Şekersiz 1 ay

Bencede kilo vermemizde katkısi olacak bu seker orucunun inaniyorum. simdiden iyi hissediyorum daha enerjik:)

Canım kusura bakma annem rahatsızlandı anjiyo oldu hastane işlerinden buraya giremedim birazda bozdum oralarda çok birşey yemedim biskrem falan yarından itibaren yeniden başlayacağım ama devam edelim mi öndesin gün olarakta nasıl yapalım canım

Bilmiyorum ki bende misafirlikteydim bugun bir parca tatli yedim göz hakki dedim devam ederim yinede dedim ama acayip motivasyonum düştü morelim bozuldu kilo vermem gerek ama cok iradeli degilim galiba pes ediyorum ben en azindan su kilolarimi verim oyle yaparim sekerden arinma isini.cunki diyetteyken insana yasakli seyler daha tatli geliyo

Ay kız ben sana güveniyordum beraber iyi olacaktı üzüldüm şimdi
Bak kızın biri böyle yapmış 10 gün yapacağım bende inşallah hadi senle yapalım sadece 10 gün vücudu detoks yapalım aynı kilo dayız verelim bitsin şu iş psikolojimiz bozuldu ne dersin
https://www.kizlarsoruyor.com/toplu...t-yiyerek-10-gunde-7-kilo-verdim-geri-almadim

Ya iyi gidiyodum sabah resmen kocama patates kizarttim o seviyo istedi diye ben bir catal bile almadim canim da istemedi ne beyaz un ne seker kullanmadim bugunde catalin ucuyla aldim ama direkt dedim bozdum daha da istekli olmam dedim ama bu kilolalar bir sekilde gidecek bugun tam 1 saat spor yaptim artik bir yolunu bulup kurtulcam su yapişan kilolardan .az once sıvi diyetine bakyodum bende

Sıvı diyeti zor be ya
Çorba yap pazara git meyve al yukarıdaki ana gıda yoğurt bana sağlıklı geldi inceledin mi yorumun ne çok kolay Bi diyet değil mi

Okudum da tam anlamadim sadece yogutmu yemis diyet ekmekle birlikte baska bisey yapmamis mi
Yogurt 3 öğün akşamları yeşillik sabahları az ekmek yemiş
Biz hurma kayısı falan ekleriz 3 kilo versek yeterli bende senin gibiyim beraber destek olalım yol alalım

Biz hurma kayısı falan ekleriz 3 kilo versek yeterli bende senin gibiyim beraber destek olalım yol alalım
3 -5 kilo versek motive oluruz devami gelir zaten. Bi 65 i gorsem icim rahatlicak benim.yogurt cok severim ben tamam deneyelim o zman

Ama ben bazi gunler oruc tutabilirim canim yinede bozmadan devam etmeye caliscam sen benim diger topikden bildirim yaparsin saglikli beslen ve spor yap adli topik.kilo verdikden sonrada seker orucuna devam etcem insallah :/

Yarin tekrar seker orucuna basliyorum ama bu defa 5 gun yapcam sonra 10 donra 15 bu sekilde cogaktarak devam etcem bir anda kesmekden iyidir zaten paketli urun yemiyorum epeydir yavas yavas alışiyorum insallah yarin tekrar baslamak isteyenler buyrun yeniden baslayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…