demekki duruma göre değişiyorBenim doktorum açlık ve tokluk kan değerlerime bakmıştı. Sıkıntı olmadığı için o önermedi ben de talep etmedim.
Ne biliyim herkes bişey dedi şeker sonuçta zehirlenes değer ama aşağıdaki yorum sahibinin doktor kardeşi iki dilim baklavaya eş değer demiş . Öyleyse bence hiç biseySlm. Dr a göre değişiyor durum bence . İlk hamileliğim de istedi dr , yaptırdım.
2. Hamileliğimde açlık tokluk sekerime falan bakti ve yükleme istemedi.
Tehlikesi olduğunu düşünmüyorum. Ama kisiye göre de değişebilir tabi.
Aynen herkese bakarsak, çok soyluyorlarNe biliyim herkes bişey dedi şeker sonuçta zehirlenes değer ama aşağıdaki yorum sahibinin doktor kardeşi iki dilim baklavaya eş değer demiş . Öyleyse bence hiç bisey
Ya seçime bırakıyor doktorlar genelde o yüzden yaosma mi yaomasam mi arasında kaldım aslında doktora sorunca her şey gerekli oluyoAynen herkese bakarsak, çok soyluyorlaren iyisi dr u dinlemek.
Herkese selam haftaya 24 haftada olacağım muhtemelen bı şeker yüklemesi isteyecekler. Herkes ikiye bölünmüş durumda. Şeker yüklemesi tavsiye eden ya da yapma hiç gerek yok diyen var mı aranızda. Tehlikesi vs olan?
Ben de 73 le hamile kaldım. 168 boyum var eh işte kilolu kategorisinde oluyorum heralde. Ama hamileliğimde bu yana 4-5 kilo anca aldım. Bebeğimin kilosu da haftasına göre gidiyor ya bı de ben de şeker kusma yapiyo bu şuruplar falan vardı. Duphaloc diye içinde şeker avrmis. Sürekli kustum acaba ksuar miyim o eziyete değer mi diyorum. İnşallah gerek görmezTehlikesi olduğunu düşünmüyorum biraz eziyetli bir tetkik. Benim doktorun gerek duymamıştı. Açlık tokluk kontrolü, 3 aylık şeker testi, ailede şeker hastası olmaması, bebeğin ve benim kilolarımızın normal olması sebebiyle yapmadı.
Sizin de doktorunuz herkese otomatik yapan bir doktor değilse akıl süzgecinden geçiriyorsa duruma göre değerlendirir.
Ben de 73 le hamile kaldım. 168 boyum var eh işte kilolu kategorisinde oluyorum heralde. Ama hamileliğimde bu yana 4-5 kilo anca aldım. Bebeğimin kilosu da haftasına göre gidiyor ya bı de ben de şeker kusma yapiyo bu şuruplar falan vardı. Duphaloc diye içinde şeker avrmis. Sürekli kustum acaba ksuar miyim o eziyete değer mi diyorum. İnşallah gerek görmez
Sağlık ocağı söyledi biseyler de haftaya kontrolüm var artık beklicem snairimBence önden bir aile hekiminize gidip şeker ile ilgili testlerinizi yaptırın. Açlık kan şekeri 3 aylık şeker testi var bunları yaparlar. Doktor kontrolünle bunlarla gidin bakalım ne diyecek :)
Bu durumu bende çok araştırdım kimisi yaptırma dedi kimisi yaptır dedi ama bence önemli olan doktoru dinlemek sonuçta bu konuda bizlerden bilgililer ve bile bile neden zarar versinler diye düşünüp yaptırma kararı aldım.Herkese selam haftaya 24 haftada olacağım muhtemelen bı şeker yüklemesi isteyecekler. Herkes ikiye bölünmüş durumda. Şeker yüklemesi tavsiye eden ya da yapma hiç gerek yok diyen var mı aranızda. Tehlikesi vs olan?
Ya ister istemez riskleri her zaman konusmadiklari için her şeyde insan tedirginlesiyoBu durumu bende çok araştırdım kimisi yaptırma dedi kimisi yaptır dedi ama bence önemli olan doktoru dinlemek sonuçta bu konuda bizlerden bilgililer ve bile bile neden zarar versinler diye düşünüp yaptırma kararı aldım.
Güveniyorsanız dışarıdan söylenenleri dinlemeyin bence sizin için en iyisini doktorunuz bilir, inşallah güzel olur herşeyYa ister istemez riskleri her zaman konusmadiklari için her şeyde insan tedirginlesiyohaftaya kontrol var bakalım hcoama güveniyorum güvendiğim biri inşallah iyi olur
Amin amin inşallahGüveniyorsanız dışarıdan söylenenleri dinlemeyin bence sizin için en iyisini doktorunuz bilir, inşallah güzel olur herşey
Ay nasıl geçtiBen yarın gidicem şeker yuklemesine. Benim doktorum önerdi hatta kendi eşine de yapmış hamileliğinde. Canan Karatay ablamizi dinleme bir tehlikesi yok 2 dilim baklava yemiş kadar olacaksın dedi bende yaptırmaya karar verdim
ZorAy nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?