Seksenler TRT1

ah caniiim ergun nasilda ici gitti adamin. nazli alacagin olsun be sendekide ne akil kil niyazosla tas gibi ergunu yikiyorsun kafani cok vurursun evlenince taslara..................

Ergun plağa bende üzüldüm ya
Akıllı Nazlıcan

Son düzenleme:
niyazi korkağın teki.
Ergun en azından cesur seviyo nazlıyı
Gitcek niyaziyle evlencek
Ergun yakışıklı da yaaani

güzel eğlenceli bir dizi o yıllara ait şeyleri görünce yüzüm gülüyor.dizi karakterleri de çok iyi uymuş.almancı rolü zirvede.bu gece ki repliklerden şunu unutmam
ergun plak
ağlarım ha 5 yaşından beri ağlamadım
süperrrrr süperr tv kanallarının bu tarz bir yapıma ihtiyacı vardı.dizi ilk bölümlerde bu zamanları da gösterdi.bir geçmiş bir gelecek şeklinde ama hoş olmadığını fark ettiler çok şükür yaşasın 80'ler.

ben şimdi çok merak ediyorum ergunla ahmetin nasıl çatıştığını nasıl koptuğunu.. nazlıyla bir bağlantısı vardır muhakkak ama göstersinler neler olduğunu artık çatlıycam..

bir de günümüzde ergun-nazlı durumlarını görmek istiyorum. en son ergun müteahhit nazlının çocuklarının okul taksitlerini ödemişti diye hatırlıyorum. niyazinin de haberi vardı hatta bundan. böyle askıda bırakmasınlar olayları canım aaaaa

bu arada bu akşam çok güldük. yazanların ellerine sağlık

bence geleceğe gelmesinler.80ler 80ler de kalmalı yada yıl yıl gelsinler.hop bir de bu zaman da olmasınlar.ben seti merak ediyorum kim bilir ne çok eğleniyorlardır.ergun plağın kıyafetlerini çok beğeniyorum :))

hepsi süper ya
bu akşamki bölümde pastaneci niyaziye borcunu öde deyince niyazi "bir çocuk ağlıyor..." diye başladı ya, pastaneci de "şimdi bi tane yapıştıracam ben o çocuğun suratına" diye çıkışınca biz koptuk oğlumla tv karşısında
pastaneci, alamancı, ergun plak, hepsi süper ya
başlarda niyaziye ve bekçiye uyuz oluyordum ama şimdi hepsine gülüyorum

bence geleceğe gelmesinler.80ler 80ler de kalmalı yada yıl yıl gelsinler.hop bir de bu zaman da olmasınlar.ben seti merak ediyorum kim bilir ne çok eğleniyorlardır.ergun plağın kıyafetlerini çok beğeniyorum :))

ama göstermiş bulundular bir kere. bu yüzden oyuncuları yaşlı :) bence de 80leri izlemek çok daha keyifli ama izleyiciyi sıkmadan bugünden de birkaç dakikalık kısa geçişler yapabilirler diye düşünüyorum.

:)) biz halen niyaziye gıcığız. sinsiiii yalakaaaa otlakçıııııı yalancıııı. ve daha yazmadığım pek çok kötü huy onda.

yaa ben bu bolumlerı bılmıyorummm ılk bolmlerdemı gosterıldı aaaa nıyazıylemı evlnyr nazlıı offofff

yaa ben bu bolumlerı bılmıyorummm ılk bolmlerdemı gosterıldı aaaa nıyazıylemı evlnyr nazlıı offofff

güneşim ilk 2 bölümü izlersen çok iyi olur derim ben. evet nazlı niyaziyle evlendi ve boşandı. bir de oğlu var. başkaa ahmetle gülden, çağatayla seçil evlenmiş.

ben bu sabah daha önce izlemediğim 3. bölümü izledim netten. bölümün en sonunda 2012 yılındalar ve ergun nazlıya onu hiç unutmadığını, ondan hiç vazgeçmediğini, bir yarısının hep eksik olduğunu, boşandığını duyduğunu ve artık istese de vazgeçmeyeceğini söylüyor..

işte bu yüzden merak ediyorum ve şimdiki dönemden de kısa kesitler istiyoruum...

güneşim ilk 2 bölümü izlersen çok iyi olur derim ben. evet nazlı niyaziyle evlendi ve boşandı. bir de oğlu var. başkaa ahmetle gülden, çağatayla seçil evlenmiş.

ben bu sabah daha önce izlemediğim 3. bölümü izledim netten. bölümün en sonunda 2012 yılındalar ve ergun nazlıya onu hiç unutmadığını, ondan hiç vazgeçmediğini, bir yarısının hep eksik olduğunu, boşandığını duyduğunu ve artık istese de vazgeçmeyeceğini söylüyor..

işte bu yüzden merak ediyorum ve şimdiki dönemden de kısa kesitler istiyoruum...

yaa keske ergunla evlenmıs olsaydı pekı ahmetle ergun hıc gorusmuyorlarmıydı sımdıkız zamnda ben bırz sesszdn baktım merktn ısyernde zor oluyrdaaa:):)
tşk ederm bu arada ozetın için

yaa keske ergunla evlenmıs olsaydı pekı ahmetle ergun hıc gorusmuyorlarmıydı sımdıkız zamnda ben bırz sesszdn baktım merktn ısyernde zor oluyrdaaa:):)
tşk ederm bu arada ozetın için

hayır görüşmüyorlarmış. ben de aralarındaki bu husumetin nedenini merak ediyorum.

hayır görüşmüyorlarmış. ben de aralarındaki bu husumetin nedenini merak ediyorum.

haa buyuk ıhtımalle nazlıdırrrrr... ama yaa tuh bu ılk bolmler olmasydı ben ızledıgıme gore nazlınn gonlu ergun akayack gıbydı hehehe dmekkı yanls yorumlamısım:):)

yanı artık ona daha farklı tebessumler edıyor gıbydı falan...nıyazıyede ofluyor gıbydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…