- Emoji Skoru
- 707
- Puanlar
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim.benim mesaji alintilayip bastaki ve sondaki quite yazisini silip isminin karşısına kaçıncı gunde olduğunu yaz olur mugünaaydıın kızlar şekersiz 1. gün hadi bakalım kolay gelsin21 i görebilmek dileğiyle
![]()
Teşekkür ederim canımcımm halletimcanim.benim mesaji alintilayip bastaki ve sondaki quite yazisini silip isminin karşısına kaçıncı gunde olduğunu yaz olur mu

tüh yakalandim@aquarius24 canim bildirim yapmiyosun?

tamam hayatim ama bekliyorum seni beni yalnız birakma ikimiz icin açtım bu topigi :))tüh yakalandimcanim baslayamadim malesef
bu sira aktiviteler var bizim buralarda malesef tutamiyorum kendimi, kalabalikta atistiriyorum birseyler az da olsa
![]()
gelcem canim mutlaka hatta bugün baslamaya calisiyim:) aksam bildircemtamam hayatim ama bekliyorum seni beni yalnız birakma ikimiz icin açtım bu topigi :))
tabiki de katıl canım cok seviniriz hosgeldin :))selam kızlarrr
bende mı katılsam @cranial
tamam canim bekliyorum heyecanla :))gelcem canim mutlaka hatta bugün baslamaya calisiyim:) aksam bildircem
ayy nasil sevindim seni gördüğüme sen demirbassin zaten sensiz olur mu :))Aha bu yazda mı başlıyoruz ben de varım![]()
ayy nasil sevindim seni gördüğüme sen demirbassin zaten sensiz olur mu :))
hemen ekliyorumm listeye :))Sağol canımyarın başlarım ben de