ya niye hep ergun kazanan oluyo ki.niyaziyi manyak gibi gösteriyolar.ne saçma.
ya niye hep ergun kazanan oluyo ki.niyaziyi manyak gibi gösteriyolar.ne saçma.
ben şimdi çok merak ediyorum ergunla ahmetin nasıl çatıştığını nasıl koptuğunu.. nazlıyla bir bağlantısı vardır muhakkak ama göstersinler neler olduğunu artık çatlıycam..
bir de günümüzde ergun-nazlı durumlarını görmek istiyorum. en son ergun müteahhit nazlının çocuklarının okul taksitlerini ödemişti diye hatırlıyorum. niyazinin de haberi vardı hatta bundan. böyle askıda bırakmasınlar olayları canım aaaaa
bu arada bu akşam çok güldük. yazanların ellerine sağlık
bence geleceğe gelmesinler.80ler 80ler de kalmalı yada yıl yıl gelsinler.hop bir de bu zaman da olmasınlar.ben seti merak ediyorum kim bilir ne çok eğleniyorlardır.ergun plağın kıyafetlerini çok beğeniyorum :))
ben şimdi çok merak ediyorum ergunla ahmetin nasıl çatıştığını nasıl koptuğunu.. nazlıyla bir bağlantısı vardır muhakkak ama göstersinler neler olduğunu artık çatlıycam..
bir de günümüzde ergun-nazlı durumlarını görmek istiyorum. en son ergun müteahhit nazlının çocuklarının okul taksitlerini ödemişti diye hatırlıyorum. niyazinin de haberi vardı hatta bundan. böyle askıda bırakmasınlar olayları canım aaaaa
bu arada bu akşam çok güldük. yazanların ellerine sağlık
yaa ben bu bolumlerı bılmıyorummm ılk bolmlerdemı gosterıldı aaaa nıyazıylemı evlnyr nazlıı offofff
yaa ben bu bolumlerı bılmıyorummm ılk bolmlerdemı gosterıldı aaaa nıyazıylemı evlnyr nazlıı offofff
Ben ergunun hastasıyımmm
eee manyak gibi bir şey zaten öyle bi karakter
güneşim ilk 2 bölümü izlersen çok iyi olur derim ben. evet nazlı niyaziyle evlendi ve boşandı. bir de oğlu var. başkaa ahmetle gülden, çağatayla seçil evlenmiş.
ben bu sabah daha önce izlemediğim 3. bölümü izledim netten. bölümün en sonunda 2012 yılındalar ve ergun nazlıya onu hiç unutmadığını, ondan hiç vazgeçmediğini, bir yarısının hep eksik olduğunu, boşandığını duyduğunu ve artık istese de vazgeçmeyeceğini söylüyor..
işte bu yüzden merak ediyorum ve şimdiki dönemden de kısa kesitler istiyoruum...
yaa keske ergunla evlenmıs olsaydı pekı ahmetle ergun hıc gorusmuyorlarmıydı sımdıkız zamnda ben bırz sesszdn baktım merktn ısyernde zor oluyrdaaa:):)
tşk ederm bu arada ozetın için
hayır görüşmüyorlarmış. ben de aralarındaki bu husumetin nedenini merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?