bi ortası yok mu bu işin:)
ben gelinceye kadar verin kiloları kızlarrrrrrr,
bak ben hergün yürüyüş yapıyorum ordaaa, ilacımın yarısı duruyooo,sonra kıskanmayın beni haaa
ben oğlumu çok güzel yetiştiriyorum.nasıl ideal erkek olunur konuşurum onla.şimdiden talibi çok.inşallah degişmez
ben oğlumu çok güzel yetiştiriyorum.nasıl ideal erkek olunur konuşurum onla.şimdiden talibi çok.inşallah degişmez
eğitim şartt...haklısın..nası yetiştiyse öleee poluyo insan milletii..anadan babadan ne görürse oo:)süpersin ablam ne diyyim.kaç yaşındaydı senin oğluş
kuzum 12yaşında,
ne bileyim bu adamda manyak herhal.kız emekli olmuş çalışırmı hiç
yazıkkkkk karısına, çalıştırsın oda adamı, oturtmasın evde, yada gitsin gezsin,ya benim arkadaşın annesiyle babası da öyle, devamlı kavga ediyolarmış adam biraz huysuz, arkadaşım kafayı yiyo, beni üzüyolar bi bakmışın beş dakka sonra bişey olmamış gibi konuşmaya başlamıyolarmı diyo.sırnaşık şey
hahaha öle çirkef insanlar kaşa.lanmış oluyo zatenn:)beni kuzenlerde a<nalarıyla birbirini yerlerrr..sonra bişey yokmuş gibi devammm sonra yapış yapış öpüş babam öpüşşş.:)bizde ne kavga ederiz öle deli gibii..ne de şap şup habire öpüşürüzzz...bilmiyom hangisi doğru olan kırıldımıda kırılırız yanii..o yüzden herkez ne dediğini bilir.
kuzum 12yaşında,
ne bileyim bu adamda manyak herhal.kız emekli olmuş çalışırmı hiç
bende 61 bucuk oldum selenimooo:)yasasın hehe szen nereye gidiyon beni bırakıp he okuyamadım ben dee
pekte küçükmüşş.kendime alacaktım daa...hem bursalıyım abla sende öle istemiyomuydun
kıssssssss öle olmuyo bazen benimki 5 kardeşler, annesi,babası knuşkan, diğer 4ü gevezeee, bu kime çektiyseeee,
abisi senin komşu gibi aynennnn
pazar akşamına bilet aldım kızzz gidiyorumm,senin memleketten geçecem gece yarısı,kulağını çınlatırım.Ayvalığa gidiyorum.
sizinki en güzeli
gülüm güle güle git .ne kadar kalcaksın yazlıkta
pazar akşamına bilet aldım kızzz gidiyorumm,senin memleketten geçecem gece yarısı,kulağını çınlatırım.Ayvalığa gidiyorum.
yok canım ne alakası var bursanın kızları çok güzel oluyor.
ben evlenirken kimseyi karıştırmadım kimseyede karışmam herkes sevdigine varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?