- Konu Sahibi yildizliatlas
-
Oncelikle sunu belirteyim kardesimin uyeliginden yazmak zorunda kaldim, mailime dogrulama kodu gelmedigi icin uye olamadim bi turlu. Insaallah bi sıkıntı olmaz. Ben yeni evliyim cok sukur aramiz gayet iyi. Ama kendimi hic cekici bulmuyorum. Bazı kadınlara bakıyorum bi cekici yanlari var ne bileyim sanki bende hic yok. Esimi hangi kiyafetler etkiler, nasil giyinmeliyim bilemiyorum ya da hangi davranislar.. Tabi ki ozel anlardan bahsediyorum disarida degil. 55 kiloyum ama o gecelikleri, bazi ic giyimleri vs kendime yakistiramiyorum. Bende hic seksi durmuyor. Biraz da utangacim, cansiz manken gibi yatakta olmak en kötü durumlardan biri sanirim. Öylece duruyorum.. Esim bu gidisle benden sogur.. Bende bu durumdan mutlu degilim, ikimiz icinde sorun teskil ediyor. Derdin bu mu diyecekler icin söylüyorum; evlilikte cinsellik gercekten cok büyük bi yer kapliyor, maalesef kafama takiyorum bende. Sizler nasil yapiyorsunuz? Esiniz isten geldigi gibi neler giyiyorsunuz mesela? Ben yeni evli olmamiza ragmen tayt üstüne tişörtle oturuyorum sürekli. Diğer turlu kendimi rahat hissedemiyorum. Geldigi gibi yanagindan öpüp sariliyorum kapida, baska sirnasma gibi durumlar olmuyor. Cilveli olmak isterdim biraz, yada boyle bana baktiginda cok begensin ve cekici bulsun isterdim... Tavsiyelerinize ihtiyacim var...
Gerçek hayat senin ki valla :) Allah iyiliğini versin bide ispat etmişsinBöyle karşılıyorum nasıl karşılayacam allah allahben de 1,5 yillik evliyim. En basindan beri de rahatimi düşünürüm. O keyiflenecek diye dünyanın en rahatsiz edici parçaları olan antin kuntin gecelikleri giyinemem. Gecelik giyinmiyorum, evde camasir suyu damlamis tayyla dolaniyorum diye de benden soğuyacaksa yolu açık olsun. Oyle bir sey hissedersem o kapıdan ben daha hızlı kaçarım.
Böyle karşılıyorum nasıl karşılayacam allah allahben de 1,5 yillik evliyim. En basindan beri de rahatimi düşünürüm. O keyiflenecek diye dünyanın en rahatsiz edici parçaları olan antin kuntin gecelikleri giyinemem. Gecelik giyinmiyorum, evde camasir suyu damlamis tayyla dolaniyorum diye de benden soğuyacaksa yolu açık olsun. Oyle bir sey hissedersem o kapıdan ben daha hızlı kaçarım.
Adam da bu kadar hazırlanıyor mu acabaSiz yeni ewlisiniz. Ne o tayt tişört şık we rahat elbiseler giyin. Saçların tırnakların bakımlı olmalı. Göğüs dekolten olmalı tayt bile giysen yada omzu açık badiler tercih etmelisin. Bakımsız paspas olman için yıllar war önünde. Çok abartı makyaj yapmak zorunda değilsin ama yüzün cildin temiz pürüzsüz durmalı gözünde bir rümel we likit olmalı. O gelmeden parfümünü sık ellerini kremle. Ew ayakkabısı kullan özel zamanlar. Ona küçük süprizler yap. Erotizm we romantizm yaşıycak zamanlardasınız
Konu sahibi kendini yalniz hissetmesin dedimGerçek hayat senin ki valla :) Allah iyiliğini versin bide ispat etmişsin
Evet ya camasir suyu. Hem de en sevdigim taytimdiÇamaşır suyu değilmi onlar,Türk kadını bence böyle daha sevimli oluyor.
Sahsen ben hala yorgan ve yunlu pijamala yatiyorum. Kisin nasil seksi askili minicik seyler giyebiliyorsunuz mesela?Kizlar baya abarttiniz mi benim icimde mi kokona yatiyor anlamadim.Gerci ben yaptimda noldu bosandimBi ara yatakodasina direk yaptiralim mi dans ederim diye teklif sunmustum Benim hosuma gidiyordu suslenmek kendimi seksi hissediyordum
Konu sahibi kendini yalniz hissetmesin dedim
Evet ya camasir suyu. Hem de en sevdigim taytimdigörünce üzüldüm. Ama atmak bir sn bile gecmedi aklimdan çünkü canim taytim.
Kadını seksi gösteren çorap we ayakkabıdır. Düz ayakkabılı seksi bir hatun olmak zordurhersey tamamda evde makyaj ve topuklu fazla abartili degilmi?
Bazı kadınların bakışı bile seksidir. Çok enteresan kalıplarınız varKadını seksi gösteren çorap we ayakkabıdır. Düz ayakkabılı seksi bir hatun olmak zordur
Sahsen ben hala yorgan ve yunlu pijamala yatiyorum. Kisin nasil seksi askili minicik seyler giyebiliyorsunuz mesela?
Sabaha zaturre olmus olarak uyanirim ben
Zaten adamın hazırlanması bir duş bir koku. 10 dk. Önemli olan adamı iyi hazırlayabilmek oda kendini kadın için hazırlıyor ona bakarsanAdam da bu kadar hazırlanıyor mu acaba
hersey tamamda evde makyaj ve topuklu fazla abartili degilmi?
Ev ici 25 derece ama bana kar yagiyorEv sıcaksa sorun olmuyor ki.
Benim evliyken oturdugum ev sicakti jartiyerle ,fantazi kiyafetlerle karsiliyordum ya hic usudugumu hatirlamiyorum ama ben gecede kisin ustsuz yatarim ates basiyor menopozlu gibi.Yunlu bi sey giysem havale geciririm normalde deSahsen ben hala yorgan ve yunlu pijamala yatiyorum. Kisin nasil seksi askili minicik seyler giyebiliyorsunuz mesela?
Sabaha zaturre olmus olarak uyanirim ben
Ev ici 25 derece ama bana kar yagiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?