- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Besmelesiz kesilirse helal kesim olmaz yahudi besmele çekmez ha bizim burda kesilenler besmele ile mi kesiliyor hiç bilmiyorumarkadaslar yurtdisinda yasayip yahudi kesi m et yiyormusunhz. helal kesime uygun kesiyorlarmis. lutfen buna dikkat edenler cevap verir mi ? bismillah deyip yrnirmiki. esim yenir diyo Ben yenmez.
turkiyedekilerde riskli bilemeyiz iste . valla nette yenir diye fetva vere n de cok var yenmez diye de . nihat hocada yenir diyoBesmelesiz kesilirse helal kesim olmaz yahudi besmele çekmez ha bizim burda kesilenler besmele ile mi kesiliyor hiç bilmiyorum
turkiyedekilerde riskli bilemeyiz iste . valla nette yenir diye fetva vere n de cok var yenmez diye de . nihat hocada yenir diyo
Tavuktan soğudum yemin ederim ☺Tabi ki tr de fabrikalarda her tavuk için besmelemi çekiyorlar sanki
Kesim makinasını çalıştırırken bismillah diyorlardır o kadar
Kaldı ki tavuklar önce elektro şok yiyor sonra kesime gidiyor bu aşamada ölen tavuklarda oluyor yani öldükten sonra kesilen tavuklar
Bunlarda islami kesime uygun degil ana genel olaraktesis helal sertifikası aldıgı için herkes helal yediğini sanıyor
Sizde bence domuza dikkat edın yeter
Tavuktan soğudum yemin ederim ☺
Aa daha şok yiyince agzından kan gelen tavuklardan bahsetmedim yada çırpınırken kanatları kırılıp iç kanama geçirenlerden, ne cabuk soğudun
evet turkiyede bile cok dikkat gerekirken yurtdisi napcaz. iste bazi hocalar yenir diyo bazisi asla yenmezTabi ki tr de fabrikalarda her tavuk için besmelemi çekiyorlar sanki
Kesim makinasını çalıştırırken bismillah diyorlardır o kadar
Kaldı ki tavuklar önce elektro şok yiyor sonra kesime gidiyor bu aşamada ölen tavuklarda oluyor yani öldükten sonra kesilen tavuklar
Bunlarda islami kesime uygun degil ana genel olaraktesis helal sertifikası aldıgı için herkes helal yediğini sanıyor
Sizde bence domuza dikkat edın yeter
ya sen niye bu kadar detaya giriyonAa daha şok yiyince agzından kan gelen tavuklardan bahsetmedim yada çırpınırken kanatları kırılıp iç kanama geçirenlerden, ne cabuk soğudun
kendın kesmedıgın hıcbır ete helal deme o nedenle yenır hem besmele ıle kesılse ne olur kesılmese ne olur sankı her ısımızı besmele ıle yapıyoruz valla ben bu tarz seylerde rahatım takılmam yerımarkadaslar yurtdisinda yasayip yahudi kesi m et yiyormusunhz. helal kesime uygun kesiyorlarmis. lutfen buna dikkat edenler cevap verir mi ? bismillah deyip yrnirmiki. esim yenir diyo Ben yenmez.
Bunun hükmünü buradan değil, diyanet fetva hattından ya da ulaşabileceğiniz iyi bir hocadan alabilirsiniz. İlahiyat mezunu olan herhangi birine sormayın. Detay bilmeyebilir ve yanlış yönlendirirler.arkadaslar yurtdisinda yasayip yahudi kesi m et yiyormusunhz. helal kesime uygun kesiyorlarmis. lutfen buna dikkat edenler cevap verir mi ? bismillah deyip yrnirmiki. esim yenir diyo Ben yenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?