- Emoji Skoru
- 5.084
- Puanlar
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim listeyi alintilayarak yapar misin bildirimi :)1 Temmuz Cumartesi
Beyaz Hatun 5.gün![]()
Beyaz ekmek yiyor musunuz kızlar.
Ben de yemiyorum da dün sabah tost yedim. 2. gün yazacaktım beyaz ekmekten dolayı yazmadım. Sonra komşuya gittim orda da bayram şekeri yedim tamamen gitti. 2 temmuz 1. Güncanım ben yememeye çalışıyorum. sen?
canim duzenli bildirim yapacaksan seni listeye ekliyim öyle bildirim yap olur mu2. Gün benimde![]()
canim duzenli bildirim yapacaksan seni listeye ekliyim öyle bildirim yap olur mu
nice mutlu yillara canimm :)Yine gitti benim bu gün. Kızımın doğum günü diye pasta almış babası ince bir dilim gitti
Bana gaz versene @cranial. Bildirim yapıp çıkmayalım sohbet edelim gaz verelim![]()
Evett istiyorum çok kararlı gidiyorum bi anda gidiveriyor. Neyse yarın 1. gun tekrar.nice mutlu yillara canimm :)
ben kendi adima bunu kilo vermek için degil de saglik icin yaptigima ikna etmeye çalışıyorum kendimi. cildim güzellessin , kan sekerim dalgalanmasin istiyorum. eger sen de gercekten istersen yapabilirsin :)
o zaman yarin yine yeniden pes etmek yok :)2 TEMMUZ PAZAR
@cranial 5. gün :))
@aquarius24
@Beyaz Hatun 5.gün de kaldım bugün bir dilim baklava tıktılar ağzıma yok diyemedim
@mary jane
@marselinda
@anka_misali
@desperateone