Seksi olamamak, problemler..

Siz yeni ewlisiniz. Ne o tayt tişört şık we rahat elbiseler giyin. Saçların tırnakların bakımlı olmalı. Göğüs dekolten olmalı tayt bile giysen yada omzu açık badiler tercih etmelisin. Bakımsız paspas olman için yıllar war önünde. Çok abartı makyaj yapmak zorunda değilsin ama yüzün cildin temiz pürüzsüz durmalı gözünde bir rümel we likit olmalı. O gelmeden parfümünü sık ellerini kremle. Ew ayakkabısı kullan özel zamanlar. Ona küçük süprizler yap. Erotizm we romantizm yaşıycak zamanlardasınız

Ben 8 yillik evliyim, hic oyle ozel hazirlanmadim esim icin, ama temiz giyinirim, tayt tshirt yetiyor.
Oyle gecelikler filan, beni bi gulme aliyor, zaten esimde kopuyor halime
Minnak ufak tefek biseyim, esimin en sevdigi halim ev halim, cekil su cami sileyim topuzumdur.
Cinsellik olacaksa herturlu oluyor, tuyun kilin olmasin, pis olma gerisi fasa fiso.

Gerçek hayat senin ki valla :) Allah iyiliğini versin bide ispat etmişsin

Cinsel terapiste, psikologa filan gidin. Siz cinsel tabularinizi yikacaksiniz diye millet yatak odasini anlatacak değil ne yapiyor, yapmiyor.

O nun disinda esine sarilip öpmek cok zor bir olay değil. Yabanci gibi davranmayin. Evde rahat pijama, tayt, tisort, elbise, şort takimlari giyerim bende ama temiz, yeni olurlar. Kalkip gecelikle oturup beklemem adamı. Cinsel hayati çökertmez seksi gecelikle evde dolaşmamak.

Ama temiz, lekesiz, uyumlu giyinmekten yanayim. Lekeli bile giysem eşim sogumaz ama o kadar paspal bir insan degilim. Kendinizi iyi hissetmeniz acisindan temiz, uyumlu giyinseniz yeter bence.
Gecelik, seksi seyleri yatarken de giyebilirsiniz, o sekilde dolasmaniza gerek yok bence.

Çamaşır suyu değilmi onlar,Türk kadını bence böyle daha sevimli oluyor.

Adam da bu kadar hazırlanıyor mu acaba

Kizlar baya abarttiniz mi benim icimde mi kokona yatiyor anlamadim.Gerci ben yaptimda noldu bosandimBi ara yatakodasina direk yaptiralim mi dans ederim diye teklif sunmustumBenim hosuma gidiyordu suslenmek kendimi seksi hissediyordum
Sahsen ben hala yorgan ve yunlu pijamala yatiyorum. Kisin nasil seksi askili minicik seyler giyebiliyorsunuz mesela?
Sabaha zaturre olmus olarak uyanirim ben

Sahsen ben hala yorgan ve yunlu pijamala yatiyorum. Kisin nasil seksi askili minicik seyler giyebiliyorsunuz mesela?
Sabaha zaturre olmus olarak uyanirim ben
Benim evliyken oturdugum ev sicakti jartiyerle ,fantazi kiyafetlerle karsiliyordum ya hic usudugumu hatirlamiyorum ama ben gecede kisin ustsuz yatarim ates basiyor menopozlu gibi.Yunlu bi sey giysem havale geciririm normalde de

Evlendiğim zaman aldığım geceliklerden başka gecelik almadım. Kullanmadım da of çok saçma geliyor. Kısa elbiseler güzel, evde nasılsam öyle karşılıyorum ne olmuş ki sanki? Ev hali ya o da benim için özel süslenmiyor :)
Şu an hamileyim zaten karnım burnuma gelmiş, Doğuma az kalmış unutmuşum bile

Ya normal olan tayt falan bence zaten sanki erkekler çok mu ugrasiyor. Ama illa takıyorum bunu dersen kısa şort falan giy evde yavaş yavaş yık tabulari. O senin eşin sonuçta utanacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…