bir şeyi öğrenmenin en ii yolu deneyimdir yafyuu burak denkgelsinler bi daha yapmazlar :roflol:
benim camlara folyo yetmez sırf salonda 8 kanat pencere bir balkon kapısı var ama zekice beğendim bu fikri .. ooooh çatlamadım söyledin yaa
tatlım saol düşüncelerin için, insanlar zannediyorki hapı alacan zayıflayacan,işin gaza getirme kızmını görmüyorlar,destek ve motivasyon olmadımı olmaz.
diğer topiği okuyorum da sorular ikim alyım bir bir mi alıyım cevaplarda ona göre, nerde bunun motivesi,cesaretlendirmesi.
Farkı farkedenler soruyo zaten özelden. yeter bu kadar sevapp kızzzzzzzz
alışık değilim fazlasınaa delikafadulden
Valla adana da yaşadım orda öğrendim di, milletin tülleri bile eriyip ufalanıyordu,
ben öğleden sonra güneş gören yerlere yaptım odalara zaten iki kanat zor olmadı,zaten oğlana yaptırdım naniknanik kızzz
benim oğlan küçük hafta sonu dibimizdeki fırından sıcak ekmek al desem ben kölemiyim diyor büyüyünce ne der acep
ben beceremiyorum zaten cevap yazıyorum ama pek olmuyor galiba...
evetttt,güneş çarpmış,dünde ben aynen öyle olmuştumm.hep başım döndü durdu. Git başını falan ıslat,ayaklarına soğuk su tut.
başımı ıslatamam24 saat su değmemesi lazım yüzüme .. epilasyona gittim yoksa öğlen güneşinde hayatta çıkmam dışarı
yavrum epilasyon sıcakta olmaz biliyorum ben,kışın yaptırıyorlar genelde.leke yapıyormuş diye duydum,bildiğimden değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?