- Konu Sahibi mercandedee
-
Siz hiç özür borçlu değilsiniz dimi şimdi ?Ev hanımlığı basit birşey değil asla çocuklara annelik yapmak onların herşeyiyle birebir ilgilenmek sevgiyle ilgiyle büyütüp topluma ahlaklı bir şahsiyet yetiştirmek her yiğidin harcı değil annelik ev hanımlığı en ama en kutsal meslektir doğurup çocukları kreşe atmakla anne olunmuyor kusura bakmayın o çocukların paraya bakıcı ya değil anneye ihtiyacı var. O küçümsediğiniz mesleği şuan herkes hakkıyla yapamadığı için çok kötü bir nesil yetişmekte malesef. Bu küçümseyişinizle bütün ev hanımlarına hakaret etmiş olup bir özür borçlusunuz
Ev hanımlığı basit birşey değil asla çocuklara annelik yapmak onların herşeyiyle birebir ilgilenmek sevgiyle ilgiyle büyütüp topluma ahlaklı bir şahsiyet yetiştirmek her yiğidin harcı değil annelik ev hanımlığı en ama en kutsal meslektir doğurup çocukları kreşe atmakla anne olunmuyor kusura bakmayın o çocukların paraya bakıcı ya değil anneye ihtiyacı var. O küçümsediğiniz mesleği şuan herkes hakkıyla yapamadığı için çok kötü bir nesil yetişmekte malesef. Bu küçümseyişinizle bütün ev hanımlarına hakaret etmiş olup bir özür borçlusunuz
Ben 19 da evlendim . İki oğlum var. Pişmanlığım erken evlenmek değil de. Keşke tahsilim olsaydı diye. Sen mesleğini eline almışsın. İstediğin zaman çalışabilirsin zaten. Hayata artı yönlerden bakmak lazım . Ne kadar genç anne olursan o kadar erken büyütmüş olursun. Birde ev hanimligi hiç kolay değil neden kendini küçümsuyorsun. Millet evine hem gunluk yardimci hem yemek için ayrı yardimci alıyor. Parası olan yani. Biz bunların hepsini tek başımıza hem de çocukla çekip çeviriyoruz. Asla basit yada kolay olamaz. Sadece sıkıcı ve yorucu.Ben 27 yasinda evlendm. Aslinda istedim cocuklarm olsun vs vs. Yasimin gittgni dusundum. Su an 33 oldum ve cocuklarim oldu . Ama bazi arkadaslarim hala bekar ve tabi insan dunki aklini begenmiyor. Keske diyorum bu yaslarda evlenseymisim. Kariyer yapip daha cok gwzseydim
Cocuk daha gec yapsaydim diye düşünüyorum. Hatta annelik garip geliyor bazen . Degisik dusunceler geliyor ve cok mutsuz oluyorum. Uzun suredir evdym cocuklardan dolayi ama ins seneye calisacagim. Gec kaldigimi düşünüyorum is icin arkadazlarim yillardir sigortali calisti bense sadece 2 yil. Yillarimib bosa gectigini düşünüyorum ve bu dusunceler cok uyuyor beni. Sizlerden tavsiye istiyorum rahatlamak icin , 27 de evlendim diyorum . 33 te de evlenseydm bu yillar gececekti nazil olsa diyorum rahatlamakiicin. Ev hanimligi basit geliyor ve ise yaramaz hissediyorum(( zira üniversite okudum ogretmenim. Yurtdisindym. Keske diyorum turkiyede kalip memur olsaydim yillarim bosa gecmis gibi. 27 yas okadar erken geliyoki simdi dusununce evlilik icin. Cocukmusum daha
Alien istesen de o seviyeye inemezsin merak etme çünkü hanımefendiDoğurup kreşe atmak ne biçim bir tabir? Hayat şartları, özel durumlar, mecburiyetler vs vs bir sürü nedenden ötürü size tam da hak ettiğiniz gibi bir cevap verirdim ama seviyenize inmek istemem.
Siz de çalışan kadınları küçümsediğiniz için bir özür borçlusunuz fakat beklentimi o kadar yüksek tutmayacağım.
