Seksenler TRT1

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi artık bizim için
Eşimle oturup beraber izliyoruz

geçen gece ilk iki bölümü arka arkaya izledim harikaydı,
şoray uzun süper

Yorumlardan sonra ben de izlemeye karar verdim. En kisa zamanda basliyorum, hadi hayirlisi.

tamamını izlemeye fırsatım olmadı. parça parça baktım. güzel bir diziye benziyor. bölümler fazla ilerlemeden indirip izlemek lazım.

cok güzel dizi ya.hele gecen hafta almanyadan kuzenin geldigi bölüm harikaydi.konusmasina bayildim tek kelimeyle.birde soray uzunun bagirmalari yokmu ...bitiyorum

Ya ben şu Gurbetçi tiplemesini yapan çocuğa bayıldım
Çok yetenekli.Çocuklar duymasında oynanyan Berke galiba.
Gülmekten öldüm.Süper yaptı valla

dün akşam ailemle ben de izledim çok güzeldi,beğendim
ben bilmem ama babamlar 80'li yıllarda olan şeyleri görünce bundan bizde de vardı şöyleydi böyle demeye başladılar
gurbetçi çocuk süperdi ya ama şu niyazi'li olan bölümleri pek sevmiyorum ya

Hastasıyım bende bu dizinin, acayip eğleniyorum izlerken.
Şoray uzun'un oynadığı karakter, plakçı ergun, almanya'dan gelen kuzen, birde o be ya'lı konuşan pastaneci rolundeki adam çok güldürüyor beni.
Oyuncular, dizinin konusu, müzikleri hepsi çok güzel.

Bütün karakterler çok güzel oynuyor ama sadece eski damadın çıktığı sahneler boğuyor beni sevmiyorum oyunculuğunu

Bütün karakterler çok güzel oynuyor ama sadece eski damadın çıktığı sahneler boğuyor beni sevmiyorum oyunculuğunu
Eski damadın çıktığı sahneler biraz sönük kalıyor, bende diğerlerine nazaran pek beğenmiyorum. Hatta o karakter yerine, nazlı'nın kocası plakçı ergun olsaymış daha iyiymiş diye düşünüyorum.

bu gıdısle o olcak zaten :)eskı yılları anlatan en ıyı dızı bu bence oyle bır gecer zamankıde eskı yılları canldrıyo gıbı ama degıl gıysıler ole sadece bı de sagcı solcu davalarını yasıtmıslra tek ama bu dızı tam80 ler yanı keske 80 ler de olsaydım dedeıgım bıle oluyo :)

Evet, bende eski yılları anlatan en iyi dizinin bu olduğunu düşünüyorum.
Öyle bir geçer zaman ki'yi ayda yılda bir denk getirirsem ancak öyle izliyorum ama entrikadan başka birşey değil.
Birde önceki yıllarda show'da bu kalp seni unutur mu vardı. O diziyi düzenli olarak takip ediyordum. İlk başlarda gayet iyi gidiyordu, daha sonra siyasetten sıyrılıp aşk dizisi haline getirmeye başladıkları zaman sıkıcı olmaya başlamıştı, bir süre sonrada bitirmişlerdi zaten diziyi.
Ama seksenler, hem siyasi olayları, hem günlük yaşamı, müzikleri, o yılların şartlarını, aşkı.. vs. o kadar güzel anlatıyor ki, abartmadan hepsi yerli yerinde.
Bende 88 doğumluyum ve 80'li yıllarda yaşamış olmayı isterdim. =)

[video=youtube;cFkyWu-KspU]http://www.youtube.com/watch?v=cFkyWu-KspU&feature=related[/video]

[video=youtube;s1TLEiYDa48]http://www.youtube.com/watch?v=s1TLEiYDa48&feature=related[/video]

HARİKA BİRRRRR DİZİİİİİİ....SEYRETMEYE DEVAMMMM....
[video=youtube;M9c8wiEiazg]http://www.youtube.com/watch?v=M9c8wiEiazg&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…