- 3 Nisan 2018
- 12
- 73
- 3
- Konu Sahibi yildizliatlas
-
belli bi zaman sonra anlıcaksın zorla bişey yapman gerekmediğini bende gayet eşofmn ve tshirtle takılıorm evde işim olmaz cilveleşemicem yani okdr iş arasında soğuyosada soğusun bi zahmet...tabiki kazulet gibide durmucaksın ama işve cilveyede çok gerek yok karısısın artık herşey olması gerektiği gibi olur zaten kendini kasmaOncelikle sunu belirteyim kardesimin uyeliginden yazmak zorunda kaldim, mailime dogrulama kodu gelmedigi icin uye olamadim bi turlu. Insaallah bi sıkıntı olmaz. Ben yeni evliyim cok sukur aramiz gayet iyi. Ama kendimi hic cekici bulmuyorum. Bazı kadınlara bakıyorum bi cekici yanlari var ne bileyim sanki bende hic yok. Esimi hangi kiyafetler etkiler, nasil giyinmeliyim bilemiyorum ya da hangi davranislar.. Tabi ki ozel anlardan bahsediyorum disarida degil. 55 kiloyum ama o gecelikleri, bazi ic giyimleri vs kendime yakistiramiyorum. Bende hic seksi durmuyor. Biraz da utangacim, cansiz manken gibi yatakta olmak en kötü durumlardan biri sanirim. Öylece duruyorum.. Esim bu gidisle benden sogur.. Bende bu durumdan mutlu degilim, ikimiz icinde sorun teskil ediyor. Derdin bu mu diyecekler icin söylüyorum; evlilikte cinsellik gercekten cok büyük bi yer kapliyor, maalesef kafama takiyorum bende. Sizler nasil yapiyorsunuz? Esiniz isten geldigi gibi neler giyiyorsunuz mesela? Ben yeni evli olmamiza ragmen tayt üstüne tişörtle oturuyorum sürekli. Diğer turlu kendimi rahat hissedemiyorum. Geldigi gibi yanagindan öpüp sariliyorum kapida, baska sirnasma gibi durumlar olmuyor. Cilveli olmak isterdim biraz, yada boyle bana baktiginda cok begensin ve cekici bulsun isterdim... Tavsiyelerinize ihtiyacim var...
Ayy sesli güldürdünBence olmayin.
Her canlinin erkegi susludur,disisini etkilemek icin ugrasir. Bizdekiler yali kazigi gobek deligi pamuklu tipler. Az kendilerine baksinlar, sonra seksilik beklesinler.
Tamamen saygı duymakla beraber ben bu rahatlığa katılmıyorum. Benim için böyle dolaşmak kendime ve beraber yaşadığım kişiye saygı duymamam anlamına gelir. Eşiniz sorun yapmıyor ne hoş ama benim eşim buna benzer birşey giyse bana saygı duymadığını düşünürdüm. Yani konu sahibi, bunun bir kuralı kaidesi yokBöyle karşılıyorum nasıl karşılayacam allah allahben de 1,5 yillik evliyim. En basindan beri de rahatimi düşünürüm. O keyiflenecek diye dünyanın en rahatsiz edici parçaları olan antin kuntin gecelikleri giyinemem. Gecelik giyinmiyorum, evde camasir suyu damlamis tayyla dolaniyorum diye de benden soğuyacaksa yolu açık olsun. Oyle bir sey hissedersem o kapıdan ben daha hızlı kaçarım.
Erkekleri etkilemek seksi görünmek kadar basit birşey yok. Güzelce bir duşunu al. Bütün vücudunu kokulu kremlerini sür. Kuaförüne git. Manikür pedikür ağda kıl tüy saçlarını fönlet. El we ayaklarına kırmızı ojelerini sürdür. Akşam o ewe gelmeden bütün hazırlıklarını yap. Siyah bir jartiyer yada kırmızı wişne çürüğü al kendine. Jartiyerli çorabının bitiminde mini siyah sade bir elbiseni git. Ayakkabı olarak seksi topuk tercih et. Bu dediklerimi bir kerede olsa yap bakalım eşinin aklı başından gitmiyormu ? Birde hafif makyaj kırmızı ruj tenine uygun parfüm açık saçlar mini elbise jartiyerli çorap hangi erkeği başından almaz ki ?Oncelikle sunu belirteyim kardesimin uyeliginden yazmak zorunda kaldim, mailime dogrulama kodu gelmedigi icin uye olamadim bi turlu. Insaallah bi sıkıntı olmaz. Ben yeni evliyim cok sukur aramiz gayet iyi. Ama kendimi hic cekici bulmuyorum. Bazı kadınlara bakıyorum bi cekici yanlari var ne bileyim sanki bende hic yok. Esimi hangi kiyafetler etkiler, nasil giyinmeliyim bilemiyorum ya da hangi davranislar.. Tabi ki ozel anlardan bahsediyorum disarida degil. 55 kiloyum ama o gecelikleri, bazi ic giyimleri vs kendime yakistiramiyorum. Bende hic seksi durmuyor. Biraz da utangacim, cansiz manken gibi yatakta olmak en kötü durumlardan biri sanirim. Öylece duruyorum.. Esim bu gidisle benden sogur.. Bende bu durumdan mutlu degilim, ikimiz icinde sorun teskil ediyor. Derdin bu mu diyecekler icin söylüyorum; evlilikte cinsellik gercekten cok büyük bi yer kapliyor, maalesef kafama takiyorum bende. Sizler nasil yapiyorsunuz? Esiniz isten geldigi gibi neler giyiyorsunuz mesela? Ben yeni evli olmamiza ragmen tayt üstüne tişörtle oturuyorum sürekli. Diğer turlu kendimi rahat hissedemiyorum. Geldigi gibi yanagindan öpüp sariliyorum kapida, baska sirnasma gibi durumlar olmuyor. Cilveli olmak isterdim biraz, yada boyle bana baktiginda cok begensin ve cekici bulsun isterdim... Tavsiyelerinize ihtiyacim var...
Killari butun tozu tuyu havi topluyor herhalde. Benim kurutma makinemden bu kadar hav cikmiyorAyy sesli güldürdünvalla çok dogru dedin. Resmen gobek deliginden pamuk cikartiyorum bazen her seferinde de dusunuyorum nerden geliyor bu tüy
Aynen dediginiz gibi bunun kurali vs yok. Ben de sizin fikrinize saygi duyarim. Bir arkadasim var. O oyledir ev hali bile suslu puslu makyajli saci basi yapilidir. Ozenirim bazen ne guzel derim. Ama konu kendime geldi mi asla yapamam :) rahat hissedemem yanini sekilde. Benim icin rahatlik her seyden onemli. Esimde isten geldiginde uzerinde beyaz atleti ve balkon gobegiyle dolandigi icin sanirim bizde problem olmuyor :) ama esim kendine bakan ozenen biri olsaydi ben de yapardim heralde :)Tamamen saygı duymakla beraber ben bu rahatlığa katılmıyorum. Benim için böyle dolaşmak kendime ve beraber yaşadığım kişiye saygı duymamam anlamına gelir. Eşiniz sorun yapmıyor ne hoş ama benim eşim buna benzer birşey giyse bana saygı duymadığını düşünürdüm. Yani konu sahibi, bunun bir kuralı kaidesi yok
Killari butun tozu tuyu havi topluyor herhalde. Benim kurutma makinemden bu kadar hav cikmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?