:120::120::120::120::120:kızzzz kedi hiç yenirmiiiiii
konuşursa ahmet ayırır onları
evet rukiyenin saçlar yıkılıyo güya serpil çakmaklı modeli yaptırmaya gitmişlerdi merinos modeli olmuşşşş
susmuş şarkı söylemeye başladığında sokaktaki kedi bile şaşırdı. o an çok hoştu :)
şarkı da güzeldi
ama artık güldene iyice gıcık olmaya başladım. yani zaten gıcıktım ama şimdilerde daha bir arttı. senaristlerden ricamdır lütfen gülden karakterine ufak bir ayar verin artık.
vee ERGUN&NAZLIseviyorum sizi.
[video=youtube_share;7zFqdN67fkE]http://youtu.be/7zFqdN67fkE[/video]
gökdeniz gel artık
evet, dün evde TVde fragmanı izlerken ben de onu fark ettim. ruj yeşil olurdu sürünce kırmızı olurdu. annemin de vardı. hatta geçen bir arkadaşımda gördüm almış. demek ki yeniden piyasada o rujlar.rukiyenin rujunu gördünüzmü hani yeşil olurdu ama sürünce pembe
evet, dün evde TVde fragmanı izlerken ben de onu fark ettim. ruj yeşil olurdu sürünce kırmızı olurdu. annemin de vardı. hatta geçen bir arkadaşımda gördüm almış. demek ki yeniden piyasada o rujlar.
Hımmm! Doğrudur, güle güle kullanın. Benim gördüklerim kırmızıya dönüşüyordu.bendede var kacseendır kullanırım:) hacıdan getırmıslerdı evdolu onlrdn hehe ama cok pembişe donuyor tabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?