arkadaşlar yok mu bu şekilde olan
ya da
bu şekilde durumu olup da hamile kalan :umursamaz:
Canım benimde ağustosta tam bir yıl oluyor ama malesef henüz tık yok :çok üzgünüm: bende yumurtlama sorunu varmış doktorum öyle dedi.... klomen tedavisine başladım 1.ayda bişey oladı bakalım 2.denememde olacakmı... Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
ewet canım hoşgeldin topiğimize,
aynen ben de çok üzülüyorum
bana da yumurtlama da sorun var dedi
onu çözdük 3 ay klomen +çatlatma iğnesi,
sonra eşimin spermiogramında enf çıktı, onu çözdük mü bilmiyorum çünkü bir daha kontrole gitmedi.
yok ben de yara çıktı 2 defa dondurma işlemi oldum. aman aman
1 yılı aşan ve 1 yılı dolmak üzere olan arkadaşlar geldikçe listemizi oluşturalım ist. bakalım ne kadar sürede başaracaz.
Allah yardımcımız olsun canım ya.. eşini ikna etmeye çalış...gerçi eşler bu tür konularda genelde sorun çıkarırlar bende eşimi götürene kadar çatladım resmen ama onda hiç bir sorun yok ...sorun bende bende bakalım düzelirmiyim...:Saruboceq:inşallah sende bende bizim gibi olan herkeste tez zamanda muradına kavuşur...sevgiler:1hug: hadi kızlar bizi yanlız bırakmayın birbirimize destek olalım ...opuyorumnanaktan
ist.1982 bende doğum yapalı ağustosta 1 yıl olacak klomeni 2 ay kullandım fayda etmedi bu ayda menegon verecek bakalım olur insallahhh
canım tam anlayamadım doğum yapalı mı 1 yıl oldu yoksa korunmasız ilişki mi 1 yıl oldu. birz kendinden bahsedermisin
doğum yapalı 1 yıl olacak fakat son 6..7.. aydır istiyoruz stresten yumurtalarım tembelleşti büyümüyor klomen tedavisi görüyorum fayda etmdi şimdi menogon iğne başlayacam
Canım sen en azından bir tane doğurmuşsunAllah bağışlasın.. ya ben ve benim gibi ilk hamilelik girişiminde olan ve kalamayanlar ne yapsın...yani ilk hamileliği denemeye çalışıyoruz ama oda olmuyor Allahım isteyen herkese nasip etsin senide benide ayırmasın...:Saruboceq:
cnm yanlış anladın benim bebğim doğup öldü şimdide skıntıdan olmuyor
arkadaşlar yok mu bu şekilde olan
ya da
bu şekilde durumu olup da hamile kalan :umursamaz:
Allah yardımcımız olsun canım ya.. eşini ikna etmeye çalış...gerçi eşler bu tür konularda genelde sorun çıkarırlar bende eşimi götürene kadar çatladım resmen ama onda hiç bir sorun yok ...sorun bende bende bakalım düzelirmiyim...:Saruboceq:inşallah sende bende bizim gibi olan herkeste tez zamanda muradına kavuşur...sevgiler:1hug: hadi kızlar bizi yanlız bırakmayın birbirimize destek olalım ...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?