- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.262
- 133
- Konu Sahibi mercandedee
-
Ne kadarda suizan dolu bir yorumm
Bayagi kompleks yapmissiniz. Calisin gecer.Ev hanımlığı basit birşey değil asla çocuklara annelik yapmak onların herşeyiyle birebir ilgilenmek sevgiyle ilgiyle büyütüp topluma ahlaklı bir şahsiyet yetiştirmek her yiğidin harcı değil annelik ev hanımlığı en ama en kutsal meslektir doğurup çocukları kreşe atmakla anne olunmuyor kusura bakmayın o çocukların paraya bakıcı ya değil anneye ihtiyacı var. O küçümsediğiniz mesleği şuan herkes hakkıyla yapamadığı için çok kötü bir nesil yetişmekte malesef. Bu küçümseyişinizle bütün ev hanımlarına hakaret etmiş olup bir özür borçlusunuz
İşte anne var anne var ben de sizin anneliğinizi eleşireceğim özür falan da dilemeyeceğim sizden de asla siz dilemedikçe siz buna çocuk yetiştirmek mi diyorsunuz? Bir de 4.000 maaşla 3. Çocuk düşünüyorsunuz üstüne o kadar cahil bir kadınsınız ki doktorların kız erkek formülü verdiğine bunun tutacağına inanıyorsunuz artı erkek çocuğa pembe giydirmenin ahlaka uygun olmadığını düşünüyorsunuz zır cahilin tekisiniz siz de keşke çocuğunuzu (sizin tabirinizle) kreşe atıp az kendinizi geliştirseydiniz çocuk yetiştirmek dediğin karnını doyurmakla sevgiyle biten bir şey değil keşke hayatta her şey sevgiyle çözülse ama değil ileride bir gün çocuğum olursa çalışıp çocuğuma bakarım ki hiçbir akranından geri kalmasın istediği hiçbir şeyde gözü kalmasın siz 4.000 maaşla bu çocukları her sene ( hadi her sene olmadı 2-3 sende bir ) tatile götürebiliyor musunuz ? Kurslara etkinliklere gönderebiliyor musunuz?( yüzme, enstrüman, dans , basketbol , satranç gibi ) bu çocukların gelişimine ne katkınız var bu çocuklar eğitim hakkından layığıyla faydalanıyor mu ? Kültürel gezilere katılabiliyor mu ? Yeni bir bilgisayar telefon istediğinde alınıyor mu ? Daha çok şey sayarım da anlamazsınız sakın sevgi demeyin bunların parası sevgiyle ödenmiyor siz sanki çok durumunuz var gibi üstüne bir de aşkla kız çocuk için hamile kalmak istiyorsunuz gerçekten sizin için yaşamak karnım doysun yarına uyanayım bu olabilir ama hiçbir çocuk böyle bir hayata sırf sizin zevkinize mahkum olmak zorunda değil bu imkanları evladına sağlamak isteyip buna gücü yetmeyen annelerden özür diliyorum lafım size değil lafım bu kadın gibi zırlak cahillere enflasyon tavan alım gücü sürekli düşüyor ama olsun nolcak karnınız doysun yeter yaşamak bu zaten çalışan anneler çocuğunu kreşe fırlatıyor dimi ?Elbette sıkıntılı zamanlar geçirdim ama elhamdülillah yetinmeyi bildim eşimin maaşı bize yetti çok şükür olanla mutlu olabilmeyi bilmeli insan maaşımız 4.000 şuan ama önceden daha azdı tabi ben bu parayla hem borç ödeyip hem 2çocuk yetiştiriyorum Rabbim bereket versin biz böyle gayet iyiyiz
Elbette sıkıntılı zamanlar geçirdim ama elhamdülillah yetinmeyi bildim eşimin maaşı bize yetti çok şükür olanla mutlu olabilmeyi bilmeli insan maaşımız 4.000 şuan ama önceden daha azdı tabi ben bu parayla hem borç ödeyip hem 2çocuk yetiştiriyorum Rabbim bereket versin biz böyle gayet iyiyiz
Ben kompleks yapmadım da sizler baya dert ettinizBayagi kompleks yapmissiniz. Calisin gecer.
Ben kompleks yapmadım da sizler baya dert edinmişsiniz yorum üstüne yorum geliyor konu sahibi benmişim gibi gülüyorum sizlere sadeceBayagi kompleks yapmissiniz. Calisin gecer.
Espiriniz mide bulandırıcı lütfen daha kaliteli esprilerle gelinizSizin maaşınız ne kadar?
