Şekersiz 1 ay

Pes etme

☆☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
1.553
2.813
133
30
Haydi bakalım şekerden arınıyoruz arkadaşlar vucüdümuzu şımartma zamanı :)ilk önce 5 gün sonra 10 sonra 15 sonra 20 sonra 25 ve en son 30 günden oluşan bir program olacak bu sekilde alışmış olcaz ve bu sisteme sürekli devam etcez

bslng 15.02 2018
Sevgi 999 (boy 1.64 kilo 68 hedef 55)

Bslngc2018
ılksevdam (boy 1.67 kilo 67.5 hedef 55)

Son düzenleme:
Ya benım kilo vermeye ihtiyacım yokta çaydaki şekeri falan bıraktım :)) o kdr ama tatlıyı nasıl bırakım oo mayy gaaatt
Olsun canım kilo vermek icin degil sadece bence sekeri herkes birakmali en azindan çaba gostermeli hayat boyu olmasada bazı donemlerde en azindan şekersiz yaşanabilmeli. Ilk gunler eminim benim icinde zor olcak en onemlisi misafirlerim varken(hazirlik falan yaptgim icin tatli falan malum :) birde misafirlige gittimde zorluk cekerim cok ısrar oluyo aciklama yapincada anlayis gostermiyolar ay sen yine mi diyettesin bilmem ne .ama hepsinin ustesinden gelcem insallah

Arkadaslar .Ben bu konuyu actim ama neler yenip yenmemeli tam bir arastirma yapmadim bir yandan arastirip bir yandan bir yandan deneyimlerimi paylascam insallah

Ben hurma kuru kayısı falan yiyorum canım yani bu kestiğim bütünüyle yapay sekerler pancar sekeri falan sen nasıl uyguluyorsun

Bu arada ben 167 boyundayım 68 kiloydum bugun 67.5 kiloyum hedefim 55 kilo olmak inşallah birbirimize çok yakınınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…