Selenimo ve Cankularyla her telden

ben oğlumu çok güzel yetiştiriyorum.nasıl ideal erkek olunur konuşurum onla.şimdiden talibi çok.inşallah degişmez

eğitim şartt...haklısın..nası yetiştiyse öleee poluyo insan milletii..anadan babadan ne görürse oo:)süpersin ablam ne diyyim.kaç yaşındaydı senin oğluş

yazıkkkkk karısına, çalıştırsın oda adamı, oturtmasın evde, yada gitsin gezsin,ya benim arkadaşın annesiyle babası da öyle, devamlı kavga ediyolarmış adam biraz huysuz, arkadaşım kafayı yiyo, beni üzüyolar bi bakmışın beş dakka sonra bişey olmamış gibi konuşmaya başlamıyolarmı diyo.sırnaşık şey

eğitim şartt...haklısın..nası yetiştiyse öleee poluyo insan milletii..anadan babadan ne görürse oo:)süpersin ablam ne diyyim.kaç yaşındaydı senin oğluş

kıssssssss öle olmuyo bazen benimki 5 kardeşler, annesi,babası knuşkan, diğer 4ü gevezeee, bu kime çektiyseeee,
abisi senin komşu gibi aynennnn

hahaha öle çirkef insanlar kaşa.lanmış oluyo zatenn:)beni kuzenlerde a<nalarıyla birbirini yerlerrr..sonra bişey yokmuş gibi devammm sonra yapış yapış öpüş babam öpüşşş.:)bizde ne kavga ederiz öle deli gibii..ne de şap şup habire öpüşürüzzz...bilmiyom hangisi doğru olan kırıldımıda kırılırız yanii..o yüzden herkez ne dediğini bilir.

senin çocuk yok meltem ama çocugu olanlar için 2güzel kitap var .bana faydası oldu en azından sorunsuz çocuklarım
5günde bambaşka bir çocuk ve
gençlerle iletişim--louıs tomas hellman nın

sizinki en güzeli

pazar akşamına bilet aldım kızzz gidiyorumm,senin memleketten geçecem gece yarısı,kulağını çınlatırım.Ayvalığa gidiyorum.

oyy oyyy sonbaharda aşıklar kentine gidiyosun heee ben balıkesirde okudumm cok met ettiler ama bi gidememiştim..sonbaharda romantizin son durak olurmuşşş ayvalıktaa:)abla 1 günlükçük bana gelin bak valla diyommm..seninde 9 bereket bana kar kalır heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…