- Konu Sahibi d_targaryen
-
Beyonce parfümlerini öneririm çok hoş kokular ve 3 gün kalıyor
bende madam macmazel kullanıyorum ve vazgeçemiyorum çok güzel bi parfüm ama bir parfüm daha var hpnonic diye oda çok güzel bir parfüm bence bir kokusuna bak derim
2hafta snra sevglm gelecek. coco madmesel kullanıyorum hos cidden kokusu. baska bir parfum daha almak istiyorum ilcede yasadıgım icin pek deneme sansım yok kokuları.netten siparis vericem. beyaz tenliyim. seksi cekici ve hayran bırakacak bir koku istiyorum. aklından cıkmasın gittigindecok agır ve teyze kokusu olmasın. önerilerinizi bekliyrm :)
Eveet muthis bencede
ama gerçekten bence bu parfümler süper ya ben ikisinide çook beğeniyorum bide gucci russ var ama onu artık herkes kullanıyor nereye gitsem o koku o yüzden benim kokum beni ifade etmeli aaa beren burdaymış demeliler:)
Vallahi hic aklindan cikmaz ozellikle gece icin hypnotic poison favori ikinci ise hermes e de mervelies superr tavsiye ederimm lancome magnifique manyaktir ama ne tur kokulardan hoslandigina bir ten cok onemli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vallahi hic aklindan cikmaz ozellikle gece icin hypnotic poison favori ikinci ise hermes e de mervelies superr tavsiye ederimm lancome magnifique manyaktir ama ne tur kokulardan hoslandigina bir ten cok onemli
Tabii ki hypnotic poison bana gore baharat degil tamamen sicak yogun kakao seker buram buram kokuyor biliyorsunuz veya duymussunuzdur arap ulkelerinde yogun kullanilan kokuydu bu yasaklandi afrodizyak etki yaptigi icin cok fazla taciz gormus bayanlar diyorlar 😃
baharat sevmıyorum cıceksı oryantal kokuları sevıyorum tip olarak klasık spor bıriyim cok bakımlıyım..
Jadore, Chanel Chance, Lady Million ve Hermes 24. Bunlar tam dediğin gibi.
siparıs verdm ... hadi hayrlsı.. cook tsklerr
2hafta snra sevglm gelecek. coco madmesel kullanıyorum hos cidden kokusu. baska bir parfum daha almak istiyorum ilcede yasadıgım icin pek deneme sansım yok kokuları.netten siparis vericem. beyaz tenliyim. seksi cekici ve hayran bırakacak bir koku istiyorum. aklından cıkmasın gittigindecok agır ve teyze kokusu olmasın. önerilerinizi bekliyrm :)
212 sexy dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?