seksenler dizisini izleyenler

lifegoezon

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
26
0
6
Ankara
Evet seksenler sezona başladı peki nasıl buldunuz begendiniz mi? Ben pek begenmedim 2.sezon daha iyiydi sanki neyse benim için önemli olan ergun nazlı inşallah senaryo degisir ve evlenirler. Sizce nazlı ergunu affeder mi ne düşünüyorsunuz bu konularda ?

ahh seksenler benim dizim... nasıl güzel rol yapmışlar demi? sankı hepsi gercekmiş oyle bır mahalle varmıs gıbı.. ergunsuz olmazdı zaten dizi. insallah barışırlar veee mutlu soonn.. ama aklıma da gelmıyor degıl hani inat ugruna niyaziyle evlenmesi :18:

Nasılsa yöneticiler taşır diye mi düşünülüyo bilmiyorum
Bunda derdin d si yok :6:

ahh seksenler benim dizim... nasıl güzel rol yapmışlar demi? sankı hepsi gercekmiş oyle bır mahalle varmıs gıbı.. ergunsuz olmazdı zaten dizi. insallah barışırlar veee mutlu soonn.. ama aklıma da gelmıyor degıl hani inat ugruna niyaziyle evlenmesi :18:

Evet ya erguna inat niyaziye evet dersee varya

Neredeyse kaçırmadan izliyodum seksenleri de bu sezon pek sarmadı beni.Ergunla Nazlı birlikte olamazlarsa izlemem arkadaş:19:Dizi ilk başladığında bir günümüzü birde seksenlerdeki hallerini gösteriolardı ozaman Nazlı tiyatrocu çocukla evliydi

Neredeyse kaçırmadan izliyodum seksenleri de bu sezon pek sarmadı beni.Ergunla Nazlı birlikte olamazlarsa izlemem arkadaş:19:Dizi ilk başladığında bir günümüzü birde seksenlerdeki hallerini gösteriolardı ozaman Nazlı tiyatrocu çocukla evliydi

2012 versiyonu ben de görmüştüm 1 kez. Ama sonra hiç görmedim. :/

arkadaşlar dizinin başlarında 2012 versiyonunu göstermişlerdi
Ahmet ve gülden evli ve yaşlıydı
üzgünüm ama nazlı da niyazi ile evliydi ama anlaşamıyorlardı

İlk sezonda 2012 deki hallerini göstermiş,Ahmet ile Gülden evli olarak belirtilmişti.
Fakat en son izledik ki,Ahmet in elinde Gülden in resmi..Kel alaka olmuş,ama daha iyi sürükleyici olmuş..
Senaryo daki hatanın farkına varmışlar sanırım..Çünkü Ahmet ile Gülden i evli gördük,80 lerdede olacakları tahmin etmemiz çok kolay tabi ki..

Hoş,bu iki kişi evlensede evlenmesede çokta önemli değil hani..

Nerede o Bahar ile Seymen aşkı...Nerede Gülden ile Ahmet..

İlk sezonda 2012 deki hallerini göstermiş,Ahmet ile Gülden evli olarak belirtilmişti.
Fakat en son izledik ki,Ahmet in elinde Gülden in resmi..Kel alaka olmuş,ama daha iyi sürükleyici olmuş..
Senaryo daki hatanın farkına varmışlar sanırım..Çünkü Ahmet ile Gülden i evli gördük,80 lerdede olacakları tahmin etmemiz çok kolay tabi ki..

Sana katılıyorum

ilk bölümlerını sıkı takıp edemedınız sanırım ....

nazlı niyazıyle evlenıyor ..... dizinin ilk senesınde 2000li yılları gosterıyordu gunumuzu yanı...

ahmet & gülden
nazli & nıyazı

ve ve veeeeeeeeeeeee seçil vardı kominist :1::1: o da cagatayla evlıydı

ilk bölümlerını sıkı takıp edemedınız sanırım ....

nazlı niyazıyle evlenıyor ..... dizinin ilk senesınde 2000li yılları gosterıyordu gunumuzu yanı...

ahmet & gülden
nazli & nıyazı

ve ve veeeeeeeeeeeee seçil vardı kominist :1::1: o da cagatayla evlıydı

a yok ben en bastan tum bolumlerını ızlememıstım ama o dedıgın bolumu ızlemıstım evet nıyazı nazlı evlenıyordu. hatta cocukları olmus,ergun cocugun masrafını falan karsılıyordu ama hanı dedım belkı hayaldır falan :D ayy cok kotu oldu ya degıstırsınler o sonu:19:

bahar ve seymen.. asmalı konak :16: ailecek tvnın karsısına kitlenirdik.. hey gidi gunler heyy

Back
X