- 19 Kasım 2019
- 19
- 12
- 1
- 35
- Konu Sahibi Hiaxisheytan
Sadece veya partneriniz istedi diye yaptığınız veya yapacağınız ne var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Numan ile muhatap oluyorum Ayşe ile mi?vallaaa abicim şoyle bi baktim da konulara yazdigin mesajlar hep +18. sen hayirdir
her ikisideNuman ile muhatap oluyorum Ayşe ile mi?
He burdan biriyle konusuyor buyuk ihtimal sitedeki hangi kişiyse. Belki oda erkektirMerak ettim 10 dk önce meşgulmussun taktik mi aliyorsun![]()
haydaaa
Abeem büyüksünhaydaaaarkadaslar Numan der ailede Ayse derler
![]()
Arada bakıp öneri topluyodur şiişttMerak ettim 10 dk önce meşgulmussun taktik mi aliyorsun![]()
Bu daha önce yaşanmış sitede biliyor musun iki erkek birbirlerini kadın diye konuşmuşlar özeldenHe burdan biriyle konusuyor buyuk ihtimal sitedeki hangi kişiyse. Belki oda erkektir![]()
Olurmu olur valla. Işleri gucleri yok dadaniyorlar galiba.Bu daha önce yaşanmış sitede biliyor musun iki erkek birbirlerini kadın diye konuşmuşlar özelden
Lusi sahip çıkalım dedeye
![]()
Oluyor bir ara biri bana dadandı özelden kibliyorum bani bitince geliyor takrar soruyor çamaşırım varid sevgilimle surtundum adet oldum acaba hamile miyim diyorduOlurmu olur valla. Işleri gucleri yok dadaniyorlar galiba.