• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreter bozuntusu...

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
gereksiz mesajlardan dolayı siliyorum yazıyı...

Son düzenleme:
açıkçası sekreterin özel hayatı sizi ilgilendirmez.
patronunuzla görüşüp iş yoğunluğunuzun çok olduğunu ve maaşınıza zam istediğinizi söyleyin.
makul olan bu.

Kendi ekmeğinle ilgilen görmezden gelin başkalarını siz kazandığınız parayı hakkıyla kazanıyorsanız buda dizin mükafatınız olsun helal yemek bu dediklerinizden daha dönemli

açıkçası sekreterin özel hayatı sizi ilgilendirmez.
patronunuzla görüşüp iş yoğunluğunuzun çok olduğunu ve maaşınıza zam istediğinizi söyleyin.
makul olan bu.

Diyorum ya zaten kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez ama eğer onu kullanıp bana oynuyorsa her fırsatta yalandan beni şikayet edip iş yapmamak için kıvıryorsa burada beni ilgilendiriyor... Anlayacak bir adam değil zam falan tınlamaz öyle

Kendi ekmeğinle ilgilen görmezden gelin başkalarını siz kazandığınız parayı hakkıyla kazanıyorsanız buda dizin mükafatınız olsun helal yemek bu dediklerinizden daha dönemli

Orası öyle ama insanın da zoruna gidiyor işte bazen işimden dolayı telefonlar yönleniyor mesela gece yarısı bile telefon baktığım oluyor uykumdan uyanıp

Ona sinirlenmek, özelini yargılamak da sizi fazlasıyla yorar...
Orda o şartları kabul ederek çalışıyorsunuz..
Ya şartlarınızın iyileştirilmesini talep edeceksiniz olmazsa ayrılacaksınız..
Ya da bu şartlarda kıyaslama yapmadan çalışmaya devam edeceksiniz.
Kendinizi üzmeden yormadan sinirlenmeden...

Sekreterle aynı maaşı alıyor olmanız bana çok tuhaf geldi. Sorması ayıp kaç para maaş alıyorsunuz?

Sekreterden daha fazla maas alsaydiniz onun kiminle iliskisi olduguyla ilgilenmeyecektiniz yazinizdan bunu anladim
Siz kendi isinizi yapin, baska is arayin bulunca da cikin kimsenin iliskisiyle ilgilenmeyin herkesin ahlaki kendine

Onun özel hayatı ile ilgili bir durum değil bu .. Aynı şekilde esinin gölgesinden yükselen cok kadın da var iş hayatında..

Kurumda kariyeri yüksek yüksek Kocası var diye hiç bi iş yapmayan hatta haftanın üç günü işe gelmeyen biliyorum .

O sekreter de bu Kadınlar da aynı kalibrede gözümde ama kimi kime şikayet edeceksin?

Sabır göster, daha iyi bir iş yeri bul ve ayrıl ordan

Diyorum ya zaten kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez ama eğer onu kullanıp bana oynuyorsa her fırsatta yalandan beni şikayet edip iş yapmamak için kıvıryorsa burada beni ilgilendiriyor... Anlayacak bir adam değil zam falan tınlamaz öyle

Orası öyle ama insanın da zoruna gidiyor işte bazen işimden dolayı telefonlar yönleniyor mesela gece yarısı bile telefon baktığım oluyor uykumdan uyanıp
Sizin is taniminizi patron belirliyor sekreter degil
Size isi patron vermis muhatabiniz o
Sikayetiniz varsa patrona gidin

Hem cinsimden olan birine böylesine bir hakaret etmek istemiyorum ama gerçekten şirkette çalışan sekreter olacak kadın pisliğin teki... Ya insanların özel hayatı beni zerre ilgilendirmez zerre umrumda da değil ne yaptığı ama bazı şeyler zoruma gidiyor...

Şimdi özel sektördeyim ve o kadının bir üst seviyesinde çalışıyorum o telefonlara bakıyor falan sadece bu ama sadece telefon bakıyor benim ise milyon tane işim var bir sürü şey yapıyorum ve canım çıkıyor ben bu kız ile aynı maaşı alıyorum... Ve bu kızın şirkette afedersiniz ama müdürle ilişkisi var yani kısaca bu ayrıca evli ve çocukları var her ikisinin de bu benim ne kadar midemi bulandırıyor tahmin edemessiniz onun yerine kadınlığımdan ben utanıyorum ya terbiyesiz pisliğin teki o adama güvenerekten akşama kadar dizi izliyor film izliyor.

Sadece bu müdürle değil başkalarıylada ilişkisi var şirket içinde tabii büyük müdür gönderdi o diğer adamları sürdü başka yere... Gerçekten bi insanın özel hayatını yazmak bana yakışmıyor ama şurası beni bağlıyor bu kızla aynı maaşı alıp o hiç bir iş yapmazken benim deli gibi yorulmam beni çok üzüyor millete söylüyorum ama herkes alışmış boşver uğraşma onunla ekmeğinden olursun diyor. Ya bir iş bulayım çıkıcam ama yok iş yok biraz da mecburiyetten burdayım evlencem ve borç ödüyoruz... Ne yapıcam ne edicem bilmiyorum dayanacak gücüm kalmadı şirket içinde herkes kendi ekmeğine baksa böyle terbiyesiz iş yapmasalar... Ama işim cidden çok yoruyor beni ne yapıcam ne edicem bilmiyorum... Dişimi az daha sıkayım diyorum az daha az kaldı evlencen diyorum ama katlanamıyorum iş bulmadan çıkamam bakınıyorum ama iş cidden yok... Az maaş çok iş var :/

Bir kadın bir müdürü kullanarak akşama kadar yatıyor iş yapmıyor dizi izliyor film izliyor koca gün benim de canım çıkıyor Allahtan reva mı bu? Nereye kadar susmalı ne yapmalı...

