mehtabım ben gitcektim aslında palnım öleydi...aradılar sana geliyoz diye anaaaa...sıva kolları meltoş
benimkide kafasına bişey takılsın hep aynı tekrar edip durur.sürekli aynı sorularr bayılasım geliyo imdatttt..:)
rx1 topiğni oku bide kullananlar memnun kız Mehtap
akşam yemegi yediniz mi bayanlar,benim bugün yemegim yok ne yapsam acep
evet öylesi daha kötü,susmasını tercih ederim yani
biber apındanda cok memnun kalan varmış kızancıklarr..ana benim h lere noldu..yoksam kanımda ç....nlikmi varr:)
evet öylesi daha kötü,susmasını tercih ederim yani
yüzsüzlermiş kız onlar accık, bide bulmuşlar senin gibi .......delikafadulden
gülüm o çin işi boş ver öyleleri kilo vercem diye sağlıgımdan olamam
bir ara okudum ama insanlar çarpıntıdan mahvoluyor ama hala kullanıyorlar bana göre değil
benim arkadaşta öyle diyo buldunda bunama,bizimki bi başladımı her akşam aynı şeyler çoluk çocuk yanından kaçıyoruz valla diyo. Anam şaştım, öyleside,bçyleside yaramıyo demek
benim arkadaşta öyle diyo buldunda bunama,bizimki bi başladımı her akşam aynı şeyler çoluk çocuk yanından kaçıyoruz valla diyo. Anam şaştım, öyleside,bçyleside yaramıyo demek
sen haline şükret ablacım bizde bir komşu var adam emekli oldu akşama kadar konuşuyor bagıra çagıra kendini zorla dinlettiriyor. kadın 1yılda okadar çok hastanrye yattı ki kafasını dinliyor herhalde:roflol:
sen haline şükret ablacım bizde bir komşu var adam emekli oldu akşama kadar konuşuyor bagıra çagıra kendini zorla dinlettiriyor. kadın 1yılda okadar çok hastanrye yattı ki kafasını dinliyor herhalde:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?