Selahattin özmene burun estetiği olanlar lütfen yardımcı olur musunuz!!!

ggonca

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
9
0
286
Ankara
Herkese öncelikle iyi akşamlar.Kızlar ben burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü kime yaptıracağıma karar veremedim.Selahattin ÖZMENE burun estetiği yaptıran var mı yada gazi üniversitesi hastanesinden bana önerebileceğiniz başka bir doktor var mı???:26::84:

aşkolsun kızlar yaaaaa kırkyılın başı birşey sorduk cevap bile vermediniz :58::50:küstüm sizeee:25::25::25:

:66::52::16::16:Arkadaşlar siz konuyla pek ilgilenmediniz ama merak edenler varsa bugün Selahattin ÖZMEN' le görüştüm.Tam gün yasasından dolayı Gazi hastanesinde ameliyat yapmıyorlarmış.Dışarıda özel bir hastanede yapabilirim dedi yalnız fiyat olarak oda tam bilgi sahibi değilmiş.15 20 güne kadar ücret kesinleşince arayıp bilgi alacağım.Bende pozitif bir etki bıraktı.Oldukça ilgiliydi.Yalnız burun ucumun etli olduğunu söyledi.Böyle burunlar sevmediğimiz türden dedi.Burnu etli olupta ameliyat olanlar varsa fotoğraflarını eklerlerse beni çok mutlu ederler.Belki böylece karar vermem kolaylaşır.Ankarada başka doktor tavsiyesi olanlardanda yardım bekliyorum.:64::emir_bebek::27:

Son düzenleme:
Back
X