Seksenler TRT1

çok güzel bi bölümdü hele hele susmuşun şarkısına ve sesine bayıldım çok etkilendim valla

susmuş şarkı söylemeye başladığında sokaktaki kedi bile şaşırdı. o an çok hoştu :)

şarkı da güzeldi

ama artık güldene iyice gıcık olmaya başladım. yani zaten gıcıktım ama şimdilerde daha bir arttı. senaristlerden ricamdır lütfen gülden karakterine ufak bir ayar verin artık.

vee ERGUN&NAZLI seviyorum sizi.

televizyonun basına gecmeme tek neden bu dizidir!!! onun dısında tv izlememmm dizi hiç sevmemm...cok kalıtelı ve tam bır aıle dızısı böyle basarılı yapımların dıger kanallara ve dızılere ornek olması dılegıyle...

bu bölümde güzeldi:)
ama erken bitirdiler bu seferde
maç var diyemi acaba erken bitti diye geldi hemen benim aklıma......

güldene gıcık oldum bölümde de ve ilk defa gülden gözümden düştü bu bölümden, artık ağzıyla kuş tutsa bile zor girer benim gözüme...... bu kadar da olmaz yani yaptıkları, aşkında bi onuru, değeri var......

rukiyenin saçlarını fehmi abi beğenmedi ama bende beğenmedim ama şahsen; hiç güzel olmamış, aynı palyanço gibi olmuş

Son düzenleme:
:120::120::120::120::120:kızzzz kedi hiç yenirmiiiiii
konuşursa ahmet ayırır onları
evet rukiyenin saçlar yıkılıyo güya serpil çakmaklı modeli yaptırmaya gitmişlerdi merinos modeli olmuşşşş

çok seversen hemde nasıl yenir

evet güldene bende çok gıcık oldum bu bölümde.

[video=youtube_share;7zFqdN67fkE]http://youtu.be/7zFqdN67fkE[/video]

sami abi türkçe konuşuyo;

"onu ijjj hij bijeyin kalmaz,
ajjk olsuuun, ben kaç kere denedim."

niyazi beni sinir etti ergunla nazlı ne güzel yürüyüşe gideceklerdi gıcık niyaziiii

[video=youtube_share;xsP0S8o9Bx8]http://youtu.be/xsP0S8o9Bx8[/video] rukiyenin rujunu gördünüzmü hani yeşil olurdu ama sürünce pembe

rukiyenin rujunu gördünüzmü hani yeşil olurdu ama sürünce pembe
evet, dün evde TVde fragmanı izlerken ben de onu fark ettim. ruj yeşil olurdu sürünce kırmızı olurdu. annemin de vardı. hatta geçen bir arkadaşımda gördüm almış. demek ki yeniden piyasada o rujlar.

evet, dün evde TVde fragmanı izlerken ben de onu fark ettim. ruj yeşil olurdu sürünce kırmızı olurdu. annemin de vardı. hatta geçen bir arkadaşımda gördüm almış. demek ki yeniden piyasada o rujlar.

bendede var kacseendır kullanırım:) hacıdan getırmıslerdı evdolu onlrdn hehe ama cok pembişe donuyor tabe

[video=youtube;2KgktmhCDvg]http://www.youtube.com/watch?v=2KgktmhCDvg[/video]

58.bölüme bakamamıştım, özledim seksenleri oyüzden:) hemen bu hafta bakmalıyım demiştim kendi kendime:)
neyse baktım bu bölüm.
bu bölüm çok güzeldi, galiba biraz önemli konularda değişiklik ve ilerleme istiyoruz bu dizide, değişme olmadımı biraz sıkkınlık veriyo galiba bize, ama kaliteli bence yine dizi.
bu bölümde güzel değişmelerin sinyali iyi oldu:)
güldene artık çok gıcık kapsamda ahmet için sevindim, gülden bende seviyorum dedi sonunda, onlar evlensin artık:)
torun morun olsun artık:)
ve nazlı başkasıyla evlenmesin yaaaa çok üzülürüm yoksa....
bu diziyi bence %50 götüren ergun karakterini canlandıran kişi, çok beğenerek izliyorum kendisini, bazen sırf onu izlemek için bakıyorum diziye açıkçası.
rolünü çok güzel yapıyor, çok iyi bi oyuncu gerçekten ergun karakterini canlandıran kişi.
dünde yine süperdi:)
"ve ahmet çünkü kazma sende, kürek sende":)))))

Son düzenleme:
zaten ben ergun karakterini en baştan beri seviyorum:)))
kimileri sonradan keşfetti ergunu.

a birde ergunun çırağının geri gelmesi çok iyi oldu, o da çok ayrı bi tad veriyo bence diziye.
o da çok hoşuma gidiyo:)))
anlamıyo yaaaa anlamıyo çırak:))))
hepte ergunu buluyo böyleleri:)))))
ahmet bi yandan, çırak bi yandan:)
keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş ya:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…