cidden ya özel kanallarda onlarca saçma sapan dizi var. alsalar onların birinin yerine ne iyi olur. ben mümkün olduğunca çevremdeki insanlara tavsiye ediyorum ama ne işe yarayacak ki.
umarım bu dizi uzun soluklu olur trt de olması korkutmuyor değil beni açıkçası kızlar acaba kanald ye filan transfer olsa daha mı iyi olur belki de bu dizinin varlığından bile haberdar olmayan insanlar vardır hacı dizi sevilmeyecek izlenmeyecek gibi değil yaaben müptelasıyım salı günlerini iple çekiyorum annem halen öbgz de takılı kaldı ama ben vzgeçmiyorum tabiki zorla izletiyorum
dizi baslarken bu dizi trt ye yakisir denmisti zaten.onlarda biliyor diger kanallarin izlendigini.ama o kanallarin misyonlari belli.acik sacik sacma sapan.bu dizi gitseydi ne halde olurdu düsünemiyorum bile.80 li yillarda bile sevisme, herseyi koyarlardi.trt ye cok yakisiyor bu dizi.zaten tek izlenen "üsenmeden aman pis sahne gelicek ,babam yanimda diye korkmadan ,sikilmadan izledigimiz"tek kanaldir trt. bize düsen bu diziyi herkese söylemek ,takipcisini arttirmak.facebookta twitterde yada burda yorum yaparak paylasarak dikkati cekmek.bu dizi zaten asla baska kanala gecmez.trt ile baglantili cok sey var zaten.ozaman tek kanal trt.o izleniyor.ve söyleniyor dizidede.kanal d ye gecse nasil derler??
haklısın galiba kanal d ye geçseydi muhtemelen bizim oğlanın istemekten vazgeçtiği kız intikam planları yapardı ruh hastası olup aileye saldırırdı,ergun plak kızı elde etmek için kaçırıp tecavüz ederdi tehdit ederdi herhaldeşahin devrimci olur kaçak gezer polisle filan çatışıp hapse girerdi babaları ölür anneleri sokaklara düşerdi galiba
haklısın galiba kanal d ye geçseydi muhtemelen bizim oğlanın istemekten vazgeçtiği kız intikam planları yapardı ruh hastası olup aileye saldırırdı,ergun plak kızı elde etmek için kaçırıp tecavüz ederdi tehdit ederdi herhaldeşahin devrimci olur kaçak gezer polisle filan çatışıp hapse girerdi babaları ölür anneleri sokaklara düşerdi galiba
off ya süper bir bölümdüve bu hafta cok uzun sürdü dimi? 2 saatten fazlaydi.konu fazlaydi bu bölümde.ama gül gül öldüm ya.hele ahmetin daktilo kursunda yaptiklari birde güldene bakisi ve söyledikleri...cok romantikti yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?