Hep de o milleti beğenmiyor, onu beğenmeyen yokSen de" arkanı dön,ense traşını görmek istiyorum" diyerek sohbeti bulunduğu seviyede bırakmalıydın. Bir de kendini övmüş onu beğenmedim bunu beğenmedim diye. Yersen! Güzel tezgâh kurmuş. Belli bu numaradan da iyi ekmek yemiş.
Bu konuda değil ama diğer konularda aynıyızadamda kusur olarak gördüğünüz şey ne? beğendiğini sevmesi mi? e sizde aynısınız
aynı olmasanız bu adama karşı birşeyler hissetmeye devam etmezdiniz.
Sorsanız hiç kart değilBacım totosuna atacaksın tekmeyi bitecek.
Niye kendinden ödün veriyorsun yahu birde 9 yaş var aranizda kart horoz kendine baksın önce.
Öyle yapsam kıymete binerim zaten:))Sıkıldım senden diyip engeli bas, bak nasıl güzelliğinin farkına varacaksın :)
Aman yaptirma zaten ya anca kendin istersenSohbetimiz çok iyi ve derindir. Ben burnumu yaptırmak istemiyorum sorun da bu
Bence yaparsınnÖyle yapsam kıymete binerim zaten:))
Siz iyi misiniz?Merhabalar. Çok kötü hissediyorum. Uzatmadan konuya gireyim hanımlar.Biriyle görüşüyorum ve geçen yıl pandemi döneminde aynı yerde çalıştık.Benim yüzümü tam değil, maskeyle gördü. Genelde home office idik zaten. Ben atandım ve başka şehre geçtim.
Biz de ağustostan beri konuşmaya ve görüşmeye başladık. Çok ilgili, sohbetini çok seviyorum.Birazcık yaş farkı var (9) onu da önemsemiyoruz.
Ama bu adam çok şekilci.Ben sevdiğimi beğenmem, beğendiğimi severim dedi.Eee bu adam beni beğenmezse ne olacak ki bence beğenmeyecek de hatta kesin. Zaten bu şehre gelmek aklına yatmıyor, buna değecek güzelliğim olduğunu da düşünmez. Geçen gün görüntülü konuşuyoruz bana ''bi yan dönsene'' dedi. Burnum kemerli ya ona bakacak. Yan dönmedim ama moralim acayip bozuk. Keşke keşke ona bir şeyler hissetmeseydim ben onun aradığı güzellikte değilim. Bi yan dön dediğinden beri moralim alt üst. Burnum da güzel değil. Bugün işteyken bile aklım ordaydı çok kötü oldum. Herkes istediği kriteri belirlemekte özgür ama benim özgüvenimi alt üst etti. Şimdi bu adam beni beğenmeyecek ben emin oldum artık.Ben ne yapayım sizce, kafam allak bullak. Ben her problemin üstesinden gelirim, her şeyi aşarım ama bana bunu hissettiren biriyle ne yapabilirim, neyi aşabilirim. Burnumu mu yaptırayım yani, kimse için bunu yapmam her ne kadar çirkin olsa bile. Ben ne yapayım siz söyleyin.. Güxzl bir şeyler hissetmek suç mu, benim hakkım değil mi?
ben de sonumuzu merak ediyorum hayatımda neleri değiştirecek..bence de olmayacak gibiAman yaptirma zaten ya anca kendin istersenbenim de goguslerim buyuk. Sevgilim falan zamaninda ameliyat ol dese geberdirdim ama kendi kendime cok takigim ondan yaptirasim var ya bence olayin ozu su. Sporcusun guzel fizigin var gencsin. Pesinde kosan da coktur. Ama sen zoru istiyosun dene bakalim. Yuzde 0.001 ihtimalli gibi burdan. Ya elde edince bu ne bosmus yaa dersin ya da boyle gidersen adam ozguveninin ortasina kazik cakip enkaz halinde birakir. Suan ne desek bos cunku. Onu yasaman lazim. En az zararla atlatman dilegiyle
İnsan kankası olsa söylemez o lafı. Bana da biraz terbiyesizce geliyor.kendi silahıyla vuracaksınız, 9 yaş problem olmaz sanmıştım ama yanılmışım, devam edemem deyip bırakacaksınız. ben olsam öyle yapardım yani,
kaşı gözü burnu derken içini kurutur bu insanın. bir de kusur bulmak için bakan göz illa bulur. en güzel kadına bile baksak vardır illa bir kusuru, fabrika çıkışı değiliz ya. e bunun yaşlılığı var, hastalığı var.
burnuna bakayim diyen adam, aristo olsa ne çare hawking olsa ne çare. sosyal gelişimi yarıda kalmış,duygusal zekası yerlerde, kendine es arayan ibibik kusundan bir farkı yok. belli ki seviyorsunuz, özür dilerim ağır konuştum ama yok, insan nezaketten söyleyemez bir kere o lafı.
Zaten yaşlanınca ikimiz de güzel kalmayacağız. O benden de yaşlı olacak. Bugün ciddi bir konuşma yapacağımÇok itici tavırları kimse görünüş olarak kusursuz değil belki bu bir hastalıktır vücut disleksisi gibi gerçi o kişinin kendinde bulduğu algı bozukluğu başka kişilere karşı böyle olanlar hangi kategoriye girer bilemiyorum. Şimdi genç ve güzelsiniz ama ilerleyen yaşları da var bunun sırf birinin güzelliği için yaşanan ilişki sağlıksız olur her haliyle. O da sizde zamanla yaş alacak ve değişeceksiniz yaş olarak zaten sizden büyükmüş neyine güveniyorsa ne malum hep böyle kalacağı
Tabi farkında kaç yaşında adam.Ne tecrübeleri vardır neler yaşamıştır ne yaptığının gayet farkında oBence sizi olumsuz etkilediğinin çok farkında ve bu noktada bir zaman sonra bunu seni etkilemek ve kontrol etmek adına kullanacak. Belki şu an bile yapıyordur.
Özgüvenin çekiciliği ayrıdır ...
Valla ne deseniz haklısınız hiç itiraz etmiyorum:))Şu adama prim verip beni beğen diye önüne geçen kızlara yazık gerçekten. Elin cücükkafalılarına kendinizi aşağılatmaya amma meraklsıınız
Yeterli olmamış bence adam diş muayenesi de yapmalı, egzama var mı, tüyler parlak mı ondan sonra da sonra da sizleri at pazarında satılığa çıkarmalıCiddi soruyorum, adam saçın öyle 10 üstünden 5, elin böyle 10 üstünden 8 diyince kendinizi satılık at gibi hissetmiyor musunuz? Hiç ben mal değilim insanım diye düşündüğünüz oluyor mu mesela?Bir keresinde flört ettiğim biri bana dişlerin çok düzgün demişti ben de soğumuştum aklıma direkt internetteki satılık at ilanları geldi.
Kendinize bu adam tarafından yaptırdığınız mal muamelesi insanlık onuruna aykırı yeminle diyorum. Bu adamın peşinden kızların aklından ne geçiyor gerçekten çok merak ediyorum. Topunuza akıl fikir diliyorum
Bi yan donsene demesi burnunu incelemek istemesi ne kadar itici. Dis gorunus icin sevecekse hic sevmesin daha iyi. Boyleleri hep tuhaf gelmistir.
Valla ne deseniz haklısınız hiç itiraz etmiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?