- Konu Sahibi Hayalperest5
Yahu ne yapsın kadın evliliğini mi bitirsin istiyorsunuz anlamadım ki karşılıklı anlayış deyip kadını biraz daha evinde aktif olup eşiyle anlaşma yoluna gitsin diye konuşuyoruz siz sürekli kadın hakları kadına böyle davranamaz köle falan diye konuşuyorsunuz. Biz de Ada'm haklı demiyoruz ama kadın belki özenli olsa Ada'mda değişim gösterir yok zengini yok hizmetçisi aşçı Uşak ne varsa kattınız işin içine. Anlamadım yani ne yapmaya çalıştığınızı
Siz konu sahibinin eşine haklı dediniz mi bilmiyorum ama hak veren birçok yorum okudum maalesef,
adam evden kovmuş ya da yerinde başkası olsa yapabileceğini söylemiş, bunlar içerik olarak birbirinden çok farklı cümleler değil.
Evliliğine nasıl yön vereceği konu sahibine kalmış
Benim verdiğim tavsiye konu sahibinin tutarlı olması, birşeyi istediğinde/istemediğinde zorla yaptırılıyorsa ya da tehdit ediliyorsa geri adım atmaması.
Konu sahibi kendince yaptıklarını ve yapmadıklarını yazıyor, dolayısıyla eşine anlayış göstermeye de çalışıyor.
Ancak buraya yazdıklarından çıkarımla eşi benzer bir tavrı sergilemiyor,
Dediğiniz gibi karşılıklı anlayış söz konusu olsaydı keşke... fakat göründügü kadarıyla yok.
Yorumları baştan sona okudugunuzda anlam bütünlüğü oluşur,
"su vermek kölelik midir?" denildiği için her defasında farklı cümlelerle anlatmaya çalışıyoruz yoksa ilk mesajda söylediğim ile aynı şeyi tekrarlıyorum.
Hiçbir kadın boşanmakla tehdit edilmemeli, evlilikler ya yürür ya yürümez, insanlar ya anlaşır ya da anlaşamaz. Fakat iyi niyetimden kalıyorsun ne demek?
yani iyi çalışmayan asistanını/ işçisini mi idare ediyor bu adam?