Konu sahibi, sizi bir üyeye benzettim. Normalde bir konu açar, soru sorar ve bir daha cevap vermezdi. Eğer düşündüğüm üye iseniz bunca zamandır gram yol alamamış olmanıza üzülürüm. Değilseniz kusura bakmayın, ortak çok noktanız olduğu için böyle düşündüm.
Bu arada ben 30da evlendim, 34te anne oldum. Daha erken evlenmek istemezdim ama sizin için geriye dönüp hayıflanmanın bir faydası yok, önünüze bakıp yolunuza devam edin derim.
Ya etiğin anlamını bilmiyor ya da gerçekten renklere ahlak yüklüyorBence kıza pembe erkeğe mavi alınmalı kız, kız gibi erkekte erkek gibi giyinmeli. Pembe giyen bir erkek hiç etik değil şahsen
Çalışmanın erkeğe lütuf olduğunu düşünüyor yani kişisel gelişim işte sosyalleşmek kendi ayakları üstünde durmak bir üst seviye yaşam ya da lüx falan hak getire işinin adı ne ev kadısını otur ye işte koca ne getirirse yeMadem öyle sende evde otur çalışma çalışıp getirsin işinin adı ne. Yazık değilmi ya biz kadınların eti budu ne arkadaş ev işleri yemek çocuk derken bide çalışıp para kazanamam asla haketmiyolar kesinlikle
Umarım uyku sersemi falan yazmışsınızdır da ciddi değilsinizdir. Bu nasıl bi zihniyet..Ev hanımlığı basit birşey değil asla çocuklara annelik yapmak onların herşeyiyle birebir ilgilenmek sevgiyle ilgiyle büyütüp topluma ahlaklı bir şahsiyet yetiştirmek her yiğidin harcı değil annelik ev hanımlığı en ama en kutsal meslektir doğurup çocukları kreşe atmakla anne olunmuyor kusura bakmayın o çocukların paraya bakıcı ya değil anneye ihtiyacı var. O küçümsediğiniz mesleği şuan herkes hakkıyla yapamadığı için çok kötü bir nesil yetişmekte malesef. Bu küçümseyişinizle bütün ev hanımlarına hakaret etmiş olup bir özür borçlusunuz
Ev hanımlığı basit birşey değil asla çocuklara annelik yapmak onların herşeyiyle birebir ilgilenmek sevgiyle ilgiyle büyütüp topluma ahlaklı bir şahsiyet yetiştirmek her yiğidin harcı değil annelik ev hanımlığı en ama en kutsal meslektir doğurup çocukları kreşe atmakla anne olunmuyor kusura bakmayın o çocukların paraya bakıcı ya değil anneye ihtiyacı var. O küçümsediğiniz mesleği şuan herkes hakkıyla yapamadığı için çok kötü bir nesil yetişmekte malesef. Bu küçümseyişinizle bütün ev hanımlarına hakaret etmiş olup bir özür borçlusunuz
Ben 27 yasinda evlendm. Aslinda istedim cocuklarm olsun vs vs. Yasimin gittgni dusundum. Su an 33 oldum ve cocuklarim oldu . Ama bazi arkadaslarim hala bekar ve tabi insan dunki aklini begenmiyor. Keske diyorum bu yaslarda evlenseymisim. Kariyer yapip daha cok gwzseydim
Cocuk daha gec yapsaydim diye düşünüyorum. Hatta annelik garip geliyor bazen . Degisik dusunceler geliyor ve cok mutsuz oluyorum. Uzun suredir evdym cocuklardan dolayi ama ins seneye calisacagim. Gec kaldigimi düşünüyorum is icin arkadazlarim yillardir sigortali calisti bense sadece 2 yil. Yillarimib bosa gectigini düşünüyorum ve bu dusunceler cok uyuyor beni. Sizlerden tavsiye istiyorum rahatlamak icin , 27 de evlendim diyorum . 33 te de evlenseydm bu yillar gececekti nazil olsa diyorum rahatlamakiicin. Ev hanimligi basit geliyor ve ise yaramaz hissediyorum(( zira üniversite okudum ogretmenim. Yurtdisindym. Keske diyorum turkiyede kalip memur olsaydim yillarim bosa gecmis gibi. 27 yas okadar erken geliyoki simdi dusununce evlilik icin. Cocukmusum daha
Hayır tabiki öyle demek istemedim çalışan annelere lafım yok ama çocukların anneye en ihtiyaç duydukları zamanda annelerin onları bırakıp çalışmalarını ben şahsen doğru bulmuyorum hem anne hem çocuk için çok yıpratıcı oluyor bu durum. Herşey maddiyat değil maneviyat önce gelirTam aradığım cevap derken mahvetmişsiniz mesajı. Normalde çalışan bi insandım cocuk olunca işi bırakmak zorunda kaldım çocuğum biraz daha büyüsün tekrar başlıcam insallah.
