- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sevmiyor demedim dikkati elden bırakmayın dedim. Inşallah çok mutlu olursunuz :)Sevgisini belli eden cok hareketi oldu direkt sevmiyor denmesi bence cok acimasiz. Sevmese benle olmaz direkt ben de onla olmam. Bazi erkekler sanirim mukemmeliyeti ariyor. Dedigim gibi 1 ay kisa bi sure bunlari da yasayan arkadaslar olmus eger oyle yorum gelmese sanirim daha bitirici bakacaktim iliskiye ama 1 ayda olsa ben deger veriyorum o yuzden onemli
Aynı eski ilişkim gözümün önüne geldi:) Ben de her zaman yıkanırım saçlarımı yağlı göremezsiniz, ellerim manikürlüdür, giysilerim ütülüdür. Ama bu adama hiçbir zaman yetmedionun beğendiği şeyler benim vücuduma uygun değildi benim beğendiğime de kötü yorum yapardı. Mini etek giyerdim e buluştuktan sonra ne olacak?İstanbul gibi bir yerde yolda mini etekle yürümek beni rahatsız ederdi. En güzel zamanlarımızı böyle harcadık. Baş edemedim sıkıldım. Bir erkek vücudumla değil beynimle beraber olacak. Düşüncelerimle yüreğimle alakadar olacak. Ayrıca bu adamlar bizimle çıkmadan önce giyimimizi gördü çıktıktan sonra mı akılları başlarına geldi anlamadım? Ayrıl diyemem öyle bir hakkım yok ama dikkatli ol kendini de üzme. Yüreğini değil bedenini sevdiği bir hanımla beraber olsun o zaman.
Başaksa söliim hemen bende başak eşimde;senden sıkılmaya başlamış yavaş yavaş gözüne batıosun ama vicdanlıdır başak hemen göndermez...derinden derinden işleer.uyarısını ciddiye al,laf olsun die hiç bişe sölemez.
Sorunlu kişilik.
Özgüvenini kırmak için yapıyor.seni bu şekilde ezerek zamanla ona muhtaç hale getirmek istiyor.Bilinçli ya da bilinçsiz bazı hasta ruhluların taktiğidir bu.
Aynısını sen de ona yap.
Sakalı varsa kessene de ne bu böyle at hırsızı gibi geziyorsun ortalıkta de,sakalı yoksa bu ne böyle çocuk gibi oluyorsun yanımda sakal bırak de.
Mavi giyse siyahı öv,siyah giyse kırmızıya bayıl.
Spor giyserse çocuk gibi,klasik giyse mafya gibi olduğunu söyle.
Yani kısasa kısas yap.
Çok etkilidir![]()
egosu tavandır ve kıskançlığı da vardır. iyi yerlerden giyiniyorsan ve o da bunun farkındaysa her ne kadar erkek de olsa sevgilin de olsa çekemiyordur. senin yapman gereken tek şey 'kendin için' kilo vermek ve onun dediklerini duymamak. inan kendini yormaktan başka bişey değil. Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaslar 1 aydir bi erkek arkadasim var,
Kendisi 27 yasinda ben 23..
Benim bi 7 8 kilo fazlam var ve bunu saka yollu dile getiriyor. Kilo versen asiri guzel olursun falan diye ve de bazen kiyafetime direkt kotu diyebiliyor. Ben de ben senin kiyafetlerini onemsemiyorum mesela dedigimde tamam bir daha karismicam falan diyor,
Oyle kotu de giyinmem her daim temiz ve uyumluyumdur. Hatta universitede kizlar hep sorarlardi neyi nerden aldigimi. Sizce neden boyle? Ondan hoslaniyorum gunden gune sevgim artiyo ama bu konu beni biraz irrite ediyor. Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler
Bu arada magazalarin indirimlerini falan takip eder kendi giyimine de duskun
Benimde boyle bi sevgilim vardi..tshirt giyerdim sifir kol neden giymoyorsun derdi..
Etek giysene derdi..
Kilolusun derdi..boyum 170 kilom 64 dusun..
