- 17 Eylül 2015
- 1.282
- 949
- 123
Patronla ve diger kişilerle ilişkisine nasıl bu kadar Emin siniz?
Tabii emin olmasam böyle bir şey nasıl konuşurum bende kadınım kendi gözümle gördüğüm şey bu ya ap açık herkes biliyor şirkette herkes hemde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patronla ve diger kişilerle ilişkisine nasıl bu kadar Emin siniz?
Aynı maaş alıyoruz o hiç bir iş yapmıyor ben ise gece yarısı bile uykumdan uyanıp telefon cevaplıyorum işim gereği anlatabildimmi ona dokunan bişey yok o sadece film izliyor
Ya bırak konu başlığın bile niyetini ortaya koyuyor.Hepsini okuyup öyle yorum atsaydın kimseyi aşağıladığım yok hepsini okumadan saçma sapan yorumlar yazma... O sekreter diye aşağılamıyorum ya ne kadar abartılı çirkin bir yorum bu yazımda kendime yapılan hakareti ve sıkıntıları yazıyorum birileri okusun bana yol göstersin diye sizin gibiler çıksın konuşmak için konuşsun diye değil. kimsenin arkasındanda atmıyorum koca şirket biliyor kimine ne mal olduğunu gözümle bile gördüm görmeden konuşmam bende kadınım! laflarına dikkat et ve lütfen bilip bilmeden sen atma asıl
Bence kimsenın birşey yaptığı yok siz çekemıyorsunuz kımseyı .Burada ki çaycı ablada şeytanın teki öyle söyleyim ya öyle bir şirket ki size anlatamam yani nasıl düştüm buraya bilmiyorum... Az kaldı başka bir iş bulayım çıkacam kimsenin mesleğini kötülemiyorum yahu bunu nerden çıkarıyosun anlamıyorum banane mesleğinden
Patron değil onun yardımcısı garibim patronun bişeyden haberi yok olsa hoplatır onları burada o nasıl iyi bir insan herkes onun için duruyor zatenSekretere değil patrona kızın bence.
elin kevaşesini sen mi düzelteceksin niye taktın bu kadar?
Bence kimsenın birşey yaptığı yok siz çekemıyorsunuz kımseyı .
Ben sunu bilır sunu söylerım. Herkes kötude sen çokmu ıyısın ?
Senın mesleğin oysa kadınıkıde telefonlara bakmak. İşi bıtınce gayette film izleyebılır bence. Ben şahsen öyle yapıyorum. Patrolarım bıle görurne ızlediğimi. İşini aksatmadığı surece kımse buna karışmaz bence..
Sizden ıstıyorsa kıza deyın çay ıstıyorlar getrsın . Mesela bazen mısfaır geldığınde patron bana söyler bnde çaycı ablaya söylerım getrmem yanı. Eğer patronun derse nıye getırdın dıye benım işim değil de kendını kovdur tazmınat alırsınYa şöyle söyleyim fax çekmiyor fotokobi çekmiyor onun yapması gereken işleri o yapmıyor atıyorum misafir geliyor çaycı abla izinli olduğunda o adam çayları ondan değil benden istiyor :) şirkette bayan fazla yok ondan istemesi gerekirken benden istiyor anlatabiliyormuyum
burda bunu sevmiyorum işte ..bi fikir danışıyorsun ..yani sana olmadık yorumlar yapıyrlar..kız başta sölemiş kimsenin hayatı beni ilgilendirmez mesleğini aşağılamıyorum dye hala bikaç kişi yok sanane özel hayatından yok niye aşalıyosun mesleğini.. bi yorum yaparken konuyu açan kişiyle yer değiştirin siz aynı şeyi yaşıyo olsaydınız ne yapardınızı bi deneyin..gerçekten böle laf olsun diye yorum yapıyolar..
neyse senin konuna gelince canım.. kendine başka bi iş bak bu şekilde çok yıpranırsın bu düzen bu şekilde gider..bişey söyleyecek olsan sen suçlu olursun..kendine yeni bir iş bak inşş istediğin gibi bir iş bulursun![]()
Ya şöyle söyleyim fax çekmiyor fotokobi çekmiyor onun yapması gereken işleri o yapmıyor atıyorum misafir geliyor çaycı abla izinli olduğunda o adam çayları ondan değil benden istiyor :) şirkette bayan fazla yok ondan istemesi gerekirken benden istiyor anlatabiliyormuyum
Ya bırak konu başlığın bile niyetini ortaya koyuyor.
Siz yol istemiyorsunuz ordan burdan duyduğunuz seyleri burda bize anlatıyorsunuz.
Kadın işini yapıyor mu? Telefonlara bakıyor mu? Gerisi sizi bağlamaz.
Patron değil onun yardımcısı garibim patronun bişeyden haberi yok olsa hoplatır onları burada o nasıl iyi bir insan herkes onun için duruyor zaten
Tamam da bu onun suçu değil patronun suçu. Bu konuyu onunla çözmeniz lazım. Durup dururken gidip kadına "sen iffetsizsiz ben senden daha çok iş yapıyorum hıh" derseniz anca gülerler.
Onun özel hayatı ile ilgili bir durum değil bu .. Aynı şekilde esinin gölgesinden yükselen cok kadın da var iş hayatında..
Kurumda kariyeri yüksek yüksek Kocası var diye hiç bi iş yapmayan hatta haftanın üç günü işe gelmeyen biliyorum .
O sekreter de bu Kadınlar da aynı kalibrede gözümde ama kimi kime şikayet edeceksin?
Sabır göster, daha iyi bir iş yeri bul ve ayrıl ordan