Selenimo ve Cankularyla her telden

birde yapan kişi işinin ehli olmalı geçen biri gitmiş kuaförde sölüyolardı, kollarını yaptırmış yakmışlar kadını kollarını kapkara olmuş dediler.

çok kötü olmuş yazık kadına... benimkiler nasıl bilmem burda başka lazer yapan yok mecburen oraya gidiyorum

oyyy selenimo erken gel dedim geldim öğlen sonu muhabbetine başlamışsınız.
kız korkma o maildeki benim,o kadar korkunç değilim yaaa-tatlicadiarzu-
birde prensese kıyamadım nazlı kuzu o korkar diye.ilknurda gizli girer, msn bagırır başına iş açmasın dedim.ne kaa düşünceliyim demi?
kız bağlandım size gece senin tepkini düşünüp güldüm durdum.kafayımı yiyorum neee

yavruş canım çok fena tatlı bişeyler istiyoooo,adetliyim ondan herhalll,tariflere bakıyodum.o ara tel el geldi ondn orda takılı kaldımm.

kız az önce bi arkadaşım aradı bizim bu hap adetini geciktirmiş bide az getirmiş,sende de oldumu diye tel etti. Bende bişey olmamıştı,sizde oldumu öyle bişey.

selammm nasılsınız ayyy hertelden derken nasıl yani valla ist zaten sıcak canım sıkılıyor içimi dökem dedim olurmu gelemmi yanınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…