O kadar pismanimki onu oyle dediğinde rezil etmedigim için..bu arada kendi de cirkin ve benden kisaydi
Öyle erkek tehlikeli olur demedi demeMerhaba arkadaslar 1 aydir bi erkek arkadasim var,
Kendisi 27 yasinda ben 23..
Benim bi 7 8 kilo fazlam var ve bunu saka yollu dile getiriyor. Kilo versen asiri guzel olursun falan diye ve de bazen kiyafetime direkt kotu diyebiliyor. Ben de ben senin kiyafetlerini onemsemiyorum mesela dedigimde tamam bir daha karismicam falan diyor,
Oyle kotu de giyinmem her daim temiz ve uyumluyumdur. Hatta universitede kizlar hep sorarlardi neyi nerden aldigimi. Sizce neden boyle? Ondan hoslaniyorum gunden gune sevgim artiyo ama bu konu beni biraz irrite ediyor. Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler
Bu arada magazalarin indirimlerini falan takip eder kendi giyimine de duskun
Canım ençok aldatılan kadınlar , kadının erkekten daha güzel olduğu ilişkilerden çıkıyor.kendine sakın fazlayım ona diye güvenme.o nasıl düşünüyo biliomusun; bu kız bana baktıysa herkes bakar pskolojisine giriyo.ben evlenmeden önce çok çirkin bi çocukla çıkmıştım.arkadaşlarım diodu bu çocukta ne buluon kimse bakmaz yüzüne falan....ama bende çocuğa nasıl aşığım..naptı bilionmu,,,,,beni aldattı ve pat die ayrıldıOnun gozune batacak bi konumda degilim ona fazlayim bile ama alttan aliyorum ama sabrim tasti yolu vercem artik
Ben de ona zayiflarsam neler olur bi dusun dedim sustuKilo konusunda bende sevgilime şaka yollu çok takilirim. Guleriz egleniriz.Göbeği var azcik :) ama bizim ilişkimiz 5. Yilina girecek. Bazi seyleri aştık tabi artık. 1 aylık iliskide bunu demesi çok itici. Ayrıca eğer rahatsizsan ben böyle de güzelim halimden memnunum vs dersin. O acik sozluyse sende oyle ol.daha dün tanışmış yavaş gelsin az
Dogru soyluyosun.. Onu simartmamaliyim.. Ona baktigim icin sukretmeli gibi hava yaratmaliyim da nerde bnde o taktiksellikCanım ençok aldatılan kadınlar , kadının erkekten daha güzel olduğu ilişkilerden çıkıyor.kendine sakın fazlayım ona diye güvenme.o nasıl düşünüyo biliomusun; bu kız bana baktıysa herkes bakar pskolojisine giriyo.ben evlenmeden önce çok çirkin bi çocukla çıkmıştım.arkadaşlarım diodu bu çocukta ne buluon kimse bakmaz yüzüne falan....ama bende çocuğa nasıl aşığım..naptı bilionmu,,,,,beni aldattı ve pat die ayrıldı) bu çocuk beni aldattı demeye bile utandım okadar fark vardı arada :)
Hayir aciklik falan degil de sekil itibariyle karisio atiyorum bu tshirt guzel degil gibi
Şimdi açtığım bu konuyu görüp güldüm. Şuan 26 yaşımdayım ve cidden hayat çok garip. Bu anlattığım arkadaş benden sonra hemen biriyle evlendi, akabininde de boşandı. Sonra da bana yazdı gel evlenelim pişmanım diye. Ama demem o ki yıllar önceki ben’e iyi ki ayrılmışım. Sizi her şeyinizle olduğu gibi seven birisi önemli. Duygulandım :)
Yabi bencede cok normal kilon var kendisi murat boz olmali karsindakini hadise olarak gormek istiyo. Ama erkekler boyle seylere cok takintilidir elbise konusunda bakim konusunda olsun direk sak die yuze vuruyorlar bence normal biseyBoyum 165 kilom 66 asiri bi fazlalik olmamasina ragmen![]()