Seksenler TRT1

kızlar pazara almışlar yeni bölümü şimdi elde var hayatın sezon finali var

Tadıgüzel Pastanesine gidip, orada çay içip poğaça yerken 46'lıkla, samiyle, ergunla konuşup arada bir de niyaziyi iğnelemek istiyorum..

ergunun niyaziye yakıştırmalarına bayılıyorum ya diyor ya sende gel bizle denizde çocuklar bi canlının en fazla ne kadar büyüdüğünü görsünler
hastası oldum yeni başladım biraz eski bölümlerini internetten izliyorum
hele sami abi ya
-nabion be yaaa
-aynı be yaaa

Son düzenleme:
avrupa liginden dolayi tüm trt dizileri erken sezon finali yapiyor malesef 46 ligin kader tanimi cok iyiydi yanliz

[video=youtube;mLpRwvdLR_8]http://www.youtube.com/watch?v=mLpRwvdLR_8[/video]

yupppiiii 1 ay kalmış başlamasınaaaa

ama bu dekor işi biraz beni korkuttu inşallah eski tadı alabiliriz...

İnşallah,çok merak ediyorum Ahmet gidicek mi Almanya'ya.=D

ahmet göründügüne göre gitmiycek herhalde almanyaya. bu baslayacak olan simdi 2 sezonmu yoksa yalnizca ramazana özelmi acaba. pek degisiklik yapmis olmasalar bari

ahmet gıtmez ztn yaa ya gıtms gerı donmus gıbı gostercklerr yadaaa vazgecms son anda gıbı buarada platoyu bır fabrıka mı bıryer kıralamslr oraya tasıcklrms buarada hafıf degsklıkler olackmss ofya baslasına rtık heheD:

günleri sayıyorum neyse ki az kaldı başlamasına yeni dekor da fena olmamış.

iyiki bi sezon bitti hemen degisiklik yapsinlar. umarim degistiriyim derken mahvetmemislerdir. cünki biz eski haliyle seviyorduk

kacinda basliyordu dizi

24 Temmuz Salı akşamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…