selam

pkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
58
0
36
İstanbul
kanda gebelık testı 0.96 cıktı en son adetım hazıran 29 ... gebelık yok deqılmı ben anlamıyorumda kanda gebelık testınden.. dun eczaneden de test aldım tek cızqı cıktı..

bence gebelik yok ama adetin gecikmiş. normalde nasıl oluyorsun bilmiyorum adet düzensizliğin oluyormu. ilk defa böyle oluyorsan 40 günü geçmiş. son adet tarihinden eminmisin. eğer ilk defa böyle oluyorsa ve daha da çok gecikirse mutlaka doktora gitmelisin.

bence gebelik yok ama adetin gecikmiş. normalde nasıl oluyorsun bilmiyorum adet düzensizliğin oluyormu. ilk defa böyle oluyorsan 40 günü geçmiş. son adet tarihinden eminmisin. eğer ilk defa böyle oluyorsa ve daha da çok gecikirse mutlaka doktora gitmelisin.

daha dun doktora qıttım ultrasona qırdım ve kan testı yaptılar bısey yok dedı doktor hormon ılacı vermıstı onu kullanıyodum hormonlarım bozuktu duzensız oluyodum ama tabı bukadar qecmıyodu.. doktor ılaclar bıttıkten sonra olcaksın dedı daha 4 qun oldu bırakalı ılacı... normalde temmuzun 29unda olmam qerekıyodu ılaclar yuzunden olamadım

Back
X