- 19 Haziran 2025
- 730
- 1.240
- 28
- Konu Sahibi zjshsujsne
-
Napiyim aşırı yakışıklıydı sadece öpüşme olunca bütün gücümü o dolgun dudaklara verdim zaten dışardaydık. Ondan sonra adam bi süre ayrılmadı peşimden bu böyle öpüşüyosa devamı nasıldır diye düşündü sanırım. Karşılığını da aldım fazlasıyla win-winAhahahaqh vakumladın mi ne yaptın adamı
Kız bana benziyorsun sen hem azgın hem kendini ağırdan veren dsdhsEvet bir ihtiyaç kesinlikle ama işte bu konuda herkesin düşüncesi farklı ben duygusal bağ kuramadan, güven duygusu oluşmadan cinsellik yaşayamıyorum.
Boyle birşey no aşko ya çok düşkün ve bekar bir insan 2 sene sex yapmadan duramazKız bana benziyorsun sen hem azgın hem kendini ağırdan veren dsdhs
Bana benden fayda var bibi evden çıkmadan hallediyorum işimi temiz temizBoyle birşey no aşko ya çok düşkün ve bekar bir insan 2 sene sex yapmadan duramaz
Öyle biri çıkmalı ki karşıma, işte ooo demem lazım. Çok fazla beklenti içerisindeyim galiba bilmiyorum:) hakkımızda hayırlısı. Umarım senin de karşına istediğin gibi biri çıkarKız bana benziyorsun sen hem azgın hem kendini ağırdan veren dsdhs
Ben eski-eski sevgilimle iliskiye baslamadan hunharca opusuyordum ama gercekten liseliler gibi saatlerce opusuyorduk.Napiyim aşırı yakışıklıydı sadece öpüşme olunca bütün gücümü o dolgun dudaklara verdim zaten dışardaydık. Ondan sonra adam bi süre ayrılmadı peşimden bu böyle öpüşüyosa devamı nasıldır diye düşündü sanırım. Karşılığını da aldım fazlasıyla win-win
O başka evli olsanda başkaBana benden fayda var bibi evden çıkmadan hallediyorum işimi temiz temiz
Benim de çenem çıkıyor ses geliyor sürekli, burdan birileriyle dertleşmiştik hatta sebebi o muymuş kızBen eski-eski sevgilimle iliskiye baslamadan hunharca opusuyordum ama gercekten liseliler gibi saatlerce opusuyorduk.
Bir gun cenemden kuut diye ses geldi ve devamli kütledi cenem. En sonunda cene cerrahina gittim. Sol taraftaki cene baglarim zedelenmiş ahshdhd
Kadin zorladiniz mi cenenizi dedi, diyemedim ki öbüştüm doktor hanim. Gerci daha fena, herhalde oralda falan sakatladim sandi. Keske opustum deseydim ahshdb
Ahshhd baska sebepleri de vardir belki ama benimki zorlamaktan. Gecmedi hala, küt küt ses geliyor cenemden. Iki sene olduBenim de çenem çıkıyor ses geliyor sürekli, burdan birileriyle dertleşmiştik hatta sebebi o muymuş kız
Ben yan yatamıyorum o tarafa kayıyorAhshhd baska sebepleri de vardir belki ama benimki zorlamaktan. Gecmedi hala, küt küt ses geliyor cenemden. Iki sene oldu
He yok bende oyle kayma yok. Sadece cenemi oynattigimda ses geliyor. Bu da böyle bir animdir ahshdBen yan yatamıyorum o tarafa kayıyor
Dikkati çeneye çektim konu kilitlendi çok üzgünüm şu an, acilen soyunmam lazım foto atılmıyor buraya dimi eminizHe yok bende oyle kayma yok. Sadece cenemi oynattigimda ses geliyor. Bu da böyle bir animdir ahshd
Ahshdhd sen bize tasvir et, biz hayalini kurariz ahshdDikkati çeneye çektim konu kilitlendi çok üzgünüm şu an, acilen soyunmam lazım foto atılmıyor buraya dimi eminiz
Hemen favori big dick fotomu atıyorum özelden herkese, çil yavrusu gibi dağıldı hepsiAhshdhd sen bize tasvir et, biz hayalini kurariz ahshd
Demek ki cene seksili bir yer degil abshd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?