bayıldım bayıldım bayıldım soray usun yolkda gecenlerde mesut yarın programına konuk olmstu cok guzel cuneyt arkın taklıtı yapıyo kızlar :) cok da eglencelı bırı vala bayıldım ona da :)
İki bölümünü de kaçırmadım. Öyle bir geçer zaman ki sıkmıştı alternatif olduğu çok iyi oldu. Çalınan şarklılarda o yıllara gönderme çok güzeldi. Hele ki Ajda Pekkan konuşması. Ajda daha 50 sene şarkı söyler dedi ya plakçı Ajda'ya süper jest olmuş gerçekten de kadın eskisinden de daha çok yükseldi. Yalnız dizi de keyfimi kaçıran bir ayrıntı var. Şimdi 1980 lerde kız üniversiteye hazırlanıyor ama okulu bitmiş yani 17-18 yaşlarında olsa gerek. Büyük olanda yani Şoray da 20 küsür yaşında var askere gitmiş sanırım. Öbür oğlanda 17 yaşında falan. Şimdi 2012 deyiz 32 sene geçmiş. Kızın 18 yaşında olsa, 50 yaşında olması lazım en az. Ama maşallah baya genç ayrıca çocukları da çok küçük kaç yaşında doğurmuşta bu kadar küçük bu çocuk daha ortaokula ancak gidiyordur. Ortanca oğlan desek o da olsa 16 yaşında diyelim 48 yaşında olması gerekir ki o da çok genç eşi de. Çocukları yok onların. Ama büyük olanın Şoray'ın bir de kızı varmış tabi de oğlu küçük onunda yaşına göre. Plakçı da baya yaşlanmış hani aklar düşmüş saça sakala.
Ben izlerken hep detaylara gözüm takılıyor ,fırın örtüsü, buzdolabı örtüsü , sehbaların üstündeki danteller duvardaki panolar küçük küçük biblolar helede evin girişindeki salonu ortadan ikiye bölen kocaman camlı kapılar hepsinide tekrar görmek çok hoşuma gidiyor bence eskileri çok güzel yansıtıyorlar ama şimdiki zamana gelince bu kadar gerçekçi olamıyor ben kendi adıma düşündüm de bir ay boyunca ailemizin yanında çocuk çoluk kalmamız imkansız nerdeyse bunlar hoop diye toplanıp geldiler.Neyse ben hep geçmişe özlem duyucam herhalde ama yeni bölümlerini merakla bekliyorum, helede ÖBGZ izlenmez durumdayken süper oldu valla.
Ben de ilk bölümü daha çok beğenmiştim ama bu bölüm de güzel sayılırdı,öyle bir geçer zamankiden daha güzel en azından.
Benim de yaşlar aklıma takıldı,küçük olan 45 üzeri olması gerekiyor ve gayet genç.
benimde 1. bölüm daha cok hosuma gitmisti. daha komikti. 2. bölüm biraz daha hüzünlüydü. biraz icim karardi. hele birde baslangic bitis müzigini dinleyemedim icim karardi. belkide beni eskiden yasanan hüzünlü olaylara götürmüs olabilir. ama aralarda calinan sarkilar süper ya. umarim 3. bölüm daha iyi olur. mütaitin ergun oldugunu tahmin etmistim iyide oldu. adam yillardir kizi beklemis be ne ask. yollarida ayrilmis ahmetle sonra yine bulmus demekki. ahmet o utangaclikla almis sevdigi kizi nasil oldu diye merak ediyor insan. güzel dizi hüzünlere gecmese. trt zaten kaliteli dizilere basliyor bi kismi sonradan bozuluyor mazi kalbimde yarardirda oldugu gibi. bakalim bu nasil olucak.
bizde esimle izliyoruz.bizde cok begendik.zaten artik dram dizilerine bakamiyorum,hep böyle eglenceli dizi izliyorum aylardir.buda cok iyi oldu.insallah bozulmadan devam eder
3. bölüm cok güzeldi. ayyyy ergunun neydi o kizin adi sevdigi kiz onlarin sahneleri cok hos yaaa en en son ergununun konusmasi seni hic unutmadim senden vaz gecmiycem demesi..... cok farkli ve hos bi dizi herkesin ic gecirdigi ve kendinden birseyler görebilecegi bir dizi. umariz böyle güzel devam eder........