evet canım hatırladım teşekkür ederim umaraım ulaşırırımCanım selam yıllar önce bi süre birlikteydik anımsar mısın bilmem mavimi ben
Kolay gelsin umarım idealine ulaşırsın
diyetisyen listelerim duruyo ama u sefer bir listeye bağlı kalmadan sağlıklı tarifler uygulayarak vericem tabi arada diyetisyen listesinide uygularımCanım kolaylıklar dilerim. Sayfani takip edeceğim. ♥
Evet 12. Takımdayimsen cuma yarışmalarında mısın
selam canımmm nasılsın yine mi diyett
merhaba günaydın tabii ki katılabilirsin bende tatlıyı aşırı seviyorum hem yapmayı hem yemeyi hiç üşenmem ama her şey tamamen beynimizde bitiyor inan geçen kış 3 ay diyetisyene gittim iş yerinde ne ikram ettilerse geri çevirdim regli dönemlerinde çikolata krizine giren ben zerre canım tatlı çikolata vs itemedi demem o ki yaparsın yeter ki iste bir kerede kestirip hemen bırakamaya bilirsin yavaş yavaş azalt her gün bir gofret yiyorsan yarım ye daha sonra çeyrek ye falan bir süre sonra aynadaki görüntün daha çok hoşuna gitmeye başlıyacak ve araştır sağlıklı çok güzel tarifler var onları da uygulayabilirsinBen de katılabilir miyiim, 1.65 boy 70 kiloyum. Ama tatlısız yapamıyorum
günaydın canım ve 2. gün de gayet başarılı geçti teşekkür ederimİy geceler canım ilk günü atlatmissin Tebrikler
evet özledim gerçekten kızlar nasılsınızz özledik sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?