Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSelective kızıl kullananlar yada bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
Ben geçen yıl saçlarımın tamamını değil yalnıza ön kısmını selective rosso (KIRMIZI) ile boyadım bayağı bir süre. Bu boya genelde kuaförlerin kullandığı bir marka iyi diye aldım bende ama memnun kalmadım çünkü boyarken inanılmaz bir şekilde gözleri yakıyor, kokusu aşırı keskin her seferinde gözümden yaş geliyordu. Ayrıca kalıcı değil haftada bir kez boyuyordum, belkide bu yüzden oldu bilmiyorum ama saçlarım kırıldı önleri kahkül gibi oldu .
renk çeşidi çok fazla ama yalnızca tüp şeklinde satılıyor kutu olarak yok. O yüzden görsel olarak renkleri yalnızca katalogundan görebiliyorsun oda heryerde yok. bencede palette kullanmaya devam et bugune kadar çok marka denedim en begendiğim marka palette