Benim için çalışan bi kadın neyse ev hanımıda odur. İkisinin hiç bi farkı yoktur. Ev hanımlıgı çok zor ama en az onun kadar çalışan kadının işide zor. Kohu sahibine ev kadınlarına hakaret ettin demişsiniz. Sizde aynı şekilde çalışan kadınlara hakaret etmişsiniz. Ne yani siz iyi çocuk yetistiriyosunuz ben çalıştığım için kötü çocuk mu yetistiriyorum? Aksine ben Çocuğuma daha iyi bi hayat sunabilmek için calişcam eminim bütün çalışan anneler benim gibi düşünüyordur
özgecanın katillerinin annesinin bankada müdür olduğunu hiç sanmıyorum :)
ya da herhangi bir katilin/tecavüzcünün
maalesef söylediğinizin hiçbir geçerliliği yok.
Çocukların anneye her yaşta ihtiyacı vardır. Durumu elverişli olmayan insan napsın mecbur çalışmak zorunda. Sanırım siz pek sıkıntı yasamadiniz maddi anlamda o yüzden bu kadar rahat konuşuyosunuz. Yoksa kimse meraklı değildir eminim ki küçük bebeğini bırakıp çalışmaya.Hayır tabiki öyle demek istemedim çalışan annelere lafım yok ama çocukların anneye en ihtiyaç duydukları zamanda annelerin onları bırakıp çalışmalarını ben şahsen doğru bulmuyorum hem anne hem çocuk için çok yıpratıcı oluyor bu durum. Herşey maddiyat değil maneviyat önce gelir
Elbette sıkıntılı zamanlar geçirdim ama elhamdülillah yetinmeyi bildim eşimin maaşı bize yetti çok şükür olanla mutlu olabilmeyi bilmeli insan maaşımız 4.000 şuan ama önceden daha azdı tabi ben bu parayla hem borç ödeyip hem 2çocuk yetiştiriyorum Rabbim bereket versin biz böyle gayet iyiyizÇocukların anneye her yaşta ihtiyacı vardır. Durumu elverişli olmayan insan napsın mecbur çalışmak zorunda. Sanırım siz pek sıkıntı yasamadiniz maddi anlamda o yüzden bu kadar rahat konuşuyosunuz. Yoksa kimse meraklı değildir eminim ki küçük bebeğini bırakıp çalışmaya.
çalışan kadınlar anne değildir öyle mi
çocuğu hatta nasılsa evdeyim iki üç tane çocuğu yaparım
akşama kadar açarım bir de arka plan tv programı cinayetler modalar temizlikler yemekler gelinler kaynanalar seç beğen al
sabah önlerine kırarım birer yumurta
öğlen pişiririm bir çorba
ay çok titizim, temizim der yalandan bir ev süpürürüm
elimde telefon gıybet time yaparım
çocuklar oynarken az yüksek çıkınca sesleri bıktımmm sizden az susun diye bağırırım
akşama kadar çocuğuma/çocuklarıma mükemmel (!) bakmış örnek anne olmuş olurum
Ne kadarda suizan dolu bir yorummçalışan kadınlar anne değildir öyle mi
çocuğu hatta nasılsa evdeyim iki üç tane çocuğu yaparım
akşama kadar açarım bir de arka plan tv programı cinayetler modalar temizlikler yemekler gelinler kaynanalar seç beğen al
sabah önlerine kırarım birer yumurta
öğlen pişiririm bir çorba
ay çok titizim, temizim der yalandan bir ev süpürürüm
elimde telefon gıybet time yaparım
çocuklar oynarken az yüksek çıkınca sesleri bıktımmm sizden az susun diye bağırırım
akşama kadar çocuğuma/çocuklarıma mükemmel (!) bakmış örnek anne olmuş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?