Seksenler TRT1

su niyazi ne kadar uyuz yaaa ergun sikayet etseya ahmete sunu kizkardesine asiliyor diye ama o zamanda niyazos ergunu ispiyonlar. bu bölüm sanki biraz donuk geldi bana digerleri daha güldürücüydü. sami haric onun performansi herzaman süper yaa

ben sevdim bu diziyi öyle bir gecer zamankıden cok sıkılmıstım uzun süredir hiç bir diziyi izlemiyodum seksenler sıcak ve samimi geldi izliyorum aşırı komik değil ama hoşuma gidiyo geçmişe olan özlemden olsa gerek ...

erol taş sami baba bi tane yaaa

ergun plağa gıcık oluyom ya. hele niyaziye yaptıkları . çok fena , gıcık adam. ama gerçekten rolünün hakkını veriyor. hele akşamki sahneler tek eleştirim kızları biraz daha genç oyunculardan seçebilirlerdi. tamam özellikle nazlı süper oyuncu ama gülden vasat olmakla birlikte yaşlı duruyo.tamam ilerde yaşlı olacaklar ama makyajla olgun göstermek genç göstermekten daha kolay sanırım. onun dışında sami ile kirpi şahin harika. ama siyasete daha ağırlık vereceklermiş galiba . keşke öyle yapmasalar daha memnun olacağım

Son düzenleme:
yaa guldende aslında cok basarılı bir oyuncu tamam bırz yaslı kacmıs amaaaa

buarada evet dızı cok komık deıl ama sıkcııda deıll sıznde yazdgnz gıbı gecmıse olan ozlemden sanırmmmm

yaa guldende aslında cok basarılı bir oyuncu tamam bırz yaslı kacmıs amaaaa

buarada evet dızı cok komık deıl ama sıkcııda deıll sıznde yazdgnz gıbı gecmıse olan ozlemden sanırmmmm

oyunculuğuna diyecek yok beğenirim zaten ama ışık falan vurdukça kırışıklıkları çok belli oluyo.

oyunculuğuna diyecek yok beğenirim zaten ama ışık falan vurdukça kırışıklıkları çok belli oluyo.

yaa aslnda butun oyuncuları yaslı secmısler anne hepsınden gencc ona bakılırsa hehehehe:):) neden öle olmuş bılemeıdm bende neysee severek ızlıyoruz hehehehe

günümüzden de çekimler vardı ilk bölümlerde. o yüzden oyuncular yaşlı :) 2012 zamanı çekimleri kaldırıldı, haliyle oyuncular yaşlı kaldı. :)

niye kaldirildi 2012nin cekimleri acaba bilen varmi. sonra bi ara gösterilecektir herhalde degilmi. merak ediyorum cünki en cokta ergunla nazliyi sonra kirpiyle saminin kizi ne olucak......

benim bildiğim kaldırıldığıyla ilgili ortada bişey yok. zaten kimse de artık sadece 80ler çekimleri olacak diye de bişey söylemedi ama son 5-6 haftadır hiç geçmediler 2012 ye.

günümüzden de çekimler vardı ilk bölümlerde. o yüzden oyuncular yaşlı :) 2012 zamanı çekimleri kaldırıldı, haliyle oyuncular yaşlı kaldı. :)

aaa pekı yaynlandımı benmı kacrdım yoksa plandamı vardı gunumzden goruntulerrr kızlarrr ...

aaa pekı yaynlandımı benmı kacrdım yoksa plandamı vardı gunumzden goruntulerrr kızlarrr ...

evet ilk bölümlerinde 2012 yilini gösterir 80li yillari ahmetin sesiyle animsatma yaparlardi. yine daha cok 80li yillari gösterirlerdi ama. babalarinin evini satmak icin ikna etmeye calisiyorlardi. eve toplanmislardi. catatoyda mütait bulmus, ergun mütait olarak eve geldi cünki nazlidan hala vazgecmemis. nazlida o sisko niyaziden bosanmisti. yillarca ergunla hicbiri görüsmemis. ahmetle aralari acikti filan.niyazos ayri ama hala nazlinin pesinde geziyor ergunla ugrasiyor.ohoooo.hanioralari görmemismiydin canim

harika bir dizi bayılıyorum salı akşamları program yapmıyorum :)

[video=youtube;c5ex5JGTRQY]http://www.youtube.com/watch?v=c5ex5JGTRQY&feature=player_embedded[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
kaynana sonunda asagi iniyor bravo. ahmetinde niyazosu nazliya sarilirken görmesi iyi oldu. ama yinede evlenicekler yaaa offf

Kızlar bu dizide bir ara günümüzde neler yaşadıklarını da gösteriyorlardı yaşlılıklarını falan. Hatta Ahmet le babası aynı yaşta görünüyordu makyaj o kadar kötüydü.Artık niye göstermiyorlar bilginiz var mı?

ben de merak ediyorum aslında niye göstermediklerini. gereksiz gördüler herhalde ki 80'li yıllar çekimleri çok daha eğlenceli. ama ben şahinle elvanı günümüzde görmek isterdim doğrusu. bir de nazlıyla ergunun ne olacağını.

Ayy bu pastaneci gülmekten öldürecek benii...çok komik yaaa,

Ne diyoo hop hop pat kütt lap lapp lüpp falan
....

Son düzenleme:

bende izlemedim o kısımları.

bencede 80 ler kısımları daha eğlenceli
pazartesi salı
kanıt-seksenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…