Selçuk İnanlı mı Emre İlhan mı??

milano34

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
28
0
6
35
Ankara
Merhaba arkadaşlar, daha çok zaman var ama yazın ameliyat olmayı düşünüyorum sizce Emre İlhan mı Selçuk İnanlı mı? Fikri olanlara cevaplarsa sevinirim

selçuk inanlıyı tanımıyorum.Bu yıl önce kardeşim sonra ben sonra da arkadaşımız emre ilhana ameliyat olduk. hepimizde çok memnunuz.

Bende selçuk inanlıyı hiç duymadım bi fikrim yok,ama 15 20 kişi emre beye ameliyat olduk sanırım:) çok memnunuz o yüzden tabiki emre ilhan diyorum.

emre bey ortalama nasıl bir fiyat veriyor acaba ve deviasyon ameliyatı da yapabilir mi o sırada:18: benim bir an önce İstanbul'a gitmem gerekiyor

emre bey ortalama nasıl bir fiyat veriyor acaba ve deviasyon ameliyatı da yapabilir mi o sırada:18: benim bir an önce İstanbul'a gitmem gerekiyor

emre bey KBB olduğu için deviasyon ameliyatını da yapıyor aynı sırada yani siz söylemeseniz bile ameliyat esnasında burun içindeki bütün problemleri hallediyor plastik cerrahlar yapamıyor. ilk ameliyatınızsa nisan ayında 8000 tl olacak sanırım zaten randevuyu da temmuzdan önceye vermiyorlar diye biliyorum

Merhaba arkadaşlar, daha çok zaman var ama yazın ameliyat olmayı düşünüyorum sizce Emre İlhan mı Selçuk İnanlı mı? Fikri olanlara cevaplarsa sevinirim

Canım ben iki doktorla da görüştüm. Ama Emre İlhan ile görüşünce Emre Bey'i tercih ettim daha çok güven verdi çünkü. Gerçekten mükemmel bir doktor 4. ayım şuan çok mutlu ve sağlıklıyım

Ben Selçuk İnanlıyı tercih ettim. Özgeçmişlerini araştırmıştım ikisininde. Şöyle diyim ameliyat bittikten sonra yüzümdeki şişlik 2 gün içinde indi. Şu an 2. haftamdayım ve minnak bir burnum var.
Emre İlhanın daha önceden yaptığı burunlara baktım burdan, hepsi kalkık, eski tarz ve estetik olduğu çok belliydi. Selçuk İnanlı çok doğal ve çok tatlı bir burun yaptı bana.

kalkık, eski tarz ve estetik olduğu belli olan burunlarını merak ettim Emre İlhan'ın .

kalkık, eski tarz ve estetik olduğu belli olan burunlarını merak ettim Emre İlhan'ın .

Emre İlhanın sayfasından bakabilirsiniz. Ben 2sinide forumdan buldum, insanlarada sordum ve o şekilde bu bilgilere ulaştım. Forumdaki sayfasında fotoğraflar var.

Birde tabiki beğenmek zorunda değilim. Kimseyi ne açıkça belirterek kötüledim ne de başka bişey. Bir insanın ya da 100 insanın burnu güzel oldu diye hata yapılmayacak diye bir şey yok. Estetik ise konu yardımcı olmak istedim. İnsanlar eleştirebilirde. Bu hakkımı kullanmak ve yardımcı olmaya çalışmak yanlış galiba?!

niye gerildin ki şimdi tatlı burun :)

Ben burnundan ikinci kez ameliyat olan biri olarak kesinlikle Prof.Dr.Selçuk İnanlı diyorum.
İlk ameliyatımdan sonra hayat kabusa döndü,ilk doktor tercihim başkalarının onlarca övgüsüne rağmen tam bir hayal kırıklığı yaşattı bana.
Sonrasında Selçuk Hoca'yı duydum.Bir kere Prof.oluşu benim için ayrı bir güven konusu.Zaten bu farklılığı hem işine hem de hastasına olan tutumuna ve tabii ki sonuca inanılmaz yansıyor.
İsterseniz ameliyat sonrası fotolarımı bile gönderebilirim size.
Ben çok üzüldüm başkaları üzülmesin istiyorum tüm çabam bu yönde.

teşekkür ederim cevabınız için:)

bnde burnumdaki kemeri törpületmek istiyorum sn hala memnun musun canım birde ffotoğraflarını nasıl görebilirim görmeyi çok isterim hayatım

dr.selçuk bey'in ameliyat sonralarını görmediğim için yorum yapamayacağım ama profesör olması çokta güven verici olduğunu göstermez tamam belki bir profesör doktor bir operatör doktordan daha fazla görmüş geçirmiş olabilir ama plastik ve estetik cerrahlığı daha çok el becerisi ister,kendini geliştirmekle alakalıdır. bu da doktorun yaptığı ameliyatlarına ve ameliyatların başarısına göre değerlendirilir bana göre açıkçası bu karşılaştırmada tabiki dr.emre ilhan derim. dr.emre bey yaşına ve iş hayatına göre diğer doktorlara oranla çok fazla ameliyat yapmış bir doktor ve sonuçlarınıda gördüğümüz gibi çok başarılı. bu kadar insan yanılıyor olamaz. ayrıca dr.emre bey'in kavisli,eski tarz burunlar yapıyor lafına kesinlikle katılmıyorum, kişinin yüzüne uygun burnu yapmakla beraber kişinin isteklerini de göz önünde bulunduran bir doktor kendisi. bazıları kavisli burun ister bazıları küt düz burun. yinede herkesin kendi düşünceleri ve tercihleri var,burada yazılanları binlerce insan okuyor, saçma sapan şeylerle yanlış yönlendirme yapmayın

İlk ameliyatım başarılı olmadığı için ikinci ameliyat olmam gerekiyordu. Derken yaptığım birçok araştırma sonucunda iyi ki diyorum Selçuk hocayla karşılaşmışım. İnsanı rahatlatan tüm soruları cevaplayan işinin ehli biri kendisi. İşine çok titizlenen ve adeta sanatı haline getirdiğini tanıyınca daha iyi anlıyorsunuz. Nitekim revizyon ameliyatları zordur derler bende başta çok korkuyordum ama şu anda tam yüzüme oturan çok doğal çok güzel bir buruna sahip oldum. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Kesinlikle burun ameliyatı olmak isteyen herkese Selçuk İnanlı'yı şiddetle tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…