Selenimo ve Cankularyla her telden

canım seni depresyon orta şiddette filan mı bende 1 sene önce orta şiddette bi depresyon atllattım.kolay bişey deeğil ama hersey sende bitiyor inana bana.gerçi bi iirafata ilk simdi sölüyorum ben hala antidepresan kullanıyorumm..kızmayın ablalarım..deliyim yaparım:)simdiye kadar bi çok zayıflama hapıyla kullandığım için korkmadan lw ilede kullandımm...yani sonuç olarak destek istersen ben varım canım..

selenimo benim koca dünden beri sigara içmiyor.çayıda bıraktı otomatikman kaldım boynu bükük

sinirli olmaya başlarsa sen sakin ol, anlayışlı olmaya çalış.. sigarayı bırakmak çok azaplı oluyor ben 3-4 defa bırakıp başladım zorluğunu bilirim kekik çayı sigaranın etkilerinin atılmasını hızlandırıyor bu dönem içerse iyi olur

valla canimcim doktorun dedigine gore agir depresyon geciriomusum uc tane ilac verdi bi tanesi yesil recete onu icine sikinti bastiginda dil altina yarim koy dedi bitane uyuyamadigin zaman icmek icin verdi biride gunluk alacam veniba isimli antidepresan verdi umarim iyi gelir haftaya kontrole gitcem tatlim iyiki varsiniz kizlar ilgi destek sevgi iyi gelioo bana meltemimmm sanada cok gecmis olsunn insalla bidaha tekrarlamaz cok illet biseymis

kekik çayı nasıl yapılıyor

canimsin benim sen saoll gulum iyiki varsiniz kizlar sayenizde depresyonumda gecicek sizleri cok seviorummmmmmmmmm

geçicek tabi canım senin bu kadar sevgi dolu bir kalbin varken nasıl depresyona girdin ..çok duygusal olmalısın... sevgi dolu duygusalım benim iyleşicen inşallah

cnm bnm geçmiş olsun antidepresanlar insanı daha bi hoş yapıyo dimi :dance:

Pek çok derde deva olan kiraz sapı aynı zamanda idrar söktürücü özelliği ile de böbreklerin dostudur.

Kirazın sapları ürik asit ve ürat tuzlarının vücuttan atılmasına yardımcı olduğu için romatizma ve gut hastalıklarıyla eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde ve aynı zamanda idrar söktürücü olduğu gibi bronşite karşı da kullanılıyor.

Gölgede iyice kurutulan kiraz saplarıyla hazırlanan şuruplar veya çay gibi demlemelerle iyileşme sağlanabiliyor. Saplar gerektiğinde kıyılarak bir gün süreyle su içinde ıslanmaya ve yumuşamaya bırakılıyor.

Bir litre su içine bir küçük avuç kiraz sapı konulup kaynatılarak elde edilen çaydan günde 3–4 fincan içilebiliyor. Aynı zamanda bu demleme günde 2 kez el ve ayak banyosu şeklinde de kullanılabiliyor. Veya hazırlanan kiraz sapı demlemesi taze ya da kurutulmuş kiraz üzerine boşaltılarak yarım saat bekletildikten sonra süzülerek aynı dozda içilebiliyor.

Kirazın sapları ayrık ve mısır püskülüyle kaynatılarak demlendiğinde ise ayak ve karın şişliğinde, arpayla kaynatılarak elde edilen demlemeyse idrar söktürücü olarak kullanılıyor.

Kiraz saplarının en çok idrar yolları enfeksiyonları için tercih ediliyor, kiraz sapı çayı vücuttaki ödemlerin atılmasında da oldukça etkili.

Kiraz saplarının en çok idrar yolları enfeksiyonları için tercih ediliyor, kiraz sapı çayı vücuttaki ödemlerin atılmasında da oldukça etkili.
prensesim kirazın sapını demle iç.ılık olarak bende göz kararı kaynatıyorum içiriyorum.

bitanemm benim zahmet verdim sanada benim icin arastirmissin saolasin eline gozune emegine saglik tatlim benim o zaman yarin kismetse kirazlarin saplarini ayirip kaynatip icmek olcak insallah kurtulurum su illettenn saolaisn canim benim

kekik çayı nasıl yapılıyor

çezveyle su kaynayınca kapat altını bir tutam kekik at 5 dk demlensin o kadar papatya çayı da hem sinirlere hem mideye iyi geliyor demler demlemez koklarsan hafif baş ağrılarına da iyi geliyor

prensesim sen yeterki iyleş ,hiç yan etkisi yok benim 4yaşındaki kızım a içiriyorum
EKıM saol canım ikiside var gelince yapayım

saolasinn bitanem yarin ilk isim kirazin saplarini ayirip kaynatip icmek olcak tekrar cok saolll canim benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…