Okuduğunuz için teşekkürler içimi dökmek istedim... Çünkü başka kimse anlamıyor beni...
O kadar irite bir yazı ki hepsini okumadım.
1-İnsanları meslekleri ile aşağılayamazsınız!
2-Sırf sekreter olduğu icin kulaktan doğma bilgilerle "yatıyo, sevişiyor ve onun icin burda calısıyor" diyemezsiniz!
3-Maaşınızı beğenmiyorsanız gidin konuşun kadının arkasından atmayın!

Ona sinirlenmek, özelini yargılamak da sizi fazlasıyla yorar...
Orda o şartları kabul ederek çalışıyorsunuz..
Ya şartlarınızın iyileştirilmesini talep edeceksiniz olmazsa ayrılacaksınız..
Ya da bu şartlarda kıyaslama yapmadan çalışmaya devam edeceksiniz.
Kendinizi üzmeden yormadan sinirlenmeden...

Konuştum bir kere haklısın şöylesin böylesin dendi hoooppp gene aynı değişen bişey olmadı sonra yine devam... Teşekkür ederim tavsiye için.. Yine konuşucam zaten olmazsa çıkıcam başlarım işine psikolojim bozuldu

Sekreterin maaşı ve özel hayatından sana ne? İsterse patron ona senin maaşının 5 katını verir, senin cebinden mi çıkıyor onun maaşı...
İşinden memnun değilsen başka iş bak; maaşından memnun değilsen zam iste; iş yoğun yetiştiremiyorsan eleman takviyesi iste...

Tabii yukarda da açıklama yaptım özel hayatı beni ilgilendirmiyor zaten o adamı kullanarak benim üstüme oynuyor anlatabiliyormuyum özel hayatı burda ilgilendiriyor beni benim üstüme oynadığı için onu üstüme salıyor kısaca

zor ama yokmuş gibi davranmak en iyisi...sende kendi ekmeğinden olma..

Burda bence kızın suc yok bende sekreterım aynı zamandan ön muhasebe
Burdakı caycı abla benden fazla para alıyordu . PAtronla konuştum bu konuyu ve benım maaşımı yukselttıler.
İnsanlar konusa konusa anlaşır. Kimsenın mesleğini kötulemeyın ve gözleırnızle görmeden yargılamayın.
Ayrıca kızın hayatı senı hiç ilgilnedirmez.

O kadar irite bir yazı ki hepsini okumadım.
1-İnsanları meslekleri ile aşağılayamazsınız!
2-Sırf sekreter olduğu icin kulaktan doğma bilgilerle "yatıyo, sevişiyor ve onun icin burda calısıyor" diyemezsiniz!
3-Maaşınızı beğenmiyorsanız gidin konuşun kadının arkasından atmayın!

Hepsini okuyup öyle yorum atsaydın kimseyi aşağıladığım yok hepsini okumadan saçma sapan yorumlar yazma... O sekreter diye aşağılamıyorum ya ne kadar abartılı çirkin bir yorum bu yazımda kendime yapılan hakareti ve sıkıntıları yazıyorum birileri okusun bana yol göstersin diye sizin gibiler çıksın konuşmak için konuşsun diye değil. kimsenin arkasındanda atmıyorum koca şirket biliyor kimine ne mal olduğunu gözümle bile gördüm görmeden konuşmam bende kadınım! laflarına dikkat et ve lütfen bilip bilmeden sen atma asıl

Sekreterden daha fazla maas alsaydiniz onun kiminle iliskisi olduguyla ilgilenmeyecektiniz yazinizdan bunu anladim
Siz kendi isinizi yapin, baska is arayin bulunca da cikin kimsenin iliskisiyle ilgilenmeyin herkesin ahlaki kendine

Aynı maaş alıyoruz o hiç bir iş yapmıyor ben ise gece yarısı bile uykumdan uyanıp telefon cevaplıyorum işim gereği anlatabildimmi ona dokunan bişey yok o sadece film izliyor

Patronla ve diger kişilerle ilişkisine nasıl bu kadar Emin siniz?

Burda bence kızın suc yok bende sekreterım aynı zamandan ön muhasebe
Burdakı caycı abla benden fazla para alıyordu . PAtronla konuştum bu konuyu ve benım maaşımı yukselttıler.
İnsanlar konusa konusa anlaşır. Kimsenın mesleğini kötulemeyın ve gözleırnızle görmeden yargılamayın.
Ayrıca kızın hayatı senı hiç ilgilnedirmez.

Burada ki çaycı ablada şeytanın teki öyle söyleyim ya öyle bir şirket ki size anlatamam yani nasıl düştüm buraya bilmiyorum... Az kaldı başka bir iş bulayım çıkacam kimsenin mesleğini kötülemiyorum yahu bunu nerden çıkarıyosun anlamıyorum banane mesleğinden

Back
X