- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi yildizliatlas
-
Kizlar baya abarttiniz mi benim icimde mi kokona yatiyor anlamadim.Gerci ben yaptimda noldu bosandimBi ara yatakodasina direk yaptiralim mi dans ederim diye teklif sunmustum Benim hosuma gidiyordu suslenmek kendimi seksi hissediyordum
Oy Maşallah :))Siz yeni ewlisiniz. Ne o tayt tişört şık we rahat elbiseler giyin. Saçların tırnakların bakımlı olmalı. Göğüs dekolten olmalı tayt bile giysen yada omzu açık badiler tercih etmelisin. Bakımsız paspas olman için yıllar war önünde. Çok abartı makyaj yapmak zorunda değilsin ama yüzün cildin temiz pürüzsüz durmalı gözünde bir rümel we likit olmalı. O gelmeden parfümünü sık ellerini kremle. Ew ayakkabısı kullan özel zamanlar. Ona küçük süprizler yap. Erotizm we romantizm yaşıycak zamanlardasınız
Bazı kadınların bakışı bile seksidir. Çok enteresan kalıplarınız var
Ben çıplak yatıyorum 6 yıldır :))) yatağa kıyafetle girince kaşıntı tutuyor :)Sahsen ben hala yorgan ve yunlu pijamala yatiyorum. Kisin nasil seksi askili minicik seyler giyebiliyorsunuz mesela?
Sabaha zaturre olmus olarak uyanirim ben
Kizlar tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim, ilgilenip vakit ayirip yaziyorsunuz cok sagolun tek tek okuyorum. Esim bakimlidir, isten geldigi gibi direkt dusa girer, temiz kiyafetlerini giyer. Ki bir gun giydigini diger gun evde bile giymez. Benim ayni kiyafeti iki gun giydigim oluyor mesela. Hic ter koktugunu bile duymadim, kendine ve bana saygisi buyuk oldugu icin bende cabalamak istiyorum. Bazen de hazir olamiyorum, kisa kisa tuyleri almak mumkun degil jilet hic kullanmiyorum cünkü. Öyle ufacik tuyler bile beni kötü hissettiriyor, oyle bekliyoruz bir süre. Esim bundan pek memnun degil onu soyleyebilirim. “ne olacak ki, abartiyorsun” diyor. Acik yaziyorum lutfen kusuruma bakmayin. Makyaj benim icin rimelden ibaret. Ama tavsiyelerinize uyacagim, cok tesekkür ederim gercekten.
İnanılmaz seksist konuşuyorsunuz tartışmaya girmek istemiyorum :)Bir tek bakışla iş bitseydi erkekler eşşeklere aşık olurduo iş öyle olmuyor. Bakımlı olmak lazım. İyi giyinmek. Bunlarla birlikte öz güwende yerine gelir. Sewgiliside olsa eşide olsa kadın erkeğini her gün farklı karşılamalı. Şaşırtmalı gözünü doyurmalı. Gözünü doyurmadığın zaman erkeğin gözü dışarda olur
Kizlar tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim, ilgilenip vakit ayirip yaziyorsunuz cok sagolun tek tek okuyorum. Esim bakimlidir, isten geldigi gibi direkt dusa girer, temiz kiyafetlerini giyer. Ki bir gun giydigini diger gun evde bile giymez. Benim ayni kiyafeti iki gun giydigim oluyor mesela. Hic ter koktugunu bile duymadim, kendine ve bana saygisi buyuk oldugu icin bende cabalamak istiyorum. Bazen de hazir olamiyorum, kisa kisa tuyleri almak mumkun degil jilet hic kullanmiyorum cünkü. Öyle ufacik tuyler bile beni kötü hissettiriyor, oyle bekliyoruz bir süre. Esim bundan pek memnun degil onu soyleyebilirim. “ne olacak ki, abartiyorsun” diyor. Acik yaziyorum lutfen kusuruma bakmayin. Makyaj benim icin rimelden ibaret. Ama tavsiyelerinize uyacagim, cok tesekkür ederim gercekten.
Makyaj iyidir
Kadını seksi gösteren çorap we ayakkabıdır. Düz ayakkabılı seksi bir hatun olmak zordur
2 çocuk annesi olarak diyebilirim ki;
Bence farklı şeyleri deneyin :)
Tamam tayt tişört iyi de diğer ürünlere de şans vermek lazım. Sonra pek mümkün olamayabiliyor.
Elbette evlilikte her halimizle görünüyoruz o ayrı. Ama hiç denemeden de şu benim tarzım değil dememeli sanki.
Evet soyledim o da dedi ki ya yatak odasina biri girerse hemen anlar dedi bende kimseyi sokmayiz dedim ya da tavana ayna yaptiralim dedim.Bir de cok mutsuz bir evliligim vardi nasil bi kafaysa benimkisi heyacan ariyordumGercekten direk istediniz mi ya ?
siz citayi yukseltmissiniz baya bi, eski esiniz kafasini daglara taslara vursun
Öyle bir şey yok. Siz evli değilsiniz bence. Çünkü ben hiç gözü dışarı kaysın diye hazırlanmıyorum eşime. Evet temizliğime dikkat ediyorum ama Bihter ziyagil gibi de gezmiyorum :) evlilik gerçek hayat. Doğal oluyorsunuz.Bir tek bakışla iş bitseydi erkekler eşşeklere aşık olurduo iş öyle olmuyor. Bakımlı olmak lazım. İyi giyinmek. Bunlarla birlikte öz güwende yerine gelir. Sewgiliside olsa eşide olsa kadın erkeğini her gün farklı karşılamalı. Şaşırtmalı gözünü doyurmalı. Gözünü doyurmadığın zaman erkeğin gözü dışarda olur
cilt icin pek degil ama :) Haftanin 5 günü makyaj yapiyorum evde makyajli dolasamam ruj sürerim en fazla
Evet topuklu giyince durus ve yuruyus bile degisiyor bu dogru. Dediginiz sekilde giyindimde ama topukluyu sahsen abarti buldugum icin evde hic giymedim düsünmedim de :) Gayete seksi hissetim :)
Bir tek bakışla iş bitseydi erkekler eşşeklere aşık olurduo iş öyle olmuyor. Bakımlı olmak lazım. İyi giyinmek. Bunlarla birlikte öz güwende yerine gelir. Sewgiliside olsa eşide olsa kadın erkeğini her gün farklı karşılamalı. Şaşırtmalı gözünü doyurmalı. Gözünü doyurmadığın zaman erkeğin gözü dışarda olur
Öyle bir şey yok. Siz evli değilsiniz bence. Çünkü ben hiç gözü dışarı kaysın diye hazırlanmıyorum eşime. Evet temizliğime dikkat ediyorum ama Bihter ziyagil gibi de gezmiyorum :) evlilik gerçek hayat. Doğal oluyorsunuz.
Yeni ewliler ayol herşeyi dolu dolu yaşamalılar. Akşam bir kırmızı şarap açsalar yemeklerini yeseler erkek onure olur. Gözlerini alamaz karısından. Yatağa atmak için can atar yemek bitsede diye.Oy Maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?