- 20 Ocak 2010
- 49.930
- 197.286
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi zjshsujsne
-
Yapmiyor yapmiyor beni delirtmek mi istiyorsunKocanı memlekete gönderdiğinde yapıp hevesini alaydın keşke.
Ya tam tersi olur da sen hizmetinden memnun kalip adama para bırakırsan ahshd Mahsun J geldi aklima ahshdhOrası öyle karanlıkta hallolur problem diil ama ilk buluşmaya da beslemelerin lamia gibi gitmiyim istiyorum adam cebime para sıkıştırırsa bütün yaşam sevincim gider ben istiyorum ki komidinin üstüne koysun dsdshs. İlk fikfik olarak oyum sana
Ama adamı cazibemle etkileyip o aşamaya gelene kadar parmağımda oynatacaktım şuh kahkahalar ata ata, şimdi gel de yap bunuBence deAddige kahkülün nasıl göründüğünü dert etme sen. Yeterki konu sevişmek olsun, senin çıplak bedenini görmesi yeterli adamın gözü kahkül falan görmez o an
Çıplak bedenini gorene kadar once kahkulleri gorecek ama. Zerrin'in sey yapmasi lazim, ne bileyim sen buluşalım deyince ben de jartiyerle geldim ahshdhdBence deAddige kahkülün nasıl göründüğünü dert etme sen. Yeterki konu sevişmek olsun, senin çıplak bedenini görmesi yeterli adamın gözü kahkül falan görmez o an
Bence bu gelme meselesinden dolayı hiç sevişesi bitmiyor ama bilemedimTamam işte soru o birileri çok çabuk geliyor ama kim bilmiyorum
Ilk bulusmaya ciplak gidersen bence sorun kalmaz.Ama adamı cazibemle etkileyip o aşamaya gelene kadar parmağımda oynatacaktım şuh kahkahalar ata ata, şimdi gel de yap bunuGidip hemen kuytuya geçmiycem ya baya bi masalarda karşılıklı oturacaz o zaman napcam bakmıyormuş gibi çek kanka diye sürekli yan taraflara mı bakacam, zaten en ufak bir rüzgarda eşşeğin z.ki gibi dikeliyor havaya. Tel tokayla tuttursam liselilere dönüyorum.Bir de ilk buluşma gerginliği var tabi üstüne
Ahahahahaha ay yarıldım gülmekten.Çıplak bedenini gorene kadar once kahkulleri gorecek ama. Zerrin'in sey yapmasi lazim, ne bileyim sen buluşalım deyince ben de jartiyerle geldim ahshdhd
Ee ne yapican uzamasını mı beklicen öyle ohoooAma adamı cazibemle etkileyip o aşamaya gelene kadar parmağımda oynatacaktım şuh kahkahalar ata ata, şimdi gel de yap bunuGidip hemen kuytuya geçmiycem ya baya bi masalarda karşılıklı oturacaz o zaman napcam bakmıyormuş gibi çek kanka diye sürekli yan taraflara mı bakacam, zaten en ufak bir rüzgarda eşşeğin z.ki gibi dikeliyor havaya. Tel tokayla tuttursam liselilere dönüyorum.Bir de ilk buluşma gerginliği var tabi üstüne
Yaa sen de. Cok egleniyorum ben konuşurken.Ahahahahaha ay yarıldım gülmekten.İyi ki varsınnn komikli seksili kadınnn
Baska yerinden alip kahkul nakli yaptirsin absbdbEe ne yapican uzamasını mı beklicen öyle ohooo
Zor da olsa dayanıyoruz işte bir şekilde. Sevişecek erkek çok ama karakter , düşünce yapısı uyuşmuyor. Bir ara birisi ilk görüşmeye davet etti. Amacı direkt olaya dalmaktı. Arabada fanfinifon yapmak istiyordu. Ben de görüşmedim. İnsan bir önce tanır, sever , hoşlanır sonra zaten dürtülerden dolayı duramaz kıpraşır illaki cinsellik yaşanır. Ama direkt duygu olmadan seksten bahsettiklerinde görüşesim gelmiyor. Bir ara dellendim "yeter artık nefes alsın yeter gidip görüşücem "moduna girmiştim neyseki kendime geldimBekar olup 2 sene sevişmeden nasıl duruyorsunuz evliyken mecbur duruyorsun
Yorumun başını okudum gerisini okuma gereği duymadim çünku ben kk kadınları gibi düşünmüyorum bu bi ihtiyac biriyle sevişmek için karakter analizi yapmam bir beklentimde olmaz bi hissiminde olmasına gerek yok sevişirimZor da olsa dayanıyoruz işte bir şekilde. Sevişecek erkek çok ama karakter , düşünce yapısı uyuşmuyor. Bir ara birisi ilk görüşmeye davet etti. Amacı direkt olaya dalmaktı. Arabada fanfinifon yapmak istiyordu. Ben de görüşmedim. İnsan bir önce tanır, sever , hoşlanır sonra zaten dürtülerden dolayı duramaz kıpraşır illaki cinsellik yaşanır. Ama direkt duygu olmadan seksten bahsettiklerinde görüşesim gelmiyor. Bir ara dellendim "yeter artık nefes alsın yeter gidip görüşücem "moduna girmiştim neyseki kendime geldim
Off buyuk sorumluluk verdin bana, inşallah alnimin akiyla altindan kalkarim. Sorumlulugun yani, altindan kalkarim ahshdhdhİlk yapacak olana seni koydumLyanna Mormont , en vahşetli kanlı geçecek olana da kendimi (bir keresinde adamın birinin dudağını patlatmıştım) bu seferkini düşünemiyorum.
Karaktersizlik ahlaksizlik ve namussuzluk yükleniyor ahshdhdhYorumun başını okudum gerisini okuma gereği duymadim çünku ben kk kadınları gibi düşünmüyorum bu bi ihtiyac biriyle sevişmek için karakter analizi yapmam bir beklentimde olmaz bi hissiminde olmasına gerek yok sevişirim
ŞükürKaraktersizlik ahlaksizlik ve namussuzluk yükleniyor ahshdhdh
Ahahahaqh vakumladın mi ne yaptın adamıİlk yapacak olana seni koydumLyanna Mormont , en vahşetli kanlı geçecek olana da kendimi (bir keresinde adamın birinin dudağını patlatmıştım) bu seferkini düşünemiyorum.Şuraya güzel bir Mustafa Keser fotosu koyduğumu hayal edin sanırım bize güvenmediklerinden foto koyulmuyor bu bölüme
Evet bir ihtiyaç kesinlikle ama işte bu konuda herkesin düşüncesi farklı ben duygusal bağ kuramadan, güven duygusu oluşmadan cinsellik yaşayamıyorum.Yorumun başını okudum gerisini okuma gereği duymadim çünku ben kk kadınları gibi düşünmüyorum bu bi ihtiyac biriyle sevişmek için karakter analizi yapmam bir beklentimde olmaz bi hissiminde olmasına gerek yok sevişirim
Buraya foto koyulsa var ya tüm dayılar şeyinin fotoğrafını atardı kesin. İyi ki foto koyulmuyor .İlk yapacak olana seni koydumLyanna Mormont , en vahşetli kanlı geçecek olana da kendimi (bir keresinde adamın birinin dudağını patlatmıştım) bu seferkini düşünemiyorum.Şuraya güzel bir Mustafa Keser fotosu koyduğumu hayal edin sanırım bize güvenmediklerinden foto koyulmuyor bu bölüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?