bu arada kizlar canimi soguk buzzz gibi bir light bira cektirdiniz:)))))
dün gece uyudum uyandım gelinliğimi gördüm rüyamda. birinde gelinliğin bel bölgesi transparandı ay dedim bu ne böyle bu şekilde istemedim ben bide çok boldu gelinlik neyse uyandım uyudum tekrar bi dahakine gelinliğin altı fırfırdan ykılıyo ki hiç sevmem öle fırfırlı şeyleri ve gene bol gene aynı şeyi diyorum ben böle istemedim diye kadın kızıyo bana ne çok sorun yaptın sen böyle istemiştin diyo öle bitti gene
sonra gene uyudum uyandım bu seferde gelinlik resmen krem ay ben süt beyaz aldım gelinliği bu ne dedim ağlıyodum uyandım ...
uyanınca da baktım kaba yerlerim açıktamı diye ama deildi :roflol:
kızlar valişlerimi hazırlamaya başladım,anacım hersene burdan oraya,oradan buraya taşın durr,
camları aliminyum folyoyla kapattım,buzdolabını boşalttım, içine kalan bakliyatları,makarnaları dolduracam.falanda falan işte gidene kadar evi topla,bu arada dondurucuya bişeyler yapıp atmam lazım,koca kalacak çünkü. işte benden tekmil bu kadar kızlarrrr
sayesinde bilgisayar kurdu olacan kızzzzzzalkisalkisalkis
kızlar valizlerimi hazırlamaya başladım,anacım hersene burdan oraya,oradan buraya taşın durr,
camları aliminyum folyoyla kapattım,buzdolabını boşalttım, içine kalan bakliyatları,makarnaları dolduracam.falanda falan işte gidene kadar evi topla,bu arada dondurucuya bişeyler yapıp atmam lazım,koca kalacak çünkü. işte benden tekmil bu kadar kızlarrrr
ecik anlarım bacı pcden danışabilirsiniz yani... bilişim firmasında çalışıyodum önceden ilgim ve merakım fardır böle konulara
selenimo arzu alındı diye sabah çok üzüldüm sonra cevap yazmış rahatladım vallahi yoksa gece bana uyku yoktu
camları aliminyum folyoyla kapatmak ne işe yarıyor... ben bide koltukları tv yi çarşaflarla örtüyorum zamanım olursa halıları da katlıycam burda çok toz var halıları da yeni yıkattım kirlenmesinler gelince sil ,süpür, ser iş biter
yürü be selenimo kim tutar seni naniknanik
şaka bi yana insanlar bi şekilde kilo verenlerden yardım istiyo çare arıyo o kısmı ok. de biraz çaba sarfedip okuyun kardeşim. aklınızın takıldığı yerde danışırsınız bizde elbetteki her şeyi bilmiyoruz ama deneyimimiz var arkadaşımın dediği gibi en azından ona saygı gösterin
ya lafım ona değildi bi başkasınaydı, hiç alınmasınlar iki gündür topiğe giripte çok biliyomuş gibi konuşmaya,akıl vermeye başlayanlar olunca insanlar takip ediyo, yazıları okuyorlar,kim ne yapmış ne kadar vermiş o kadar sayfa yazımız var görüyorlar,
hiç kimse alınmasın darılmasın,en azından topiğin eskileri ve tecrübelileri olarak çok insana faydamız olduğunu bilip te en azından saygılı olsunlar,
yoksa ben öyle gelipte öyle yaptım böyle kullandım deyip millete akıl verenlere bir yerimle gülüyorummm.(bu arada yine sana değil lafım arzuu)
bizimde kara kaşımıza kara gözümüze yanıp yazmıyorlar değilmi.
Daha da yazmıcam artık
alt tarafı hap nesini soracaklar günde iki defa yuttumu iş bitti zatenn.yerimseniben
bunlar benim deli tarafımı bilmiyolar kızzzzzzzzzzz,
profilime baksalar accık sinirli olduğumu görceklerr delikafadulden sırnaşık şey :roflol:
çatlaaaaaaaaa,
aliminyum folyoyla kapatınca güneş girmiyo,tüller perdeler erimiyo,ev serin oluyo,dene bak ben her sene giderken kapatırım,camlara yapıştırıyorum karanlık oluyo hemde sıcağı kesiyoooo, halıları kaldırdım.kocam silsin otursun
yürü be selenimo kim tutar seni naniknanik
şaka bi yana insanlar bi şekilde kilo verenlerden yardım istiyo çare arıyo o kısmı ok. de biraz çaba sarfedip okuyun kardeşim. aklınızın takıldığı yerde danışırsınız bizde elbetteki her şeyi bilmiyoruz ama deneyimimiz var arkadaşımın dediği gibi en azından ona saygı gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?