Şeker'imin yeni fotoları

denef72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
4.670
2
116
Düzce

kızım ne de masum bakıyor bana:)

kızım bir ay sonra bir yaşına basıcak.ne kadar da büyümüş değil mi??

benimle oynamayı da çok sever şekerim...başını okşadığım zaman mest oluyor.sırnaşık şey

uuuyyyy cok tatli. Cinsi ne denef? Sanki kurt köpegi karmasi var gibi.
Hep böyle saglikli olmasi dilegi ile...

çok tatlı maaşallah

çok tatlı ya alkisalkisalkis
yerimiz müsait ama köpek beslemeye değil.keşke olsaydıda kesin benimde köpeciğim olurdu.şimdilik kedilerimle yetiniyorum artık :)

aynen cok dogru aynisida icimden gecti kurt`da var kangal`da. Iki güclü cins var Seker`de kesin cok akilli, hisli ve size bahcesine sahiptir koruyucu bir köpektir. Kangal`lar sahibini korumak niyetine ölüme kadar gider cok vefakarlar.:nazar:

ay maşallah şeker
ama ben gelirsem lütfen sana .benim yanıdna geçmeyceğim şekilde eve sokar mısn beni .çok korkarım be ya
elimde değil.uzaktan sverim.
ama yakınında bile geçerken tık tık kaşbim atar

Ayy o linkteki küçüklük resmimi. Ne kadar büyümüş yaa..
Maşallah çok güzel bir köpekmiş.
Demek adıda şeker.
Yoksa şekerimmi denef abla?

evet canım.ta kendisi...biraz geç oldu ama özelikle senin için koydurdum fotolarını....ne kadar büyümüş demi....gözümün nuru o benim....:nazar:

Teşekkürler canım... a.s. Ben de diğer konuna abone olmuş bekliyorum öyle mel mel... :roflol:

Maşallah ona :nazar:

Bu kadar uzun ara verme bir daha.. Bayıldım.. Sık sık görmek isterim kraliçemizi.. :asigim:

ay maşallah şeker
ama ben gelirsem lütfen sana .benim yanıdna geçmeyceğim şekilde eve sokar mısn beni .çok korkarım be ya
elimde değil.uzaktan sverim.
ama yakınında bile geçerken tık tık kaşbim atar

sen gel yeterki bacum...ben uzaktan baktırım sana.korkma öle vahşi degil.

Teşekkürler canım... a.s. Ben de diğer konuna abone olmuş bekliyorum öyle mel mel... :roflol:

Maşallah ona :nazar:

Bu kadar uzun ara verme bir daha.. Bayıldım.. Sık sık görmek isterim kraliçemizi.. :asigim:

öbür konuya atarsak belki farkedilmez diye yeni konu açtık...insalllah bi dahaki resimlerini, yavrularıyla beraber koyarız...tabi şu an hamilelik yokta.küçük daha kızım...

bacımmm maşallah vala tam adı gibi şeker asil bi görüntüsü var ayyy kıskandım öptüm canımmkaydirigubbakcemile3:nazar::nazar:

yööö cok tatli yaa aslinda ben köpeklerden korkarim kücükken bi köpek saldirdi fena hirpalamisti korkudan altima edecektim vallasenağlama ozamanlarda icimde korku kalmis:1shok:mafoldumben
geriden severim ama yanina yaklasamamsengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile4
bir arkadasimin kangali vardi ben gidince bahceden cikarmiyordu bende geriden seviyodum
kerata oda benim korktugumu anliyor herhalde geriden bana sinsi sinsi bakiyodu:jeyyar:ama bahceleri kücük geldi büyüyünce tr ye götürdüler.
komsulariminda var yazik benim korktugumu biliyorlar beni görünce herkes köpegini tutuyorben gecene kadar korkumu yenmem icin bir psikolog tan yardim ala diyorlar:delphin:

Back
X