Selenimo ve Cankularyla her telden

benimkide kafasına bişey takılsın hep aynı tekrar edip durur.sürekli aynı sorularr bayılasım geliyo imdatttt..:)

akşam yemegi yediniz mi bayanlar,benim bugün yemegim yok ne yapsam acep

anaaa daha yemekmi etcen, ben öğlen işim vardı zatii
valla uyduruk yaptım, kıyma kavurdum soğanlı biberli domatesli,
bide kuskus pilavı yaptımdı,onlardan var ,
kocam şimdi gidiyo,yemeyecek, oğlanda dışarda yemiş, rahatım yaniii

evet öylesi daha kötü,susmasını tercih ederim yani

ya evettt canım bi de bazen cok hareretli konuşurkene..susuverir.telde 5 dk beklerizzz..gazımı bitiyo ne hahaha canım benim yaasa cok dedikodusunu yaptımm:)milyon ceşit insan varyaaaa hepsi çeşit çeşit..ben dahilll..

biber apındanda cok memnun kalan varmış kızancıklarr..ana benim h lere noldu..yoksam kanımda ç....nlikmi varr:)

gülüm o çin işi boş ver öyleleri kilo vercem diye sağlıgımdan olamam
bir ara okudum ama insanlar çarpıntıdan mahvoluyor ama hala kullanıyorlar bana göre değil

benim arkadaşta öyle diyo buldunda bunama,bizimki bi başladımı her akşam aynı şeyler çoluk çocuk yanından kaçıyoruz valla diyo. Anam şaştım, öyleside,bçyleside yaramıyo demek

sen haline şükret ablacım bizde bir komşu var adam emekli oldu akşama kadar konuşuyor bagıra çagıra kendini zorla dinlettiriyor. kadın 1yılda okadar çok hastanrye yattı ki kafasını dinliyor herhalde:roflol:

ben gelinceye kadar verin kiloları kızlarrrrrrr,
bak ben hergün yürüyüş yapıyorum ordaaa, ilacımın yarısı duruyooo,sonra kıskanmayın beni haaa

hastaneden adam zorla cıkarttırıyodur kadıncağızı kesin...adamada hak vermek lazımmm dilnleyeni olmayınca napsınnn :ecrin_bebek:

anaaa ne bilim kız şaştım bu işe, :sm_confused: çok değil yaw accık istiyorummşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…