Seksenler TRT1

gökdeniiiiz nerelerdesin gel artık????

sen nerelere gittin? niye gittinki zaten???:26:

[video=youtube_share;a6ns-Z_ujeQ]http://youtu.be/a6ns-Z_ujeQ[/video] kızlar seksenleri seyretmiyoruz galiba ??:44:

kızlar seksenleri seyretmiyoruz galiba ??:44:
Ben seyredemiyorum pek!
Babam başka şeyler seyrediyor zaten benim işim oluyor falan filan!
Aslında izlemek isterim. Ara sıra yarım yamalak denk gelirsem bakıyorum/z.

Son düzenleme:
Yahu gerçekten sinir oldum..
Ergun'la Nazlı neden olamazlarmış?!
Adam para kazanıyor ve ssk veya bağkuru vardır mutlaka..
E bu kriterler zaten yeterliydi hani Rukiye için???

Ahmet'in arkadaşıymış.. Saçmalık.. Daha iyi ya yabancıya gitmiyor işte kız..
Ahmet kim acaba! Gülden'in ikide bir karşısına çıkmayı,onunla evlenmeyi istemeyi biliyor.. Ahmet'in nesi var peki?!
Hiçbişeyi yok! Ssk'sı da yok,adam gibi bir işi de..

İşin içine çifte standart girince ben bozuluyorum :95:

ne salakmışım hiç izlememiştim bu yaz internetten izlemeye başladım bayılıyorum resmen 17 .bölüme geldim evde iş güç yapamaz oldum bu dizi yüzünden

ben geçen yazdan beri her fırsat bulduğumda izledim ama sezon finalinde ki son sahneler gerçekten etkiledi beni güldenin nikah masasına oturması ergun plakın dükkanı kapatıp gitmesi.....
yeni sezonda ne olacak çok merak ediyorum:44::44:

dün yarım yamalak baktım. kız isteyeceklerdi. istediler mi? Ergun döndü mü? Nerede? Ergun şimdi gitmekle Nazlı'ya iyilik mi yapmış oldu. Önceden çok varmış böyle şeyler, bence her şey açık açık konuşulmalı. Rukiye'ye de ayrıca kızgınım zaten!

Seksenler

Veee Niyazi out,Ergun in

telefon bağlanınca nasılda sevindiler.eskiden ne kadar küçük şeylerle mutlu oluyormuşuz meğer .nazlıcanla ergun aşkı çok tatlııııı

yine harika bi bölüm olmuş
yine gülerek izliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…