Selenimo ve Cankularyla her telden

genlreimi bozulmuş yoksam seninkinin:)arada istisnalar oluyo tabee...ama yine de yetiştirme cok önemli bence

bunun dilini almış diğerlerine vermiş,diğerlerinin aklını almış buna vermiş allah sırnaşık şey
harbi diyorum bakk derecelerle bitirmiş hep delikafadulden

aldım kız seni meltem ,sen naz çeken cefakar birisin senden iysinimi bulcam .
bizdende iyi kaynana -kayınbaba olur .

aldım kız seni meltem ,sen naz çeken cefakar birisin senden iysinimi bulcam .
bizdende iyi kaynana -kayınbaba olur .

bende verdim gitti :lepi: senin gibi gaynanaya can kurban vallahiii.hersey net ortada dalavere entrika yok...en sevdiğim seydirr:)kayınannem tuttum seniii...kayınbabam zati konuşmuyoo:)

anaaaa hatlar karışmııı..sanada gelirim mehtabım aynı düşüncelerim senin içinde gecerliii...o kadar içtensinizki..hanginiz istese gelirimmm:) benimki duyarsa bittim bennn:)

ooo özleriz seni ya arada bir internet kafeye filan git.akşamları görüşelim:sinifsinif:

anacım benim orda bi geveze arkadaşım var kiii ,bazen dinler gibi yapıyom vallaa, hergün aynı şeyleri anlatır durur,kocasıyla problemi çok olur ben artık bir yaz güzin abla olurum, her sene olduğu gibi beynim pişer, Bazen diyorum, yeter artık bu sene anlatma bana kızıyorum falan ama yokkk anacım gelir anlatır ağlar, rahatlatır yollarım ama kafam kazan gibi olur valla 20 yıllık arkadaşım. daha hiç kırmadık birbirimizi,hiç küsmedik
ondan fırsat bulursam girerim, evinde daralıyo atıyo kendini bana

ben aslında azcuk cayadıyımdırda, benim kaynana çok iyi zavallı ben ölünce gelinlerim aglasın,geberdi gitti demesin der.
şimdi önümdeki örnek iyi olunca ,ben kötü olursam kocam diliyle yer beni

be duşa giriyom millet misafirlerim gelcekkk.onlar gelmeden hazırlanmış oalam bariii:)bilg. acık yazarsanız cıkınca cevaplarımmm:)

olmazzzz,,, çok zengin olursun sonra kıskanırım bakkkkdelikafadulden

bu arada bende iyi cay arkadası olur mehtabımmm...gelin gaynana caay içerizz sabah öğle akşammm:) sen kötü gaynana olamazsın kuşum boşuna çabalama...ben cıktımm canlarım öptüm öptümmm

üzldüm şimdi rahatlat ablacım gönder,iyki senin gibi arkadaşı var

bu zamanda sevgilerde dostluklarda,arkadaşlıklarda çok çabuk tüketiliyor Mehtapçım,
insanlar çok çıkarcı oldu maalesef, dost görüpte bi şey anlatamıyosun.
O yüzden bu arkadaşımı çok severim, zaten az olsun öz olsun ilkesini benimsedim ben, vakit geçirmek için arkadaşlık yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…