off bi sekreterde benim başımda var ,
çoook sevdiğim sekreterimiz ayrıldı bu ay evlendiği için ,boş kalmasın diye iş yaptığımız firmalardan birinin eşi boştaymış ,gelsin mi eylül hanım bi görüşün dedi ,iyi dedim ,geldi görüştük 22-23 yaşlarında bir kızcağız ,başladı hemen ,daha ilk günden gelen firmalarla tartıştı ,çok sert davranıyo misafirlerimize ,çay söylemiyo ,millet boş boş bekleme salonunda oturuyo ,kendi de getirmeyecek yalnız çaycımız da var yani ..
ilk ödeme günüydü ,firmalara çek dağıtılıyor ,finans çekleri yazar o da gelen firmaya verir tahsilat makbuzunu alır ,ama hemen hemen her firma ile tartışmış ,sıranızı bekleyin ,ayy başım ağrıdı bi susun filan ,yani gelen adamlarda yetkili kişiler takım elbise gravat tipler yani saygın kişiler ,ya firmanın tahsilatçısı yada satış temsilcileri ,.
ilk günden şikayetler başladı ,bankonun arkasına kafasını gömüyo geleni gideni görmüyo ,gelen zırt diye odalarımıza girebiliyor ,kaç kere uyardım ,bide ben aldım işe sanki ben sorumlu gibiyim ,tüm ofis bana şikayet ediyo kızı ,
50 küsür yaşında finans uzmanı ablamız var onu bile çileden çıkardı ..kadın diyo bu ne ya haldır huldur giriyo içeri bağıra bağıra sanki hesap sorar gibi konuşuyo ,kafam şişiyo dedi kadıncağız ..
banada sen getirdin bunu gönder şimdi diyolar ,nasıl göndereyim..off bende bunaldım valla ..
sizinki daha fenaymış ,birde şikayet var ,karşılık verme var sizinkinde ,bence iznini kullan gelince gönder gitsin ,bu tipler ayak kaydırır allah korusun ..