Seksenler TRT1

izliyorum şu an. herşey iyi güzel de şu manav karakteri olmamış beyaa. çok gereksiz. ben ta burdan sinir oldum sulu şakalarına.

Her şeyiyle çok iyi olmuş,manav ve berber çok kötü,onun dışında kahvehane çok iyi buldum.Sami yine aynı ya iyi :)
Diğerleri yine yerli yerinde çook iyi.
Ahmet çok güzel yaptı şu maniyi :)

manav konusunda hepimiz hemfikiriz kızlar ya o şakaları iğrenç ve kimseninde bişey dememesi garip ben o konuşmayan adamıda tuttum denemez onun ardından da bi trajedi,bi acı yada yada adam dillenip bi bilgiç çıkmaz umarım

Sıcacıktı yine..
Çok sevdim dekoru,yeni karakterleri..

Ben yeni bölümü çok beğendim yeni karakterlerin ve mekanların olması çok iyi olmuş. Sadece o heep aynı şakayı yapan karakteri beğenmedim ama hepsi kallavi oyuncular süper olmuş. Ayrıca Ahmet'i sonradan göstermeleri de heyecan kattı gitti mi gitmedi mi falan diye ama gitmeyeceğini biliyordum. Öbür çocukta çıktı diziden sandım bir an ama görünce çok sevindim. Eski Ramazanları göstermeleri çok hoş olmuş ve yine o zaman da yaza gelmesi ayrıntı tabii. Değerlerimize ne kadar sahip çıktığımızı, oruç tutmasak bile başkasının yanında birşey yiyip içmenin yadırgandığı zamanlar. Ayrıca herşeyi alım gücünün olması da o zamanların bir güzelliği. Ben hatırlıyorum da seksenlerin sonlarını herşeyi alabilirdik, herşey küçücük bakkallarda satılırdı, hatta dün diyordum pidelerin bile güzelliği kalmadı aldığımızda kucağımıza sığmazdı. Zaten bu diziyi izlerken hep hayıflanıyorum.

dün gece keyifle izlledim muhteşemdi. harikaydı...eskiye özllemimizi tazelledi...

yeni dekor,yeni karakterler muhteşemdi....herkese katıldım manav çok cıvık,lafllarllla atışma olsa daha güzel olurdu sanki...

ama sami bey diğerleri muhteşmdiiiiçok beğendimm....

Bende diziyi yeni izlemeye başladım, dün akşam ki bölüm çok güzeldi, gündüz tekrarlarına bakıyorum bende yaşlarına takıldım. Mantık hatası var sanki.

Manav karakterini hiç beğenmedim
pastaneci ve tiyatrocunun diyalogları çok uzun sürüyor ve birbirini hep tekrarlıyor bazen sıkıyor

onun dışında çok beğenerek izliyorum taze izleyici olarak

Evet bende Sami ile Niyazi'nin diyaloglarını uzun, dolayısıyla sıkıcı buluyorum..

Bunun dışında çok uzun zamandır içimi bu kadar ısıtan bir dizi izlemediğimi söylemeliyim..
Devamını diliyorum..

yeni katilimlari begenmedim dizide vakit gecirtmek icin eklenmisler sanki. ana konulardan uzak kaldik. artik ahmetle güldeni, nazli niyazi ergunu, samiyi 46 ligi cok az görür olduk. onlara fazla yer ayirmamislar resmen yeni bos espirileri ekleyerek konu bulmaya ve zaman kazanmaya calismislar her dizide oldugu gibi. hele manavin soguk sakalari cok gereksizdi. biz eskii seksenleri sevmistik. hele birde 2012 yili cekimleride yapmiyorlar oda heyecanli yerinde kalmisti

bu aksamki bölüm cok güzeldi. erguna bayildim yaaa deli nazli niye ona bakmiyor anlamiyorum. cocuk nasil sahip cikiyor üzülüyor varya en cok o hakediyor bu dizide mutlulugu. keske su 2012 yilini bastan yazsalarda nazlida ergunla evlenmis olsa....
ahmetde hic cakmiyor davayi nasil anlamaz insan..........

off gene süperdi.ama o manavı hiç sevmedim.ve jeneriği.neden birol güvenin eşi illa seslendirecek jeneriği.eskisi güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…