Yukarilarda meslek oldugunu söylemistiniz ev hanimliginin. Eçmide bulandırıcı gerçek
Espiriniz mide bulandırıcı lütfen daha kaliteli esprilerle geliniz
Ev hanımlığı basit birşey değil asla çocuklara annelik yapmak onların herşeyiyle birebir ilgilenmek sevgiyle ilgiyle büyütüp topluma ahlaklı bir şahsiyet yetiştirmek her yiğidin harcı değil annelik ev hanımlığı en ama en kutsal meslektir doğurup çocukları kreşe atmakla anne olunmuyor kusura bakmayın o çocukların paraya bakıcı ya değil anneye ihtiyacı var. O küçümsediğiniz mesleği şuan herkes hakkıyla yapamadığı için çok kötü bir nesil yetişmekte malesef. Bu küçümseyişinizle bütün ev hanımlarına hakaret etmiş olup bir özür borçlusunuz
Çalıştığımız konumlarda çalışma opsiyonunu önlerine versek kafalarını kıra kıra takla ata ata koşacak kişiler burda ev hanımları daha iyi evlat yetiştiriyor diye ahkam kesiyorçalışan kadınlar anne değildir öyle mi
çocuğu hatta nasılsa evdeyim iki üç tane çocuğu yaparım
akşama kadar açarım bir de arka plan tv programı cinayetler modalar temizlikler yemekler gelinler kaynanalar seç beğen al
sabah önlerine kırarım birer yumurta
öğlen pişiririm bir çorba
ay çok titizim, temizim der yalandan bir ev süpürürüm
elimde telefon gıybet time yaparım
çocuklar oynarken az yüksek çıkınca sesleri bıktımmm sizden az susun diye bağırırım
akşama kadar çocuğuma/çocuklarıma mükemmel (!) bakmış örnek anne olmuş olurum
Belki o arkadaşlarınız da sizin yerinizde olmak istiyordur. Kimse dışardan gözüktüğü kadar mutlu değil ki. Elinizdekinin kıymetini bilin. Allah korusun bir imtihana uğrarsiniz canınız yanar.Ben 27 yasinda evlendm. Aslinda istedim cocuklarm olsun vs vs. Yasimin gittgni dusundum. Su an 33 oldum ve cocuklarim oldu . Ama bazi arkadaslarim hala bekar ve tabi insan dunki aklini begenmiyor. Keske diyorum bu yaslarda evlenseymisim. Kariyer yapip daha cok gwzseydim
Cocuk daha gec yapsaydim diye düşünüyorum. Hatta annelik garip geliyor bazen . Degisik dusunceler geliyor ve cok mutsuz oluyorum. Uzun suredir evdym cocuklardan dolayi ama ins seneye calisacagim. Gec kaldigimi düşünüyorum is icin arkadazlarim yillardir sigortali calisti bense sadece 2 yil. Yillarimib bosa gectigini düşünüyorum ve bu dusunceler cok uyuyor beni. Sizlerden tavsiye istiyorum rahatlamak icin , 27 de evlendim diyorum . 33 te de evlenseydm bu yillar gececekti nazil olsa diyorum rahatlamakiicin. Ev hanimligi basit geliyor ve ise yaramaz hissediyorum(( zira üniversite okudum ogretmenim. Yurtdisindym. Keske diyorum turkiyede kalip memur olsaydim yillarim bosa gecmis gibi. 27 yas okadar erken geliyoki simdi dusununce evlilik icin. Cocukmusum daha
O zaman bende çevremden gözlemlediğim kadarıyla genelleme yaparak söylüyorum ki çalışan annelerin çocuklarında hiç uyuşturucu kullanan milletin karı kızına sarkıntı olan ayyaş berdüş görmedim ama ev hanımı olanların çoğunun çocuğu bu saydıklarımın hepsini yapıyor (nasılmış şimdi böyle yazınca)Ev hanımlığı basit birşey değil asla çocuklara annelik yapmak onların herşeyiyle birebir ilgilenmek sevgiyle ilgiyle büyütüp topluma ahlaklı bir şahsiyet yetiştirmek her yiğidin harcı değil annelik ev hanımlığı en ama en kutsal meslektir doğurup çocukları kreşe atmakla anne olunmuyor kusura bakmayın o çocukların paraya bakıcı ya değil anneye ihtiyacı var. O küçümsediğiniz mesleği şuan herkes hakkıyla yapamadığı için çok kötü bir nesil yetişmekte malesef. Bu küçümseyişinizle bütün ev hanımlarına hakaret etmiş olup bir özür borçlusunuz
Ya bi gidin ya ben çalışıyorum diğer bütün arkadaşlarım ev hanımı benden önce onlar çocuklarını kreşe verdiler neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ev hanımıymış neymiş akşama kadar müge anlı esra erol izleyen tayfa gelmiş burda çalışan kadınlara laf atıyor.Hayır tabiki öyle demek istemedim çalışan annelere lafım yok ama çocukların anneye en ihtiyaç duydukları zamanda annelerin onları bırakıp çalışmalarını ben şahsen doğru bulmuyorum hem anne hem çocuk için çok yıpratıcı oluyor bu durum. Herşey maddiyat değil maneviyat önce gelir
bizde bi yerimizle gülüyoruz size...Ben kompleks yapmadım da sizler baya dert ettiniz
Ben kompleks yapmadım da sizler baya dert edinmişsiniz yorum üstüne yorum geliyor konu sahibi benmişim gibi gülüyorum sizlere sadece
Ya benim eşimdende maaş almam lazım hem çalışıyom hem ev hanımlığı yapıyom zira evimi melekler temizlemiyo yemeğimi aşçılar yapmıyo bi ev hanımının yaptığını bende yapaıyorum hemde daha iyisini yapıyom akşam kocama diyim bari maaş bağlasın banaEspri degil ki, meslek dediniz diye sordum.
Ne oldu gercekler acitti mi?
Biz cahil diye laf anlatıyoruz kötü bir şey dedin diyoruz kandın sanıyor ki bize dert oldu bu nasıl bir kendini beğenmişlik hayret ettimbizde bi yerimizle gülüyoruz size...
Elbette sıkıntılı zamanlar geçirdim ama elhamdülillah yetinmeyi bildim eşimin maaşı bize yetti çok şükür olanla mutlu olabilmeyi bilmeli insan maaşımız 4.000 şuan ama önceden daha azdı tabi ben bu parayla hem borç ödeyip hem 2çocuk yetiştiriyorum Rabbim bereket versin biz böyle gayet iyiyiz
Ya benim eşimdende maaş almam lazım hem çalışıyom hem ev hanımlığı yapıyom zira evimi melekler temizlemiyo yemeğimi aşçılar yapmıyo bi ev hanımının yaptığını bende yapaıyorum hemde daha iyisini yapıyom akşam kocama diyim bari maaş bağlasın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?