Şeker yüklemesi

Ayyy Allah kimseyi açlıkla sinamasin toplam iki saat suruyo yani iyi sonuç almanıza çok sevindim darısı başıma

Şeker yüklemesi abartıldığı kadar kötü birşey değil. Ki hamilelikteki şekerde bildiğimiz şeker değil. Hormonların tetiklemesiyle oluşuyor dolayısıyla kilodan, aile öyküsünden, tatlı yemekten vs bağımsız. Kar zarar dengesi yaparsak şekeriniz varsa ve bunu bilemezseniz bebeğiniz için büyük riskler çıkartabilir. Olduğunun öğrenip önlem almak çok daha mantıklı. Ayrıca verilen şeker arkadaş yazmış 3-4 dilim baklava ile eşdeğer. 50-75-100 gram. Bir meyve suyunda bile ne kadar var

Ben yaptırdım içimde çok rahat etti size de öneririm. İçilmesi de o kadar zor değil. Olayın sırrı buz gibi olacak. Ya buz gibi bir suya karıştırın şekeri veya hazır içecek ise buz gibi soğutun. Lıkır lıkır gidiyor.

Ben hamilelikte verdikleri gazozdan daha fazla şeker tüketmişimdir bimdeki pastadan yiyordum ayda bir son aylar da da şalgam ve turşu suyu çok içtim. 8 ay şişmeyip son 1 hafta ödem oldu tuzlu içeçekten. Yani tatlı aşerip yiyorsak, şekerli gazozdan korkmak tuhaf olur.

Ayyy Allah kimseyi açlıkla sinamasin toplam iki saat suruyo yani iyi sonuç almanıza çok sevindim darısı başıma
İçtikten sonra 2 saat sürdü evet ama ac uyandigimi hastaneye 15 dk yol gidip bide geldiğimi düşünürsek açlık vurdu baya benim oğlan da içerden vurdu durdu aç kaldı garibim umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız

Ahahajsd aynı benim kız da aç oldu mu içerde kıyamet kopuyo ya da ksuuyorum amin amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…