Valla cok iyi olur birbirimize destek oluruz cunku bu seker zehirinden kurtulmak istiyorum eminim kilo vermemde cok etkisi olcak yarin baslayalim ve tam 30 gune tamamlayalim ne dersin?Ben katılabilirim kabul edersen
Tatlı yemek yaasak mı :)
Evet tabiki :)Tatlı yemek yaasak mı :)
Ya benım kilo vermeye ihtiyacım yokta çaydaki şekeri falan bıraktım :)) o kdr ama tatlıyı nasıl bırakım oo mayy gaaattEvet tabiki :)
Olsun canım kilo vermek icin degil sadece bence sekeri herkes birakmali en azindan çaba gostermeli hayat boyu olmasada bazı donemlerde en azindan şekersiz yaşanabilmeli. Ilk gunler eminim benim icinde zor olcak en onemlisi misafirlerim varken(hazirlik falan yaptgim icin tatli falan malum :) birde misafirlige gittimde zorluk cekerim cok ısrar oluyo aciklama yapincada anlayis gostermiyolar ay sen yine mi diyettesin bilmem ne .ama hepsinin ustesinden gelcem insallahYa benım kilo vermeye ihtiyacım yokta çaydaki şekeri falan bıraktım :)) o kdr ama tatlıyı nasıl bırakım oo mayy gaaatt
Tamam bugün ikinci günümüz beraberce devam o zamanValla cok iyi olur birbirimize destek oluruz cunku bu seker zehirinden kurtulmak istiyorum eminim kilo vermemde cok etkisi olcak yarin baslayalim ve tam 30 gune tamamlayalim ne dersin?
Ilk sayfada paylaştim canım bir goz at istersenBen hurma kuru kayısı falan yiyorum canım yani bu kestiğim bütünüyle yapay sekerler pancar sekeri falan sen nasıl uyguluyorsun
Evet birbirimize yakin olamamiz guzel yarış halinde devam ederiz maksat hirslanmak:)Bu arada ben 167 boyundayım 68 kiloydum bugun 67.5 kiloyum hedefim 55 kilo olmak inşallah birbirimize çok yakınınız
İlk sayfaya baktım güzel istediğim gibiIlk sayfada paylaştim canım bir goz at istersen
Bencede kilo vermemizde katkısi olacak bu seker orucunun inaniyorum. simdiden iyi hissediyorum daha enerjik:)Bu şekilde uygularsak listeni saglıklı mis gibi kilo verebiliriz
eminim basaricaksın istedikten sonra hersey kolayben de katılabilir miyim:) ayrıca diyet topiği açtım ama şekersiz günlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. bu çok zor bir sınav olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?